Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anaalivibraattori

Uusi Tarjous

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä MEO Bionic™ -laitteeseen Pressure rimming Probe. Tässä innovatiivisessa anaalivibraattorissa yhdistyvät oikea määrä tekoälyä, viileä muotoilu, henkeäsalpaava teho ja nerokas toiminto peräaukon ehdottoman upeaa stimulaatiota varten.

Lisätietoja

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Asiakkaamme ovat tyytyväisiä MEO Bionic™ -laitteeseen Pressure rimming Probe. Tässä innovatiivisessa anaalivibraattorissa yhdistyvät oikea määrä tekoälyä, siisti muotoilu, henkeäsalpaava teho ja nerokas toiminto peräaukon aivan upeaan stimulaatioon.

    Tämä edistyksellinen anaalivibraattori tarjoaa yli seitsemän intensiivistä värähtelytoimintoa, mutta myös ainutlaatuisen Power Plus -tilan - mitä voimakkaammin painat tätä painiketta, sitä voimakkaammaksi värähtely muuttuu.

    Oletko etsinyt parasta pepputulppaa jo pitkään? Tässä se on!

    Pepputulpan täydellinen muoto sekä optimaalisesti mitoitettu kaula ja pohja ovat äärimmäisen tärkeitä turvallisuuden, mukavuuden ja nautinnon takaamiseksi käytön aikana. MEO Bionic™:n kaltainen harkittu muotoilu on hyvä Pressure rimming Probe takaa, että pepputulppa istuu mukavasti ja tukevasti, mikä on tärkeää sekä lyhyessä että pitkäaikaisessa käytössä. Hyvä muotoilu estää pepputulppaa liukumasta vahingossa liian syvälle peräaukkoon tai putoamasta ulos, mikä on tärkeää turvallisuuden ja luottamuksen kannalta käytön aikana.

    Tulet rakastamaan tätä hienoa ominaisuutta!

    MEO Bionic™:n erottuva ominaisuus on Pressure rimming Probe on kuitenkin tärinämoottorin sijoittaminen pyllytulpan kaulaan, mikä on poikkeuksellinen innovaatio. Tämä ainutlaatuinen sijoittelu tarjoaa äärimmäistä, henkeäsalpaavaa peräaukon stimulaatiota. Sijoittamalla moottori suoraan pepputulpan kaulaan, värähtelyt välittyvät voimakkaammin ja suoraan peräaukon ympärillä oleville erittäin herkille alueille. Tämä johtaa lisääntyneeseen ja keskittyneeseen stimulaatioon, joka tehostaa merkittävästi kokemusta pyllytulpan kanssa ja edistää tyydyttävämpää seksuaalista kokemusta.

    Täydellinen 24/7-pyllytulppa: huomaamaton, hiljainen ja täysin turvallinen!

    MEO Bionic™ Pressure rimming Probe ei ole vain hienostunut seksilelu kotiin, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää sitä huomaamattomasti ja huomaamattomasti jokapäiväisessä elämässä. Käytännöllisesti katsoen äänettömän toimintansa ansiosta se on ihanteellinen 24/7-käyttöön ja pysyy huomaamattomana jopa jokapäiväisten vaatteiden alla. Pepputulpan anatomisesti täydellinen muoto takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden ilman, että tarvitsee huolehtia sen liukumisesta peräaukosta. Tämä tekee siitä ihanteellisen pidempiaikaiseen käyttöön matkoilla. Turvalukko on toinen hyvin harkittu ominaisuus tässä pepputulpassa. Painamalla ohjauspainiketta ja pitämällä sitä painettuna 3 sekunnin ajan, pyllytulppa voidaan kytkeä päälle tai pois päältä, mikä estää sen kytkeytymisen päälle tai pois päältä vahingossa käytön aikana. Tämä toiminto tarjoaa lisää turvallisuutta ja valvontaa, jotta voit keskittyä päivittäisiin toimintoihin samalla kun nautit salaisesta nautinnosta.

    Power Plus -tila: Tällainen stimulaatio on todella henkeäsalpaavaa!

    MEO Bionic™:n innovatiivinen Power Plus -tila Pressure rimming Probe asettaa uudet standardit anaalistimulaatiossa. Tämä erikoistoiminto, jota ohjataan pepputulpan pohjassa olevalla painikkeella, mahdollistaa värähtelyn voimakkuuden interaktiivisen ja intuitiivisen hallinnan. Painamalla yksinkertaisesti Power Plus -painiketta pistokkeen juuressa, tärinän voimakkuutta voidaan ohjata suoraan - mitä kovempaa painiketta painetaan, sitä voimakkaampi nautinto. Tämä käyttäjäystävällinen toiminto tarjoaa ihanan ja räätälöitävissä olevan kokemuksen, jossa stimulaation voimakkuus voidaan säätää juuri halutunlaiseksi.

    Mukana toimitetulla USB-latauskaapelilla MEO Bionic™ voidaan ladata 90 minuutiksi vain kahdessa tunnissa Pressure rimming Probe voidaan ladata vain kahdessa tunnissa 90 minuutin intensiivistä anaalista nautintoa varten. Integroitu, huipputekninen muistisiru muistaa suosikkiasetuksesi ja aloittaa viimeksi käytetystä toiminnosta, kun kytket sen seuraavan kerran päälle.

    Helppo puhdistaa! Lämmin vesi, mieto saippua ja VERYCLEAN suihke:

    Asianmukainen puhdistus on ratkaisevan tärkeää pepputulpan käyttöiän ja hygienian kannalta. Jokaisen käyttökerran jälkeen pepputulppa tulee puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Lisäpuhdistukseen ja desinfiointiin suosittelemme VERYCLEAN suihketta. Tämä suihke on kehitetty erityisesti seksileluja varten ja takaa perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Säännöllinen käyttö VERYCLEAN pitää pyllytulpan paitsi puhtaana, myös optimaalisessa kunnossa.

    Lisätietoja:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ toimintoa voimakkaalla värinällä, pulssilla ja eskalaatiolla
    • Power Plus -painike - mitä kovempaa painiketta painetaan, sitä voimakkaampi tärinä.
    • Materiaali: korkealaatuinen silikoni
    • Vedenpitävä IPX7:n mukaisesti
    • Moderni muistisiru, joka tallentaa viimeksi käytetyn toiminnon
    • Turvalukitus - kytkeytyy päälle ja pois päältä painamalla ja pitämällä painettuna 3 sekuntia
    • Ladattava USB:n kautta - latauskaapeli sisältyy toimitukseen
    • Täysin ladattu 2 tunnissa
    • Toimii 90 minuuttia suurella nopeudella ja 120 minuuttia pienellä nopeudella
    • Mitat: 10,75 x 3,75 cm (peräpistoke) | 14,5 x 6,25 cm (yhteensä)
    • Värähtelytilat: 7
    • Huomautus: Silikonia sisältävät voiteluaineet voivat vahingoittaa korkealaatuista materiaalia. Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, esim. Aquameo tai Alphamale Aqua.
    • Tekoäly ja biomekaniikka: Tekoäly ja biomekaniikka luonnehtivat tätä uuden sukupolven seksileluja. Tekoälyn (AI) ja biomekaanisten periaatteiden yhdistäminen on innovatiivinen edistysaskel nykyaikaisten seksilelujen kehityksessä. Tekoälyn avulla nämä seksilelut voivat oppia käyttäjän yksilölliset mieltymykset ja reaktiot ja mukautua niiden mukaisesti henkilökohtaisen kokemuksen optimoimiseksi. Biomekaanisen suunnittelun lähestymistavat puolestaan mahdollistavat seksilelujen suunnittelun siten, että ne voivat paremmin simuloida ihmisen luonnollisia liikkeitä ja kehon reaktioita. Näiden tekniikoiden yhdistelmä luo uudenlaisia seksileluja, kuten MEO Bionic -sarjan, jotka tarjoavat suuren määrän räätälöitävyyttä ja realismia toiminnallisuuden ja käyttäjäkokemuksen osalta.
    • Aquameo, Alphamale ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Kirjoita oma arvostelusi

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anaalivibraattori

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anaalivibraattori

      Asiakkaamme ovat tyytyväisiä MEO Bionic™ -laitteeseen Pressure rimming Probe. Tässä innovatiivisessa anaalivibraattorissa yhdistyvät oikea määrä tekoälyä, viileä muotoilu, henkeäsalpaava teho ja nerokas toiminto peräaukon ehdottoman upeaa stimulaatiota varten.

      Kirjoita oma arvostelusi

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: