Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalihelmet

Uutiskirje

Anaalihelmet Analgeddon ® Black Baller

Nyt on loppu tavallisille anaalihelmille: Tässä tulee päivitys, jota kaikki ovat odottaneet! Vaikka monet suuret anaalihelmet tekevät vain sen, mitä odotat niiden tekevän, tai paljon vähemmän, Analgeddonin suuret anaalihelmet asettavat uudet standardit anaalisen nautinnon suhteen. Olitpa sitten aloittelija tai asiantuntija, tässä tulee anaalihelmiä 6 suuressa koossa tyydyttämään kaikkia!

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Ei enää tavallisia anaalihelmiä: Täältä tulee päivitys, jota kaikki ovat odottaneet! Vaikka monet suuret anaalihelmet tekevät vain sen, mitä odotat niiden tekevän, tai paljon vähemmän, suuret anaalihelmet Black Baller analgeddonilta asettavat uudet standardit anaalisen nautinnon suhteen. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai asiantuntija, tässä tulee anaalihelmiä 6 suuressa koossa tyydyttämään kaikkia!

     

    Miksi nämä suuret anaalihelmet ovat niin monen asiakkaamme ensimmäinen valinta? Vastaus löytyy materiaalista ja muotoilusta:

     

    Nestemäinen silikoni! Tämä vallankumouksellinen materiaali on silkkisen pehmeää, hypoallergeenista ja erittäin joustavaa, joten se mukautuu vartalosi jokaiseen mutkaan. Se on ihoystävällinen ja antaa erityisen miellyttävän tunteen.

     

    Onko sinussa ainesta anaalialan ammattilaiseksi? Testaa se Black Baller Analgeddonin anaalihelmillä!

     

    Oikea koko kaikille! Olitpa sitten aloittelija, edistynyt tai ehdoton anaaliammattilainen - tarjoamme useita eri kokoja, jotta jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan koon.

     

    • S: 9 palloa - halkaisija 4 cm, pituus 45 cm
    • M: 9 palloa - halkaisija 5 cm, pituus 55 cm
    • L: 9 palloa - halkaisija 6 cm, pituus 66 cm
    • XL: 6 palloa - halkaisija 6 cm, pituus 46 cm
    • XXL: 5 palloa - halkaisija 8 cm, pituus 49 cm
    • XXXL: 4 palloa - halkaisija 9 cm, pituus 45 cm

     

    Miksi nämä anaalihelmet ovat jatkuvasti loppuunmyytyjä - ota selvää nyt!

     

    Innovatiivinen muotoilu! Vahva imupohja voidaan kiinnittää mihin tahansa sileään pintaan, mikä mahdollistaa anaalihelmien käytön ilman käsiä. Imupohja toimii myös käytännöllisenä noutokahvana, jonka avulla voit vetää pallon pallon toisensa jälkeen juuri sillä nopeudella, josta pidät eniten. Tämä hidas tai nopea vetäminen orgasmin aikana voi lisätä orgasmin voimakkuutta moninkertaisesti!

     

    Paljon muutakin kuin pelkkä anaalilelu: Analgeddonin monipuolisuus.. Black Baller Analgeddonin anaalihelmet eivät lopu anaalikäyttöön. Ne soveltuvat myös emätinleikkeihin ja ovat siksi jokaisen erikoisten seikkailujen rakastajan must-have.

     

    Koko ei ole kaikki kaikessa - mutta sillä on suuri merkitys! Riippumatta siitä, kuinka pitkällä olet anaalisella löytöretkelläsi, meillä on täydellinen koko sinulle. Uteliaasta aloittelijasta kokeneeseen tuntijaan - kokovalikoimamme takaa yksilöllisen kokemuksen.

     

    0:sta 100:aan: Näin tehostat orgasmia sekunneissa!

     

    Orgasmin vaikutus! Monet miehet kertovat, että anaalihelmet antavat heille stimulaation ja intensiteetin tunteen, jota on muuten vaikea saavuttaa. Tämä johtuu eturauhasesta, joka tunnetaan myös nimellä "P-piste", joka voi johtaa ylivoimaisiin orgasmeihin, kun sitä stimuloidaan asianmukaisesti anaalihelmillä. Ja tässä kohtaa Black Baller Anaalihelmet tulevat mukaan peliin: erityinen tunne, kun anaalihelmiä vedetään ulos hitaasti tai nopeasti orgasmin aikana, tehostaa tuntemuksia valtavasti. On kuin nautinnon aallot tulvisivat kehon läpi loputtomina silmukoina ja tehostavat orgasmin kestoa ja voimakkuutta.

     

    Miksi asiantuntijat suosivat Aquameota ja Extremeota käytettäessä suuria anaalihelmiä!

     

    Optimaalisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme anaalihuuhtelun käyttöä etukäteen. Tämä takaa puhtaan ja huolettoman nautinnon. Kun valitset liukuvoidetta, suosittelemme Aquameon kaltaista vesipohjaista liukuvoidetta, joka suojaa korkealaatuista materiaalia ja tekee anaalihelmien asettamisesta entistäkin mukavampaa. Extremeo-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksen ja helpottaa anaalihelmien asettamista.

     

    Lisätietoja:

     

    • Analgeddon ® Black Baller
    • Analgeddon® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki. Analgeddon edustaa laatua, intohimoa ja vertaansa vailla olevia ekstaasin hetkiä.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Sopii aloittelijoille ja ammattilaisille.
    • Anaali- ja emätinkäyttöön.
    • Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Silikonia sisältävät tuotteet voivat vahingoittaa korkealaatuista materiaalia. Extremeo Spray -suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksen ja helpottaa anaalihelmien asettamista.
    • Kestävyys: Seksilelut, jotka on valmistettu osoitteesta Liquid Silicone, ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Oikealla hoidolla ne voivat kestää monta vuotta.
    • Ei suotta, että Liquid Silicone on yksi suosituimmista intiimilelujen materiaaleista. Erityisesti anaalihelmissä Liquid Silicone tarjoaa useita etuja.
    • Turvallisuus: Liquid Silicone on hypoallergeeninen, mikä tarkoittaa, että se ei todennäköisesti aiheuta allergisia reaktioita. Se on myös huokoseton, mikä tarkoittaa, että se kestää bakteereja ja muita mikro-organismeja, jotka voivat kerääntyä huokoisiin materiaaleihin.
    • Joustavuus: Liquid Silicone on sekä luja että joustava, mikä tekee siitä erinomaisen materiaalin anaalihelmille. Joustavuuden ansiosta anaalihelmet mukautuvat kehoon ja takaavat miellyttävän asettamisen peräaukkoon ja poistamisen siitä.
    • Tutustu MEO:hon, anaalihelmien, silikonisten anaalihelmien, suurten anaalihelmien ja paljon muuta johtavaan kauppaan! Olipa kyseessä anaaliketju, anaalilelu, butt plug tai anaalidildo - MEO tarjoaa sinulle parasta parhaista. Anaalihelmistä aloittelijoille ja anaaliharjoitussarjoista edistyneille käyttäjille, mukaan lukien joustavat anaalilelut, vedenpitävät anaalihelmet ja samettisen pehmeät anaalihelmet. Tarjoamme vain korkealaatuisia tuotteita, ftalaatittomista ihoystävällisiin anaalihelmiin. Tilaa anaalihelmet MEO:lta nyt ja löydä äärimmäinen nautinto.

    Big Anal Beads

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Perfecto

    Ya las he probado y genial, recomiendo el producto

      Arviointi 

      Muy placenteras

      El tacto es muy suave y la sensación al usarlas es muy buena. Los 49 cm son el largo total, siendo el insertable algo menor, pero de todas maneras es un tamaño bastante aceptable.

        Arviointi 

        This thing is the Everest of anal toys!

        These beads live up to the name of the company; they are extreme! I cannot wait to get the 4th bead in. But be careful if you're used to soft big toys, because although it's flexible overall, the beads are firmer than a fist. You definitely need depth experience along with girth to get these in all the way :') .

          Arviointi 

          Tolle Verarbeitung

          Tolle Verarbeitung! Fühlt sich gut an! Größen Auswahl ist der Wahnsinn. Kompliment.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Jederzeit wieder. Top Qualität.

          Gute Verarbeitung. Aber wirklich etwas schwer die Größe XXL komplett aus nutzen zu können. Mit etwas Übung und ausreichend Entspannung klappte es aber dann doch!

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Perfect for both of us!

          My girlfriend and I are absolutely thrilled with these anal beads. The workmanship is excellent and the silicone feels really comfortable on the skin. The size and length are just right - it fits perfectly. We would recommend this product to anyone. It really lived up to our expectations and is a great upgrade for our bedroom. We are completely satisfied!

            Kirjoita oma arvostelusi

            Anaalihelmet Analgeddon ® Black Baller

            Anaalihelmet Analgeddon ® Black Baller

            Nyt on loppu tavallisille anaalihelmille: Tässä tulee päivitys, jota kaikki ovat odottaneet! Vaikka monet suuret anaalihelmet tekevät vain sen, mitä odotat niiden tekevän, tai paljon vähemmän, Analgeddonin suuret anaalihelmet asettavat uudet standardit anaalisen nautinnon suhteen. Olitpa sitten aloittelija tai asiantuntija, tässä tulee anaalihelmiä 6 suuressa koossa tyydyttämään kaikkia!

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            28 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: