Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Butt Slider - Anaalitulppa

  • Butt Slider - Anaalitulppa

Unohda kaikki mitä tiedät anaalitulpista: Butt Slider muuttaa kaiken sen innovatiivisten toimintojen ansiosta! Butt Slider on varustettu tehokkailla moottoreilla, jotka tarjoavat syvää ja intensiivistä hierontaa syvällä sisälläsi. Anna tuotevideomme vakuuttaa sinut nyt!

Lisätietoja

3426/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

Unohda kaikki mitä tiedät anaalitulpista: Butt Slider muuttaa kaiken sen innovatiivisten toimintojen ansiosta! Butt Slider on varustettu tehokkailla moottoreilla, jotka tarjoavat syvää ja intensiivistä hierontaa syvällä sisälläsi. Miehet, jotka eivät ole vielä kokeneet anaalista stimulaatiota, yllättyvät siitä, kuinka voimakas orgasmi voi olla Butt Slider avulla. Anna tuotevideomme vakuuttaa sinut nyt!

 

Voitko vastustaa kiusausta? Tutustu anaalistimulaation uuteen tasoon innovatiivisen Butt Sliderin avulla!

 

Butt Slider avaa aiemmin suljettuja ovia intensiivisempiin ja syvällisempiin tuntemuksiin, sillä tämä kaunis butt plug ei ole vain todellinen katseenvangitsija, vaan tekee vaikutuksen myös teknisillä hienostuneisuuksillaan. Koe, kuinka slider-rengas hieroo sinua sisältäpäin samalla, kun voimakkaat värähtelyt vievät sinut peräaukon ekstaasin maailmaan. Kaukosäätimen ansiosta voit helposti vaihtaa eri tilojen välillä - tai voit antaa kumppanisi ottaa ohjat käsiinsä ja yllättää sinut. Butt Slider avulla intiimeimmistä hetkistäsi tulee henkeäsalpaavan aistillinen kokemus.

 

Ja nämä ovat ne kohokohdat, jotka ilahduttavat asiakkaitamme:

 

Ainutlaatuinen liukutoiminto: Innovatiivinen liukurengas tarjoaa intensiivistä sisäistä hierontaa ilman, että pepputulpan asentoa tarvitsee muuttaa. Koe kolme jännittävää nopeutta, jotka saavat sinut todella vauhtiin.

 

Vaikuttavat mitat: Lähes 13 cm:n pituuden ja vaikuttavan 5 cm:n halkaisijan ansiosta tämä butt plug lupaa täyttävän kokemuksen. Pepputulpan leveä, litistetty pohja takaa turvallisuuden ja nautinnon samanaikaisesti. Täydellinen kokeneille tuntijoille!

 

Syvät ja voimakkaat värähtelyt: Kolme sykkivää nopeutta yhdistettynä seitsemään aistilliseen värähtelymalliin takaavat taivaallisen nautinnon syvällä sisälläsi.

 

Laadukas, roiskevedenpitävä silikoni: Valmistettu silkkisen pehmeästä, ftalaatittomasta ensiluokkaisesta silikonista. Mittasuhteiltaan vakaa ja ihoystävällinen. IPX5:n ansiosta täydellinen huolettomiin, kihelmöiviin hetkiin suihkussa, mutta ei sovellu käytettäväksi veden alla kylpyammeessa.

 

Energiaa säästävä ja kauko-ohjattava: Mukana tulevan USB-laturin avulla Butt Slider on aina käyttövalmis. Kätevän kaukosäätimen ansiosta sinulla on aina täysi hallinta - tai voit antaa sen sinulle kahden kesken pelattaviin jännittäviin leikkeihin.

 

butt plug on valmistettu korkealaatuisista, ftalaatittomista ja kehoystävällisistä materiaaleista! Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, esim. Aquameo. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai VERYCLEAN -suihkuamme. Säilytä puhdistuksen jälkeen viileässä ja pimeässä paikassa.

 

Oletko valmis syvään peppuhierontaan? Butt Slider ei tuota pettymystä!

 

Lisätietoja:

 

  • Anaalitulppa Butt Slider
  • Mitat kokonaispituus: 15,7 cm, työnnettävä pituus: 12,2 cm, suurin työnnettävä halkaisija: 4,8 cm, kaulan halkaisija: 3 cm.
  • Materiaali: korkealaatuinen silikoni, ABS-muovi
  • Huomautus: Kaukosäätimellä on vaikuttava, jopa 10 metrin kantama - täydellinen salaisiin leikkeihin julkisella paikalla.
  • MEO Suomi

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Butt Slider - Anaalitulppa

Butt Slider - Anaalitulppa

Unohda kaikki mitä tiedät anaalitulpista: Butt Slider muuttaa kaiken sen innovatiivisten toimintojen ansiosta! Butt Slider on varustettu tehokkailla moottoreilla, jotka tarjoavat syvää ja intensiivistä hierontaa syvällä sisälläsi. Anna tuotevideomme vakuuttaa sinut nyt!

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: