Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Silmämaskit ja silmäsuojat

Uutiskirje

BDSM silikoni silmänaamari

Koe intensiivisten tuntemusten maailma täysin läpinäkymättömän silikonisen silmänympärysnaamion avulla. Toisin kuin perinteiset silmänaamarit, BDSM-silmänaamari on erittäin mukava käyttää, sillä se istuu tiukasti kasvojesi ympärille ja melkein unohdat, että käytät sitä!

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe intensiivisten tuntemusten maailma täysin läpinäkymättömän silikonisilmänaamion avulla. Toisin kuin perinteiset silmänaamarit, BDSM-silmänaamari on erittäin mukava käyttää, koska se istuu tiiviisti kasvojesi ympärille ja melkein unohdat, että käytät sitä!

    Aistillinen kokemus omaa luokkaansa: miksi jokainen tarvitsee tämän silmänaamarin!

    Silmänaamari tekee vaikutuksen anatomisella muodollaan, joka takaa täydellisen istuvuuden ilman, että se painaa silmiäsi. Hienostunut nenäosa tarjoaa lisämukavuutta ja miellyttävän istuvuuden. Silmänaamari on täysin läpinäkymätön, jotta voit aistia muut aistimukset voimakkaammin.

    Silmänaamarin avulla voit kytkeä näkösi pois päältä seksin aikana ja keskittyä täysin muihin aisteihisi. Kosketus ja äänet aistitaan voimakkaammin ja koet hetken aivan uudella ja jännittävällä tavalla. Nimettömyydellä leikkiminen luo myös salaperäisen ilmapiirin, jossa voit nauttia kumppanistasi näkemättä häntä. Silmänaamarin avulla seksistä tulee aistien matka, joka vie nautinnon ja ekstaasin uudelle tasolle.

    Silmänaamarimme voidaan säätää yksilöllisesti pääsi koon mukaan kolmen painonapin avulla, mikä takaa täydellisen istuvuuden ja käyttömukavuuden. Silmänaamari on saatavana punaisena ja mustana.

    Verrattuna perinteisiin silmänaamareihin silikoninen silmänaamari tarjoaa useita etuja:

    • Silikoni tarjoaa poikkeuksellisen käyttömukavuuden, sillä se tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Toisin kuin nahka tai lateksi, silikoni on hypoallergeeninen ja ihoystävällinen, joten se sopii myös herkkäihoisille.
    • Toisaalta silikoninen silmänympärysnaamari myötäilee kasvoja tiiviisti ja istuu täydellisesti ilman, että se anatomisen muotonsa ansiosta painaa silmiä. Tämä takaa miellyttävän käyttömukavuuden, joten silmänaamari soveltuu myös pidempään käytettäväksi.
    • Lisäksi silikonimateriaali on täysin läpinäkymätöntä, joten et näe mitään edes pimeässä tai kirkkaassa valossa.
    • Toinen etu on silikonisen silmänaamarin helppo puhdistus ja hoito. Silmänaamari voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla säilyttäen silikonin hygieeniset ominaisuudet.


    MEO:n silmänaamari takaa siis korkean käyttömukavuuden, täydellisen istuvuuden, ehdottoman läpinäkymättömyyden, helpon puhdistettavuuden ja tietenkin yksilöllisen mukautuvuuden - kaikki tämä takaa aistikkaan ja intensiivisen kokemuksen, jota tavanomaiset muista materiaaleista valmistetut silmänaamarit eivät voi tarjota.

    Lisätietoja:

    • Silikoninen silmänaamari
    • BDSM-naamari
    • Korkein käyttömukavuus.
    • Täysin läpinäkymätön.
    • Istuu tiiviisti kasvoihin
    • Anatomisesti muotoiltu, ei liikaa painetta silmiin, muotoiltu nenäalue.
    • Koko säädettävissä kolmella painonapilla.
    • Saatavana punaisena ja mustana.
    • Puhdistukseen suosittelemme VeryClean-suihkettamme.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Maschera eccitante

    Maschera versamente ottima, la consiglio per provare qualche giochino erotico, ed uscire un po dall'ordinario

      Arviointi 

      Fatta bene, ma...

      ... su di me non copre molto bene, se guardo verso il basso, vedo tutto. Questo perché non aderisce bene nella parte del naso, almeno su di me. A parte questo, il prodotto si presenta davvero ben fatto e non stringe!

        Arviointi 

        A must have

        I didn't really need to buy one, but it's always good to have an extra one.

          Arviointi 

          Man sieht nichts durch

          Ich war anfangs skeptisch für den günstigen Preis und gespannt, als die Augenmaske kam. Ich muss sagen ich bin sehr positiv überrascht. Die Maske hat eine sehr gute Qualität, ist gut und bequem zu tragen, man sieht nichts durch und in Kombination mit Handschellen unschlagbar. Wer mal etwas anderes erleben möchte, der ist mit dieser Maske sehr gut beraten.

            Arviointi 

            Tolle Augenbinde

            Sehr schön weiche Augenbinde, nichts ist hart oder scharfkantig. Je nach Lust und Laune kann man sie mal mehr mal weniger fest binden.

              Kirjoita oma arvostelusi

              BDSM silikoni silmänaamari

              BDSM silikoni silmänaamari

              Koe intensiivisten tuntemusten maailma täysin läpinäkymättömän silikonisen silmänympärysnaamion avulla. Toisin kuin perinteiset silmänaamarit, BDSM-silmänaamari on erittäin mukava käyttää, sillä se istuu tiukasti kasvojesi ympärille ja melkein unohdat, että käytät sitä!

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              12 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: