Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Paras pyllytulppa miehille

Eri kokojen ansiosta silikonipylly sopii aloittelijoille, edistyneille käyttäjille, miehille ja naisille, ja sitä voidaan käyttää erittäin mukavasti myös pidemmän aikaa. Anaaliseksileluistamme tämä pepputulppa on seksin verkkokaupassamme myydyin ja sitä pidetään oikeutetusti yhtenä parhaista silikonipepunapistokkeista.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Eri kokojen ansiosta pyllypistoke sopii aloittelijoille, edistyneille käyttäjille, miehille ja naisille, ja sitä voidaan käyttää erittäin mukavasti myös pidemmän aikaa. Anaaliseksilelujemme joukossa tämä pepputulppa on seksin verkkokaupassamme myydyin ja sitä pidetään oikeutetusti yhtenä parhaista silikonisista pepputulpista.

    Erityisen rakenteensa ansiosta pepputulppa harjoittaa painetta juuri siellä, missä se tuntuu todella hyvältä ja kiihottavalta. Pepputulpan erityinen muoto helpottaa sen asettamista peräaukkoon, joten aloittelijakaan ei ole häkeltynyt. Pistotulpan leveä pohja takaa turvallisuuden ja mukavuuden.

    Kohokohdat:

    • Anaalitulppa 3 kokoa aloittelijoille, edistyneille ja ammattilaisille.
    • Pepputulppa istuu syvemmälle ja mukavammin kuin mikään muu pepputulppa.
    • Sen erikoismuoto takaa turvallisen istuvuuden ja estää pepputulpan liukumisen tai liukumisen ulos peräaukosta.
    • Pepputulpan erityinen pohja takaa paitsi sen, että välilihaa stimuloidaan lisäksi, myös sen, että voit käyttää sitä mukavasti ja huomaamattomasti vaatteiden alla aina.


    Pepputulppamme sopii käytettäväksi kaikkien vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Voit puhdistaa sen pinnallisesti miedolla saippualla ja vedellä, mutta se tulisi puhdistaa säännöllisesti myös sextoy-puhdistusaineella, kuten suihkeellamme VERYCLEAN.

    Lisätietoja:

    • Paras pepputulppa tai butt plug menestyneestä Analgeddon ® -sarjasta.
    • Materiaali: Silikoni
    • Mitat: Keskikokoinen = 91 mm x 35 mm halkaisija, Suuri = 111 mm x 43 mm halkaisija
    • Haluatko ostaa anaalitulpan? Etsitkö anaalitulppaa miehille tai anaalitulppaa naisille? Silloin tämä 24/7-pyllytulppa on juuri sinulle sopiva. Tämä pepputulppa on seksilelu miehille ja naisille, helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa. Olitpa sitten aloittelija, edistynyt tai ammattilainen, olet täydellisesti varustautunut tämän pepputulpan kanssa!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geile Plugs

    Alle drei bestellt und es geht sogar ohne Gleitcreme (langsam reinschieben). 100 % Genuss

      Arviointi 

      Magnífica compra, para ser mi primera

      Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo. También recomendaría al vendedor MEO por su ligereza en enviarme el producto. :)

        Arviointi 

        Pour se faire sauter en solo

        J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

          Arviointi 

          Super geil

          Benutze ihn quasi ständig und das Gefühl ist Mega! Er stört überhaupt nicht, ganz im Gegenteil denn stimuliert ununterbrochen. Ob beim Fahrradfahren, beim Joggen, im Fitness, Fitnessstudio oder auf der Arbeit. Geil!!!

            Arviointi 

            Da provare

            Entra molto facilmente e il piacere è assicurato.

              Arviointi 

              Great

              Soft flexible silicone with unique bulbous head for comfortable insertion and extra stimulation to the prostate. Narrow neck and classic flanged bottom for safety and all day comfort. Great for beginners and good for pros getting ready for bigger action.

              • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Paras pyllytulppa miehille

              Paras pyllytulppa miehille

              Eri kokojen ansiosta silikonipylly sopii aloittelijoille, edistyneille käyttäjille, miehille ja naisille, ja sitä voidaan käyttää erittäin mukavasti myös pidemmän aikaa. Anaaliseksileluistamme tämä pepputulppa on seksin verkkokaupassamme myydyin ja sitä pidetään oikeutetusti yhtenä parhaista silikonipepunapistokkeista.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: