Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Puppy Tulpat

Uutiskirje

Puppy Tulpat 

Jokainen human pup tarvitsee kivan kullin heilutettavaksi. Täällä on suurin valikoima puppy pepputulppia ja anaalitulppia hännillä.

Näytä 1 - 11 11 kohdetta 1 - 11
Näytä 1 - 11 11 kohdetta 1 - 11

Kun kyse on Pup Play, MEO on oikea paikka uskomattomalla valikoimallaan pentujen häntiä ja puppy pyllypistokkeita.

Etsitpä sitten sisään työnnettävää "pentujen häntätulppaa" tai "näyttelyhäntää", löydät varmasti tarvitsemasi täältä.

Meillä on myydyimmät hännät seuraavilta valmistajilta Bad puppy ja monia muita merkkejä valtavassa valikoimassa kokoja, värejä ja tyylejä. Yhdistä anaalipistokkeemme johonkin upeaan puppy naamariin täydellisen ulkoasun aikaansaamiseksi.

Mitä ovat puppy anaalipistokkeet?

Puppy anaalipistoke (tunnetaan myös nimellä anaalipistoke): human pup Anaalitulppa, Human puppy butt plug tai anaalitulppa, jossa on häntä) on eräänlainen anaalikäyttöön suunniteltu dildo. Tätä tarkoitusta varten puppy anaalitulpat ovat toisesta päästä pyöristettyjä ja kapenevia työnnön helpottamiseksi. Lisäksi toinen pää on tarpeeksi paksu, jotta puppy anaalitulppa pysyy paikallaan ilman suurta voimaa eikä sitä työnnetä vahingossa kokonaan sisään. Näiden yhteisten nimittäjien lisäksi on olemassa seuraavia tekijöitä human pup Perätulppia on lukemattomia muotoja, värejä ja materiaaleja! Puppy Anaalitulppia ilman tärinää käytetään joko pelkkään stimulaatioon tai anaaliyhdynnän valmisteluun. Ne sopivat sekä naisille että homo- ja heteroseksuaalisille miehille, itse asiassa kaikille uteliaille ihmisille.

Mitä puppy anaalitulpat, joissa on koiran häntä, tekevät minulle?

Puppy Anaalitulpat ovat erityisen hyviä kivuttoman anaaliyhdynnän valmisteluun. Ne asetetaan paikalleen liukuvoiteen kanssa ja jätetään sitten paikoilleen muutamaksi minuutiksi rentouttamaan ja venyttämään peräsuolen lihaksia. Voiteluaineen valinnassa on otettava huomioon useita seikkoja. Öljypohjaiset liukuvoiteet ovat ihanteellisia anaaliseksiin, koska ne eivät kuivata peräaukkoa. Ne eivät kuitenkaan ole yhteensopivia kondomien tai silikonista tai lateksista valmistettujen lelujen kanssa! Voit sen sijaan käyttää erityisiä anaalivoiteluaineita. Muuten anaalitulpat ovat myös suosittuja pelkkään stimulaatioon tai show-efektinä tai asun viimeistelemiseksi puppy human pup Asu. Ne voivat myös stimuloida miehen P-pistettä seksin aikana ja näin varmistaa kovemman erektion!

Puppy Osta anaalitulpat netistä osoitteesta MEO.com

Etsitpä sitten puppy anaalitulppaa värinällä tai ilman, löydät sen täältä MEO:sta! Hännällä varustetuilla pepputulpilla, kuten Badpuppyn tulpilla, on sekä koristeellinen että stimuloiva vaikutus. Alumiininen anaalitulppa tai laadukas lasitulppa voi tarjota erityisiä tuntemuksia niiden aluksi viileän pinnan ansiosta. Meillä on tietysti myös vaikuttavia puppy silikonista valmistettuja anaalitulppia. Hauskaa selailua!