Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Laajennussarja, jossa on 6 penistulppaa

Penispistokkeemme setti, jossa on 6 erikokoista penispistoketta, on yksi MEO:n hyvin erityisistä BDSM-leluista. Penistulpat voidaan työntää virtsaputkeen, jossa ne tarjoavat erittäin intensiivistä stimulaatiota, joka käynnistyy virtsaputken venyttämisestä.

Lisätietoja

2415/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Penistulppasarjamme, jossa on 6 erikokoista penistulppaa, on yksi MEO:n hyvin erityisistä BDSM-leluista. Penistulpat voidaan työntää virtsaputkeen, jossa ne tarjoavat erittäin intensiivistä stimulaatiota, joka käynnistyy virtsaputken venyttämisestä.

     

    Penistulpan kokoa on usein säädettävä asteittain, sillä toistuva käyttö aiheuttaa virtsaputken venymistä. Laajennussarjamme, jossa on 6 halkaisijaltaan kasvavaa penistulppaa, tarjoaa kaiken tarvittavan kestävään harjoitteluun.

     

    Valitse loputon nautinto tällä täydellisellä dilataattorisarjalla. MEO ®:n laadukkaasta, lääketieteellisestä ruostumattomasta teräksestä valmistettu dilataattorisarja tarjoaa 6 erikokoista penistulppaa turvallisena ja hygieenisenä tapana venyttää virtsaputkea tehokkaasti. Kaikki laajentimet ovat ergonomisesti muotoiltuja ja takaavat mukavan käytön. Penistulpissamme on saumaton pyöristetty kärki, joka helpottaa asettamista, sekä sienipää, joka estää liian syvälle asettamisen. Penistulppamme voidaan luonnollisesti steriloida. Huomaamatonta ja hygieenistä säilytystä varten setti toimitetaan tyylikkäässä nahkakotelossa.

     

    Sopivatko nämä penistulpat myös aloittelijoille?

     

    Penistulppa on yleensä enemmänkin seksilelu, joka sopii kokeneille BDSM:n ystäville. Jos sinulla ei siis ole kokemusta penistulpista, sinun kannattaa olla ainakin hyvin varovainen. Kokeile hitaasti ja käytä riittävästi liukuvoidetta penistulpan asettamisen helpottamiseksi. On tärkeää, että olet hyvin perillä asioista äläkä hätäile ensimmäisen kokemuksesi kanssa, vaan valmistaudu hyvin. Keskustele myös kumppanisi kanssa ja valmistautukaa yhdessä penistulpan käytön nautintoon.

     

    Mitä minun on otettava huomioon, kun käytän penistulppaa?

     

    Penistulppaa käytettäessä on erityisen tärkeää, että kiinnität huomiota hygieniaan. Sinun tulisi puhdistaa penistulppa lelunpuhdistusaineella, kuten VERYCLEAN, ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Penistulppaa asetettaessa on tärkeää käyttää liukuvoidetta. Varmista, että käytät liukuvoidetta, kuten VERYDEEP by MEO ®, Tärkeä perussääntö, joka koskee kaikkia BDSM-leikkejä, on tarkka sopimus kumppanisi kanssa.

     

    Voinko yhdistää nämä penistulpat muihin SM-leluihin tai BDSM-tarvikkeisiin?

     

    Tietenkin voit yhdistää penistulpan kaikenlaisiin MEO:n BDSM-tuotteisiin. Käsirautojen ja silmien sidonnan kanssa penistulppa antaa täydellisen potkun! Anna itsesi olla sidottuna sänkyyn ja nauti siitä, kuinka paljon sinun on antauduttava kumppanisi himolle. Tai anna kumppanisi piiskata takapuoltasi SM-piiskaimella ja koe todellinen kuritus. MEO-myymälän runsas valikoima tarjoaa sinulle laajan valikoiman mitä erilaisimpia BDSM-tarvikkeita leikkeihin, jotka vaihtelevat hellävaraisista koviin. Anna itsesi inspiroitua ja löydä suosikkiyhdistelmäsi penispistokkeeseen.

     

    Lisätietoja:

     

    • Penis Plug Dilator Set: Penis Plug Dilator Set
    • Kuusi virtsaputken laajentajaa (penistulppia) eri halkaisijoilla. Saumattomalla, pyöristetyllä kärjellä, joka helpottaa asettamista, ja sienipäällä, joka estää liian syvälle asettamisen.
    • Materiaali: ruostumaton teräs.
    • Halkaisijat: 13,3 mm, 13,6 mm, 13,9 mm, 14,2 mm, 14,6 mm ja 15 mm. Kokonaispituus 80 mm. Sienipään halkaisija 20 mm. Työnnettävä pituus 75 mm.
    • Kaikki pinnat kiillotettu.
    • Ergonomisesti muotoiltu.
    • Steriloitavissa.
    • Toimitetaan tyylikkäässä nahkakotelossa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Größenangabe

    Es wäre super, wenn die Größe aufgebracht wäre, ähnlich wie bei den Dilatoren....

      Arviointi 

      Größenangabe

      Es wäre super, wenn die Größe aufgebracht wäre, ähnlich wie bei den Dilatoren....

        Arviointi 

        Andere Größe wäre super

        Finde ich sehr gut, vor allem da diese nur 8cm lang sind, dadurch kann man sie auch tragen wenn man unterwegs ist.
        Was ich nicht gut finde, das bei 15mm Durchmesser Schluss ist. Ich wünschte es gäbe auch von 15mm bis 20 oder 22mm. Dann wäre ich der erste der Bestellen würde. Auch würde ich bevorzugen wenn ein Urin Loch dabei wäre. Und der Pilzkopf sollte bei 20mm bleiben auch bei breiteren Durchmesser.

        • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Laajennussarja, jossa on 6 penistulppaa

        Laajennussarja, jossa on 6 penistulppaa

        Penispistokkeemme setti, jossa on 6 erikokoista penispistoketta, on yksi MEO:n hyvin erityisistä BDSM-leluista. Penistulpat voidaan työntää virtsaputkeen, jossa ne tarjoavat erittäin intensiivistä stimulaatiota, joka käynnistyy virtsaputken venyttämisestä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: