Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Penistulppa, jossa on glans-rengas "Démonique"

Sukella nautinnon uusiin ulottuvuuksiin pitkän "Démonique"-penispistokkeen avulla. Vaikuttavan, lähes 28 cm:n pituutensa ansiosta sitä pidetään yhtenä maailman pisimmistä penistulpista.

Lisätietoja

9091/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Sukella nautinnon uusiin ulottuvuuksiin pitkän "Démonique"-penispistokkeen avulla. Vaikuttavan, lähes 28 cm:n pituutensa ansiosta sitä pidetään yhtenä maailman pisimmistä penistulpista.

    Penistulppa, jossa on integroitu kiimarengas, on erityisesti miehille suunniteltu seksilelu, joka toimii sekä stimulaationa että koristeena. Pääosa - penistulppa - työnnetään virtsaputkeen intensiivistä sisäistä stimulaatiota varten. Koska penistulppa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se tarjoaa sileän, hygieenisen pinnan, joka mahdollistaa miellyttävän asettamisen ja helpon käsittelyn. Ruostumattoman teräksen etuna on kestävyys, helppo sterilointi ja lämpötilan kestävyys.

    Integroitu silikonista valmistettu silikonirengas sulkee sisäänsä peniksen tai silikonirenkaan ja täyttää useita toimintoja:

    • Kiinnitys: rengas auttaa pitämään penistulpan tukevasti paikallaan ja estää sitä liukumasta liian pitkälle virtsaputkeen.
    • Tuntemuksen lisääminen: Huulirenkaan lievä paine voi voimistaa tuntemusta hiehon päällä, mikä parantaa penistulpan yleistä tuntumaa.
    • Mukavuus: Vaikka ruostumaton teräs on erinomainen valinta penistulpaksi, silikoni tarjoaa joustavuutta ja mukautuvuutta glanssinrenkaalle, mikä tekee siitä mukavan käyttää.


    Yhdessä penistulppa ja kiimarengas tarjoavat intensiivisen ja ainutlaatuisen tunteen, joka on suosittu sekä aloittelijoiden että edistyneiden BDSM- ja fetissiharrastajien keskuudessa. Varmista kuitenkin aina näitä seksileluja käyttäessäsi niiden oikea ja hygieeninen käsittely, jotta vältyt vammoilta tai infektioilta.

    "Démonique"-penispistoke on kehitetty rakastajille, jotka arvostavat täydellistä hallinnan menettämistä ja kaipaavat erityisen syviä, äärimmäisiä ja intensiivisiä tunkeutumisen tunteita. Sen valtavan pituuden vuoksi suosittelemme sitä kuitenkin vain kokeneille käyttäjille.

    Jotta kokemuksesta tulisi vieläkin intensiivisempi, olemme varustaneet penispistokkeen urilla ja palloilla, jotka tarjoavat lisästimulaatiota työnnön aikana. Penistulpan halkaisija on noin 8 mm ja työnnettävissä oleva pituus noin 23 cm.

    Materiaali? Korkealaatuinen, antiallerginen kirurginen teräs. Se on valmistettu suurimmalla huolellisuudella CNC-menetelmällä ja kiillotettu sen jälkeen peilimäisen kiiltäväksi. Tämä takaa paitsi tyylikkään ulkonäön myös miellyttävän pehmeän tunteen iholla.

    Miksi VeryDeep ja INSTACLEAN ovat ehdoton edellytys Urethral Play!

    Optimaalinen valmistelu ja hoito Urethral Play kaltaisia käytäntöjä varten on ratkaisevan tärkeää, jotta kokemus pysyy sekä miellyttävänä että hygieenisenä. Tässä kohtaa VeryDeep-liukuvoide ja desinfiointisuihke INSTACLEAN ovat avuksi.

    • VeryDeep-voiteluaine on kehitetty erityisesti Urethral Play varten. Se on koostumukseltaan ainutlaatuista, mikä helpottaa työntöä ja antaa hellävaraisen, miellyttävän tunteen. Kun tavanomaiset voiteluaineet eivät kestä tarpeeksi kauan tai eivät tarjoa tarvittavaa voitelua, VeryDeep tarjoaa pitkäkestoisen ja pehmeän kokemuksen, joka minimoi ärsytyksen ja loukkaantumisen riskin. Lisäksi VeryDeep on kliinisesti testattu, turvallinen ja yhteensopiva myös herkälle iholle.
    • Urethral Play jälkeen on tärkeää puhdistaa sekä penistulppa että kyseinen alue perusteellisesti infektioriskin ehkäisemiseksi. Desinfiointisuihke INSTACLEAN tarjoaa tähän ihanteellisen ratkaisun. Suihke poistaa tehokkaasti ja nopeasti bakteerit, virukset ja muut haitalliset mikro-organismit ja takaa näin turvallisuuden Urethral Play. Suihkuta sitä yksinkertaisesti, anna sen vaikuttaa ja ole varma, että penispistoke on vapaa mahdollisesti haitallisista bakteereista.


    Lisätietoja:

    • Pitkä penistulppa "Démonique", jossa on kiimarengas
    • Mitat: Halkaisija 8 mm, työnnettävä pituus n. 23 cm.
    • Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 7 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 8 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Penistulppa, jossa on glans-rengas "Démonique"

    Penistulppa, jossa on glans-rengas "Démonique"

    Sukella nautinnon uusiin ulottuvuuksiin pitkän "Démonique"-penispistokkeen avulla. Vaikuttavan, lähes 28 cm:n pituutensa ansiosta sitä pidetään yhtenä maailman pisimmistä penistulpista.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: