Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Butt plug Extremeo - Mushroom - Anaalipistoke Paras myyjä

Extremeo-sarjan "Mushroom" -anaalitulppa on muotoilun ja mukavuuden äärimmäinen yhdistelmä! Anaalitulppa sienipään muotoilussa ei ainoastaan esittäydy poikkeuksellisessa muotoilussa. Sen kapeneva pää, jossa on stimuloivia pitkittäisuria, takaa jännittäviä tuntemuksia, jotka ovat aistillinen nautinto joka kerta.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Extremeo-sarjan "Mushroom" -anaalitulppa on muotoilun ja mukavuuden äärimmäinen yhdistelmä! Anaalitulppa sienipään muotoilussa ei ainoastaan esittäydy poikkeuksellisessa muotoilussa. Sen kapeneva pää, jossa on stimuloivia pitkittäisuria, takaa jännittäviä tuntemuksia, jotka ovat aistillinen nautinto joka kerta.

     

    "Mushroom" butt plug sienipään muodolla on neljä hyvin erityistä etua:

     

    1. Hellävarainen alkutuntemus: sienipään kartiomainen muoto helpottaa peräaukkotulpan asettamista. Kapeampi alku mahdollistaa hellävaraisen ja asteittaisen työnnön, jotta peräaukko voi hitaasti tottua peräaukkotulpan ympärysmittaan. Tämä minimoi kivun riskin ja helpottaa erityisesti aloittelijoiden pääsyä anaalilelujen maailmaan.
    2. Stimuloivat pitkittäisurat: Sienipään pitkittäiset urat lisäävät stimulaatiota työnnön aikana ja parantavat myös voitelua, mikä helpottaa työntöä entisestään.
    3. Turvallinen asettaminen: Sienen muoto takaa, että butt plug ei laajene liian äkillisesti peräaukossa. Läpimitan luonnollinen ja asteittainen kasvu varmistaa, että lihas voi rentoutua ilman äkillistä painetta. Tämä suojaa ei-toivotuilta tuntemuksilta ja tarjoaa miellyttävämmän kokemuksen peräaukkotulpan asettamisesta.
    4. Lisääntyneet tuntemukset: Kun peräaukkotulpan pää on työnnetty sisään, sulkijalihas supistuu peräaukkotulpan ohuemman kaulan ympärille. Tämä luo täyteläisyyden ja stimulaation tunteen, kun suurin osa peräaukkotulpasta on jo peräaukon sisällä ja lihas peräaukkotulpan pohjan ympärillä supistuu.

     

    Kaiken kaikkiaan "Mushroom" butt plug sienipään muotoilu tarjoaa intensiivisen mutta samalla hellävaraisen työnnön kokemuksen, josta hyötyvät sekä aloittelijat että kokeneet käyttäjät.

     

    Laadukkaiden materiaalien erityinen tunne:

     

    Laadukkaan silikonin ansiosta "Mushroom" tarjoaa miellyttävän työntö- ja käyttötuntuman. Silkkisen pehmeä pinta takaa miellyttävän tunteen, käytitpä peräaukkotulppaa vain lyhyesti tai pidempään. Notkea silikoni, joka on luonnollisesti ftalaatiton, takaa helpon asettamisen. Sileä ja miellyttävä pinta varmistaa, että voit keskittyä täysin nautintoon, jota tämä anaalitulppa tarjoaa sinulle.

     

    Turvallisuutta ja mukavuutta täydellisyydessä:

     

    Pyöreä pohja ei ainoastaan tarjoa turvaa liian syvälle työntämistä vastaan, vaan antaa tulpalle myös turvallisen jalansijan. Anaalitulpan hyvin suunniteltu kaula ansaitsee myös erityismaininnan: Anaalitulpan täydellisesti mitoitettu kaula pitää butt plug tukevasti paikallaan ja takaa mukavan tunteen, joka voi kestää koko päivän. Tulos? Huomaamaton stimulaatio, josta voit nauttia halutessasi koko päivän ja koko yön.

     

    Kolme kokoa kaikkiin tarpeisiin:

     

    Mushroom-anaalitulppa on saatavana kolmessa eri koossa, joten jokaiselle löytyy sopiva koko, olitpa sitten aloittelija tai kokenut anaaliharrastuksen ystävä:

     

    • Koko S: Halkaisija 26 mm, pituus 54 mm = Aloittelijoille.
    • Koko M: Halkaisija 32 mm, pituus 68 mm = Edistyneille.
    • Koko L: halkaisija 42 mm, pituus 83 mm = ammattilaisille.

     

    Tutustu anaalisen nautinnon uuteen ulottuvuuteen tämän ainutlaatuisen butt plug avulla ja inspiroidu "Mushroomin" laadusta ja muotoilusta.

     

    Extremeo Butt Plugsien puhdistus ja käyttö:

     

    • Helppokäyttöinen: Pepputulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme helpottamaan pepputulpan asettamista peräaukkoon. Lyhyt suihkaus rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee pepputulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

     

    • Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikea liukuaine voi tehdä kaiken eron. Extremeo Butt Plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Ne antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Sen avulla voiteluaine jakautuu syvemmälle ja tasaisemmin peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa voiteluainetta, riittävä voiteluaineen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan kiinnityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    • Puhdistus: Extremeo Butt Plug on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Lämmin vesi ja mieto saippua poistavat helposti useimmat epäpuhtaudet. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • butt plug Extremeo - Mushroom - Anal Plug.
    • Extremeo Butt Plugs on asiantuntijoiden kehittämä anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä anaalitulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Tämän peräaukkotulpan kanssa suosittelemme Extremeo Anal Relax Spray -suihkettamme: Tämä suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa sinua saavuttamaan hillittömän seksuaalisen ekstaasin.
    • Uusien Extremeo-pyllytulppien myötä tarjoamme sinulle nyt kaikin puolin huolettoman paketin anaaliseikkailuihisi. MEO ei ole vain edelläkävijä, kun on kyse maailmankuuluista tuotteista, kuten Extremeo Anal Relax Spray -suihkeesta, vaan myös aina etsimässä parhaita ja innovatiivisimpia tapoja parantaa anaaliseksiä. Looginen jatkumo intohimollemme anaalituotteita kohtaan on innovatiivisten Extremeo-sarjan pepputulppien lanseeraus. Vuosien kokemuksen ja uskollisilta asiakkailtamme saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet pepputulpat, jotka asettavat uusia standardeja muotoilulle, mukavuudelle ja toiminnalle.
    • Haluatko ostaa anaalitulpan? Voit tilata pepputulppamme maailmanlaajuisesti. Löydät MEO-seksikaupat saksankielisistä maista, kuten MEO Shop Saksassa, MEO Sveitsissä tai MEO Bondage Shop Itävallassa. Emme toimi ainoastaan kaikkialla Euroopassa, kuten Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Irlannissa, Islannissa, Romaniassa, Norjassa, Ruotsissa jne. vaan kaikkialla maailmassa, kuten MEO Sex Shop Espanjassa, dildokauppa Tanskassa sekä Suomessa - ja jos puhut tšekkiä, löydät koko seksileluvalikoimamme netistä Tšekin tasavallassa. Jos viro on kielesi, voit tilatabutt plug valikoimamme verkossa Virossa. Olemme saatavilla myös Sloveniassa, seksikauppa Bulgariassa ja laaja valikoima BDSM- ja eroottisia tuotteita Slovakiassa. Muita MEO-myymälöitä on Yhdysvalloissa, Belgiassa, Kreikassa, Unkarissa, Japanissa, Isossa-Britanniassa, Serbiassa, Luxemburgissa, Maltalla, Portugalissa, Islannissa, Puolassa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Kosovossa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Que gozada

    Sentado y perfectamente acoplado en mi ojete. Mi cuerpo pide que duerma con él. Muy cómodo , antes bien lubricado. Hoy mismo he pedido el plug mano junto con otros artículos. Precios y el servicio de categoría.

      Arviointi 

      My hole opens wide for this

      This baby is great, I slide that up my ass at least twice a week. My cock gets so hard and I SHOOT my load ever time. Everytime I bring it out my hole starts begging for it.

        Arviointi 

        My hole is satisfied every time

        This baby just seems to call my name and needs to be ridden several times a week. My hole is satisfied every time. Makes me bust a nut every time.

          Arviointi 

          Super Plug den ich empfehlen kann.

          Nachdem die Größe Medium seit einigen Tagen bei mir nicht nur gelegentlich in Gebrauch war, entstand der Wunsch nach Größerem. Die Größe Large ist für mich wirklich large, aber mit etwas Geduld und Ausdauer ließ er sich bei sanftem Daraufsetzen allmählich ins Ziel bewegen. Nicht nur das ist ein Erlebnis, auch stundenlanges Gehen und Stehen, beispielsweise in der fahrenden U-Bahn, ist einfach geil. Das Sitzen wird nach längerer Zeit etwas unbequem, dann beginnt der Fuß leicht zu drücken. Das Herausnehmen ist wie eine kleine Geburt, von innen Pressen ist hilfreich, die Geburt wird von leichten Wehen begleitet. Das Material und die Verarbeitung sind erstklassig. Es besteht keine Gefahr, dass der Schaft abreißt, wenn beim Herausnehmen an der Platte stark gezogen wird. Super Plug den ich empfehlen kann.

            Arviointi 

            Lieblings Buttplug

            Ich bin recht "vorgebildet", was die Analdehnung angeht, aber keineswegs ausgeleiert. Das Teil geht gut rein, es ist nicht hart sondern gibt beim Einführen ein klein wenig nach. Das Gefühl, wenn es dann reinflutscht ist fantastisch. Sehr empfehlenswert

              Arviointi 

              Sitzt gut

              Der Plug sitzt gut, rutscht nicht von allein raus, rutscht auch nicht rein, man kann damit gehen und wohl auch schlafen.

                Arviointi 

                Tolle Form

                Der Analplug ist gut verarbeitet, keine störenden Nähte oder sowas. Das Material ist nicht zu fest/hart, so dass man ihn gut benutzen kann. Die Form ist ideal, so hält er prima und genau an der richtigen Stelle.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - Anaalipistoke Paras myyjä

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - Anaalipistoke Paras myyjä

                  Extremeo-sarjan "Mushroom" -anaalitulppa on muotoilun ja mukavuuden äärimmäinen yhdistelmä! Anaalitulppa sienipään muotoilussa ei ainoastaan esittäydy poikkeuksellisessa muotoilussa. Sen kapeneva pää, jossa on stimuloivia pitkittäisuria, takaa jännittäviä tuntemuksia, jotka ovat aistillinen nautinto joka kerta.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Muut asiakkaat ostivat myös:

                  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: