Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Sport Fucker Rugby Ring

Tunne voima ja intohimo Sport Fucker Rugby Ring! Saatavana jännittävinä sinisenä, mustana ja punaisena, tämä monipuolinen penisrengas tuo uuden ulottuvuuden nautintoon intiimeimpiin hetkiinne.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tunne voima ja intohimo Sport Fucker Rugby Ring! Saatavana jännittävinä sinisenä, mustana ja punaisena, tämä monipuolinen penisrengas tuo uuden ulottuvuuden nautintoon intiimeimpiin hetkiinne. Rugby Ring on suositun Sport Fucker™ Trainer Ringin evoluutio, mutta nyt siinä on vielä paksumpi muoto ja se on valmistettu ainutlaatuisesta sekoituksesta Liquid Silicone.

     

    Koe vaikuttava erektio ja enemmän kestävyyttä seksin aikana, kun Sport Fucker Rugby Ring ympäröi peniksen jännittävän tiukalla, noin 2,4 cm:n sisähalkaisijalla. Penikseen kohdistuva hellävarainen paine edistää verenkiertoa ja takaa kovemman ja pidempään kestävän erektion. Samalla Rugby Ring tarjoaa miellyttävää stimulaatiota ja lisää nautinnon tunnetta seksin aikana.

     

    Erittäin joustava silikoninen TPR-materiaali mukautuu täydellisesti yksilölliseen kokoon ja muotoon ja takaa maksimaalisen käyttömukavuuden. Olipa kyseessä sitten yksin tai kumppanisi kanssa, Sport Fucker Rugby Ringin avulla voit mukauttaa nautintoa ja tutkia uusia nautinnon korkeuksia.

     

    Sport Fucker Rugby Ring ei tee vaikutusta ainoastaan toiminnallaan, vaan myös ainutlaatuisella muotoilullaan ja laadukkaalla valmistuksellaan. Voit antaa eroottisen lausunnon tämän tyylikkään lisävarusteen avulla. Käytä liukuvoidetta tehdäksesi kokemuksesta entistäkin nautinnollisemman ja aistikkaamman ja sytyttääksesi intohimon tulen.

     

    Oletko valmis laajentamaan nautinnon rajoja? Nauti Sport Fucker Rugby Ringin tarjoamista jännittävistä hetkistä ja koe unohtumattomia nautinnon ja ekstaasin hetkiä. Anna seksielämällesi lopullinen potku ja nauti aistillisesta seikkailusta, joka vie sinut käsittämättömiin tyydytyksen korkeuksiin.

     

    Mitä on nestemäinen silikoni?

     

    Liquid Silicone on todellinen sisäpiirin vinkki seksilelujen materiaalien joukossa. Se on ehdottoman ihoystävällistä, joten sen käyttö on turvallista ja miellyttävää - ilman kompromisseja. Se on myös uskomattoman kestävä, joten se kestää villeimmätkin seikkailut ja pysyy silti huippukunnossa. Entä joustavuus? Ylittämätön! Liquid Silicone mukautuu jokaiseen kuviteltavissa olevaan muotoon ja tarjoaa silti tarvittavan lujuuden. Ja mikä parasta: se tuntuu hämmästyttävän luonnolliselta. Lyhyesti sanottuna: Liquid Silicone on seksilelujen materiaalien monitaituri, joka ei jätä toivomisen varaa turvallisuuden ja nautinnon suhteen!

     

    Nestemäisestä silikonista valmistettujen seksilelujen puhdistus ja hoito?

     

    Seksilelu on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Pese se yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Älä huoli, materiaali on vedenpitävää ja se voidaan huuhdella helposti pois. Halutessasi voit jopa käyttää erityistä seksilelujen puhdistusainetta, kuten VERYCLEAN-suihkeemme. Puhdistuksen jälkeen sinun tulee antaa seksilelusi kuivua kokonaan. On parasta antaa sen kuivua ilmassa, ei suoraan auringossa tai lämmittimessä. Kun se on täysin kuiva, säilytä sitä puhtaassa ja kuivassa paikassa, erillään muista seksileluista. Se on parasta laittaa erityiseen seksilelujen säilytyspussiin, joka suojaa sitä pölyltä ja lialta. Ja vielä yksi vinkki: käytä aina oikeaa liukuvoidetta. Silikonipohjainen seksilelu toimii erittäin hyvin vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Silikonipohjaisia voiteluaineita kannattaa kuitenkin välttää, sillä ne voivat hyökätä materiaaliin. Jos noudatat näitä yksinkertaisia hoitovinkkejä, nautit seksileluistasi pitkään!

     

    Lisätietoja:

     

    • Penisrengas
    • Sport Fucker Rugby Ring
    • Ainutlaatuisen pehmeä ja erittäin joustava.
    • Monipuolinen käytössä.
    • Ulkohalkaisija: n. 5,2 cm
    • Sisähalkaisija: n. 2,4 cm
    • Materiaalin paksuus: noin 1,4 cm
    • Uskomattoman joustava.
    • Käytetään Aquameo liukuvoiteen kanssa.
    • Materiaali: silikoni-TPR-yhdiste (huokoseton)
    • Sport Fucker yhdysvalloissa ja MEO Euroopassa ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin seksileluihin ja BDSM-tuotteisiin. Laaja valikoima tarjoaa innovatiivisia ja jännittäviä ratkaisuja kaikille niille, jotka haluavat viedä seksuaaliset kokemuksensa uudelle tasolle. Sport Fucker ja MEO edustavat laatua, toimivuutta ja maksimaalista nautintoa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu huolellisesti tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, jotta varmistetaan turvallinen ja jännittävä seksuaalinen kokemus. Tämä tuote on myös vaikuttava esimerkki ensiluokkaisesta laadusta ja ainutlaatuisesta muotoilusta, jonka vuoksi Sport Fucker ja MEO tunnetaan.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top Qualittät

    Der Ring ist sehr gut verarbeitet und von hoher Qualität.
    Das Material ist weich und anschmiegsam, das kann ich nur bestätigen.
    Durch die verschiedenen Öffnungen kann man ihn auf verschiedene Arten benutzen, also doppelt gut :-)
    Macht auf jeden Fall Spaß :-D

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Très bon produit

    Matière douce et agréable, solide et extensible, c'est un produit de qualité.
    Idéal pour faire durer les ébats et resté dur.
    Pas d'odeur désagréable.
    Livré en 2 jours. Je recommande ce produit.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Sport Fucker Rugby Ring

    Sport Fucker Rugby Ring

    Tunne voima ja intohimo Sport Fucker Rugby Ring! Saatavana jännittävinä sinisenä, mustana ja punaisena, tämä monipuolinen penisrengas tuo uuden ulottuvuuden nautintoon intiimeimpiin hetkiinne.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: