Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Anaalin venytys butt plug - Anal Tunnel Plug

Anal Stretching butt plug on Anal Tunnel Plug joka pitää peräaukon auki. Ergonomisesti muotoiltu anaaliseksilelu 4 koossa, täydellinen äärimmäiseen anaalin venyttämiseen samanaikaisen anaalipenetraation kanssa. Yhtä lailla miehille ja naisille sopiva, tämä anatominen butt plug sopii erityisen mukavasti ja sitä voi käyttää paitsi koko päivän, myös jopa 24/7.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Anaali venyttely butt plug on Anal Tunnel Plug, joka pitää peräaukon auki. Ergonomisesti muotoiltu anaaliseksilelu 4 koossa, täydellinen äärimmäiseen anaalin venyttämiseen samanaikaisen anaalipenetraation kanssa. Yhtä lailla miehille ja naisille sopiva, tämä anatominen butt plug sopii erityisen mukavasti ja sitä voi käyttää paitsi koko päivän, myös jopa 24/7. Täydellinen aloittelijoille, kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille.

     

    Anaalin venytys butt plug takaa äärimmäisen näkymän sisälle, toimii valmistautumisena äärimmäiseen anaaliyhdyntään, isoihin dildoihin tai nyrkkipanoon ja tarjoaa myös upean mahdollisuuden venyttää peräaukkoa kestävästi, selvin tuloksin. Se on myös täydellinen seksilelu BDSM-istuntoon.

     

    Anal Stretching butt plug tarjoaa etuja, jotka vakuuttavat sekä aloittelijat että ammattilaiset! Anal Stretching butt plug on laatutuote MEO ®:lta, Saksan johtavalta BDSM-verkkokaupalta! Paras ammattitaito ja harkittu materiaalivalinta takaavat pitkäaikaisen nautinnon tämän anatomisesti täydellisesti muotoillun butt plug korkealaatuisesta silikonista valmistetun tuotteen kanssa.

     

    Voinko yhdistää Anal Stretching butt plug muihin tarvikkeisiin?

     

    KYLLÄ - ja sinun kannattaakin! Esimerkiksi erityisen erikoisen DILDOn kanssa: Voit käyttää Anal Stretching butt plug (Anal Stretching Butt Plugin koosta riippuen) erityisen pitkän ja ohuen Analgeddon ® -dildon kanssa, joka täyttää unelmasi syvästä tunkeutumisesta. Halkaisijaltaan 2,5 cm ja enimmäispituudeltaan 45 cm tämä dildo on täydellinen lisä! Tai SLINGin kanssa: Oikeaan asentoon ja väsymystä vastaan, kun sinua käytetään anaalisesti, sopii erityisen hyvin Fuck & Play sling . Meidän sling asettaa sinut hyvin "kutsuvaan" asentoon, jossa voit odottaa seuraavaa "vierailijaa" jalat levällään. Tai miten olisi ARSCHPUMPE: Haluatko, että sinut täytetään nesteillä, kuten voiteluaineella, vedellä tai oluella? Valtava peräruiske ruiskumme "Grandezza" on täydellinen tähän! Voit käyttää sitä imemään haluamasi nesteet ja sitten pumpata ne perseeseesi!

     

    Voinko käyttää Anal Stretching butt plug myös aloittelijana?

     

    Tarjoamme Anal Stretching butt plug -ruiskuamme neljässä eri koossa, jotka sopivat koosta riippuen aloittelijoille, kokeneille käyttäjille ja ammattilaisille.

     

    Tärkeitä vinkkejä Anal Stretching Butt Plugin puhdistamiseen:

     

    Ennen kuin käytät Anal Stretching butt plug -nappia, puhdista se huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua riittävät yleensä. Hygieeninen puhdistus voidaan tehdä suihkeellamme VERYCLEAN. Anal Stretching butt plug -nappimme on valmistettu ftalaatittomasta silikonista, ja sen pinta on huokoinen, joten bakteerit ja likahiukkaset eivät pääse tarttumaan siihen liian voimakkaasti. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Kannattaa myös käyttää anaalihuuhtelua suolen puhdistamiseen ennen kuin käytät anaalin venyttelyä butt plug ja esittelet peräaukon auki kavereille!

     

    Anal Stretching butt plug 4 kokoa:

     

    • Anal Stretching butt plug SMALL, jos olet aloittelija: pituus 7,2 cm, jalkaterän halkaisija 5,6 cm, tangon halkaisija 3,3 cm, butt plug halkaisija 5,3 cm ja 4,5 cm, aukko 2,5 cm.
    • Anal Stretching butt plug MEDIUM, jos olet jo harjoitellut: pituus 8,5 cm, jalkaterän halkaisija 6,7 cm, tangon halkaisija 4 cm, butt plug halkaisijat 6 cm ja 5,3 cm, aukko 3 cm.
    • Anaalin venytys butt plug LARGE, jos olet ammattilainen: pituus 9,8 cm, jalkaterän halkaisija 7,5 cm, tangon halkaisija 4,6 cm, butt plug halkaisija 6 cm ja 7 cm, aukko 3,5 cm.
    • Anaalin venytys butt plug X-LARGE-muodossa, jos mikään ei ole sinulle tarpeeksi suuri: pituus 11 cm, jalkaterän halkaisija 8,3 cm, tangon halkaisija 5,4 cm, butt plug halkaisija 8 cm ja 7 cm, aukko 4,4 cm.

     

    Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää Anal Stretching Butt Plug -persetulpalle?

     

    Tähän kannattaa aina kiinnittää huomiota: Anal Stretching Butt Plugin butt plug asettamiseen suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo. Käytä liukuvoidetta sekä peräaukon että Anal Stretching Butt-putken kostuttamiseen butt plug. EXTREMEO-suihkeemme helpottaa peräaukon venytystä ja antaa herkkienkin käyttäjien asettaa peräaukon venytystulpan butt plug helposti paikalleen. Älä käytä silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne vahingoittaisivat Anal Stretching butt plug -laitteen korkealaatuista materiaalia!

     

    Lisätietoja:

     

    • Anal Stretching butt plug äärimmäiseen anaalin venytykseen(anaalin venytysmies)
    • Pysyvä anaali venyttely
    • Valmistelee anaaliyhdyntää, dildoleikkejä tai nyrkkipanoa varten.
    • Pitkäkestoiset ja hyvin näkyvät tulokset.
    • Materiaali: Silikoni, ei sisällä ftalaatteja.
    • Anal Stretching butt plug voidaan käyttää kaikkien MEO ®:n vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
    • Extremeo ® -suihke helpottaa työntöä!
    • Suosittelee MEO ®, anaaliseksilelujen erikoisverkkokauppa.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Anal Stretching

    Il prodotto è ottimo, il materiale è morbido e piacevole al tatto, arrivato in tempi brevissimi, fa il suo "dovere". Forse sarebbe stata meglio la misura più alta. Probabilmente sarà il mio prossimo acquisto.

      Arviointi 

      Amazing quality

      These are made of the softest silicon I've ever felt.flexible,yet firm enough to insert.great product.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Sitzt gut, recht ausgewogen zwischen Bequem und festem sitz. Fle

      Sitzt gut, flexibilität sehr gut. Meine zweitbeste Wahl in L

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Butt Plug *****

      Mi sento come una figa quando uso il butt plug.

      • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Perfekt für Anal Dehnung

      Sehr interessanter Anal Plug, wenn man erst mal weiß wie man ihn richtig einführt. Perfekt für Anal Dehnung, Einläufe oder Watersports!

      • 3 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Anaalin venytys butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anaalin venytys butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anal Stretching butt plug on Anal Tunnel Plug joka pitää peräaukon auki. Ergonomisesti muotoiltu anaaliseksilelu 4 koossa, täydellinen äärimmäiseen anaalin venyttämiseen samanaikaisen anaalipenetraation kanssa. Yhtä lailla miehille ja naisille sopiva, tämä anatominen butt plug sopii erityisen mukavasti ja sitä voi käyttää paitsi koko päivän, myös jopa 24/7.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: