Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

B-Vibe

Uutiskirje

B-Vibe Jewel Plug - Anaalivibraattori

Tämä ihana anaalipistoke, jossa on värähtely, on koristeltu kauniilla, suurella kristallilla. Kapeneva kärki, anatominen muoto ja ohut kaula tekevät B-Vibe Jewel Plug erityisen helpoksi asettaa anaalisesti. Kaukosäätimellä voit valita eri värinätilojen välillä.....

Lisätietoja

3392/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä ihana anaalipistoke, jossa on värähtely, on koristeltu kauniilla, suurella kristallilla. Kapeneva kärki, anatominen muoto ja hoikka kaula tekevät B-Vibe Jewel Plug erityisen helpoksi asettaa anaalisesti. Kaukosäätimellä voit valita eri värähtelytilojen välillä ja asettaa anaalihermosi jännittävään värähtelyyn.

     

    B-Vibe Jewel Plug ilahduttaa sekä miehiä että naisia!

     

    Tämä B-Viben värähtelevä anaalitulppa on pieni teknologinen mestariteos, joka on varustettu kuudella värähtelyvoimakkuudella ja viidestätoista erilaisesta värähtelymallista, hienovaraisesta voimakkaaseen. Langattomalla kaukosäätimellä voit helposti säätää moodit hellävaraisesta voimakkaaseen yhdellä napin painalluksella. Voit tietysti jättää kaukosäätimen myös kumppanillesi, joka sitten yllättää sinut jännittävällä stimulaatiolla. Anaalivibraattorissamme on erittäin ihoystävällinen pehmeän tuntuinen rakenne ja leveä pohja, joka estää sen liukumisen vahingossa peräaukkoon. Voit siis käyttää tätä anaalipistoketta pidemmän aikaa - esim. ostoksilla, kävellessäsi tai harrastaessasi seksiä. Ja B-Vibe-jalokivipistoke näyttää myös todella hyvältä, sillä pohjan päähän on upotettu kimalteleva jalokivi, joka koristaa peräaukkoasi seksikkäällä tavalla!

     

    B-Vibe Jewel Plug on valmistettu 100-prosenttisesti vartalolle sopivasta silikonista turvallisen ja miellyttävän käytön takaamiseksi. Laadukkaan materiaalin vahingoittumisen välttämiseksi anaalivibraattoria tulisi kuitenkin käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Anaalivibraattorissa on integroitu USB-akku, joka tarjoaa jopa 1,5 tuntia keskeytymätöntä nautintoa. Kompaktin kokonsa ja anatomisen muotonsa ansiosta anaalivibraattori sopii sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

     

    Kumppanisi tulee olemaan innoissaan!

     

    Anaalivibraattorin kärjessä oleva kimalteleva jalokivi antaa tälle seksilelulle houkuttelevan ja ylellisen ulkonäön. Se tekee anaalipenetraatiosta paitsi fyysisesti myös visuaalisesti jännittävää molemmille kumppaneille. Jalokivellä koristellun anaalitulpan käyttö voi myös lisätä kiihottumisen tunnetta. Tieto siitä, että anaalitulppaan on upotettu kaunis ja kimalteleva jalokivi, voi tehostaa kokemusta. Jalokivillä koristellut anaalitulpat tarjoavat myös seksuaalisen yllätyksellisyyden elementin. Kimaltelevan jalokiven näkeminen voi lisätä vahvan visuaalisen elementin, kun alapää paljastuu, mikä lisää eroottista vetovoimaa.

     

    Anaalivibraattorin puhdistaminen:

     

    Puhdistus on yksinkertaista ja suoraviivaista. Koska tuote on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ABS-muovista, se voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä tai VERYCLEAN -suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Anaalivibraattori
    • Anaalitulppa kristallilla
    • Varustettu yhden kosketuksen kaukosäätimellä (kantama n. 10 metriä).
    • 6 nopeusasetusta ja 15 ainutlaatuista värähtelymallia.
    • Sopii naisille ja miehille.
    • Ladattavissa USB:n kautta.
    • IPX4-roiskevesisuojaus.
    • Mitat: Kokonaispituus 10,5 cm, halkaisija 4 cm, työnnettävä pituus 8,6 cm.
    • Materiaali: Silikoni, 100 % kehoystävällinen.
    • Latausaika 120 minuuttia.
    • Toiminta-aika 60 minuuttia.
    • B-Vibe-tuotteet MEO-verkkokaupassa: Tutustu anaalisen nautinnon seuraavaan tasoon B-Viben ensiluokkaisten anaalivibraattoreiden avulla! Nykyaikaisen muotoilun, laadukkaiden materiaalien ja innovatiivisen teknologian yhdistelmä takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, jonka voit kokea uudelleen ja uudelleen. B-Vibe ja MEO ovat kaksi tunnettua merkkiä seksilelujen maailmassa, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin anaalileluihin. B-Vibe tunnetaan erityisesti innovatiivisesta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu kauko-ohjattavia anaalitulppia, anaalipalloja ja anaaliharjoittelusarjoja. B-Vibe-yritys tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisten materiaalien ja kehoystävällisen silikonin käytöstä tuotteidensa valmistuksessa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Kirjoita oma arvostelusi

      B-Vibe Jewel Plug - Anaalivibraattori

      B-Vibe Jewel Plug - Anaalivibraattori

      Tämä ihana anaalipistoke, jossa on värähtely, on koristeltu kauniilla, suurella kristallilla. Kapeneva kärki, anatominen muoto ja ohut kaula tekevät B-Vibe Jewel Plug erityisen helpoksi asettaa anaalisesti. Kaukosäätimellä voit valita eri värinätilojen välillä.....

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      9 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: