Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Mystim - Sähköstimulaatio

Uutiskirje

SIZZLING SIMON E-Stim Vibraattori - Mystim Electrosex

SIZZLING SIMON on vibraattori, jossa on e-stimulaatio. Se tyydyttää himosi perimmäisen anaalisen stimulaation perään. Tämä monitoimilaite värisee, kihelmöi ja sykkii syvällä sisälläsi ilman stimulaatiolaitetta tai kaapelia.

Lisätietoja

2063/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Sizzling Simon on valmis stimuloimaan ja hemmottelemaan sinua samanaikaisesti tärinällä ja stimulaatiovirralla. Koska kaksinkertainen on yksinkertaisesti parempi. Ilman stimulaatiolaitetta ja kaapelia tämä monitoimilaite värisee, kihelmöi ja sykkii syvällä sisälläsi ja antaa sinun kokea uskomattomia orgasmeja. E-Stim-värähtelijän notkea 27 cm pitkä ja jopa 4,0 cm leveä silikonirunko saa sinut valjahtamaan ääneen ekstaasista.

     

    Värähtely

    Sizzling Simonissa on kaksi värähtelylähdettä: yksi kärjessä ja yksi akselissa. Kahdeksassa eri ohjelmassa ja viidessä eri voimakkuudessa nämä kaksi pelaavat yhdessä asiantuntevasti. Yhdessä ne tekevät parhaansa ajaakseen sinut orgasmiin mahdollisimman monipuolisesti.

    Eroottinen E-Stim

    Jokainen E-Stim-vibraattorin viidestä stimulaatiovirtaohjelmasta on suunniteltu antamaan sinulle uuden kihelmöivän tunteen. Sizzling Simonin ohjaavat pinnat kulkevat pituussuunnassa sivuilla ja niissä on 10 eri voimakkuusastetta, jotta stimulaatio olisi mahdollisimman levittäytynyttä ja tasaista.

    Lantionpohjan harjoittelu

    Ja koska 8 värähtelyohjelmaa ja 5 erilaista stimulaatiovirtavaihtoehtoa eivät olleet meille tarpeeksi, Sizzling Simonissa on myös harjoitusohjelma. Se vahvistaa lantionpohjan lihaksia, minkä on todistettu parantavan kykyäsi saada orgasmeja. Eri toimintoja on helppo käyttää kahvassa olevien ohjauspainikkeiden avulla. Voit valita, haluatko käyttää stimulaatiovirtaa ja tärinää yhdessä vai vain toista näistä kahdesta.

    Puhdistus

    Sizzling Simon on valmistettu 100 % lääketieteellisestä platinasilikonista. Tämä tekee siitä paitsi todella hygieenisen, myös helpon puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Sen pitkäikäinen litiumioniakku voidaan ladata mukana toimitetulla magneettilatauksella varustetulla USB-kaapelilla. Jopa silloin, kun stimulaatiovirta ja tärinä toimivat samanaikaisesti korkeimmilla asetuksillaan, täyteen ladattu Sizzling Simon kestää vähintään 3 tuntia jatkuvaa käyttöä, ennen kuin sen tehokkuus alkaa hiipua. Valmistaudu siis loputtomaan nautintoon.

     

     

    Kohokohdat:

     

    • 8 tärinäohjelmaa 5 intensiteettitasolla
    • 5 E-Stim-ohjelmaa 10 intensiteettitasolla
    • Naisen lantionpohjan harjoitusohjelma parantaa orgasmikykyä
    • Lääketieteellinen silikoni antaa miellyttävän tunteen ja hyvän ihoystävällisyyden
    • Erityisen hiljainen kahdesta tehokkaasta moottorista huolimatta
    • E-Stim mies / E-Stim nainen
    • Vesitiivis. Sopii sooloseksiin suihkussa ja kylpyammeessa

     

    Tekniset yksityiskohdat:

     

    • E-Stim vibraattori

    • Pituus 27 cm

    • Halkaisija 3,2 - 4,0 cm

    • Valmistettu 100 % lääketieteellisestä platinasilikonista

    • Väri: seksikäs musta

    • Intensiteetti 0-90 mA

    • Taajuusalue 5-70 Hz

    • Pulssin leveys 90-140 µs

    • Sisältää magneettilaturin ja USB-latauskaapelin

    • Ei tarvita ylimääräistä stimulaatiovirtalaitetta

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Vibratore design elettrostimolante mystim sizzling simon

    Il vibratore Sizzling Simon di MyStim fa parte della linea E-Stim Vibe composta dai toys che ti permettono di godere sia delle vibrazioni che della stimolazione elettrica in una volta sola - e non hanno nemmeno bisogno di un kit di elettrostimolazione annesso. Nessun cavo, nessun dispositivo. Simon ti fa vibrare, formicolare e pulsare tutto da solo, con le seguenti tre funzioni: Vibrazione Simon ha non uno, ma due motori a vibrazione: uno nella punta e uno nel fusto. Con 8 programmi diversi e 5 diversi livelli di intensità, i due lavorano insieme per provocare l'estasi con varie modalità di vibrazione. E-Stim Ciascuno dei 5 programmi di stimolazione elettrica dell'E-Stim Vibe è impostato per dare un formicolio, e si può scegliere tra 10 diversi livelli di intensità. Le superfici conduttive sono tutte sul corpo di Eric per rendere la stimolazione più agevole e più ampia possibile. Stimolazione del pavimento pelvico E poiché 8 modi di vibrazione e 5 varietà di e-Stim non erano ancora abbastanza, Eric ha anche un programma di pulsazione che rafforza i muscoli del pavimento pelvico - che migliora la capacità di raggiungere un orgasmo. Le tre funzioni diverse sono facilmente controllabili tramite i tasti del manico. ?possibile scegliere se si desidera l'e-stim e le vibrazioni insieme o solo uno di loro. E le onde lungo il corpo daranno un massaggio ancora piu' intenso.

      Kirjoita oma arvostelusi

      SIZZLING SIMON E-Stim Vibraattori - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON E-Stim Vibraattori - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON on vibraattori, jossa on e-stimulaatio. Se tyydyttää himosi perimmäisen anaalisen stimulaation perään. Tämä monitoimilaite värisee, kihelmöi ja sykkii syvällä sisälläsi ilman stimulaatiolaitetta tai kaapelia.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: