Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

ASSMUSEMENT Eturauhasen stimulaattori - Extremeo-sarja

ASSMUSEMENT: Äärimmäinen seksilelu ekstaattiseen eturauhasen stimulaatioon! Sukella miehen nautinnon syvyyksiin eturauhastimulaattorin avulla ASSMUSEMENT tunnetusta Extremeo-sarjasta - avaimesi ennennäkemättömien, intensiivisten eturauhasorgasmin universumiin.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu nyt ASSMUSEMENT - Porttisi vertaansa vailla olevaan anaalihurmioon ja vallankumoukselliseen eturauhasen stimulaatioon! Tämä Extremeo-sarjan ensiluokkainen eturauhastimulaattori ei tee vaikutusta ainoastaan maskuliinisen aistikkaalla estetiikallaan, vaan myös hienostuneella toiminnallisuudellaan. Saatavana kolmessa koossa, se tarjoaa jokaiselle miehelle täydellisen määrän nautintoa. Erityisen muotoillun kiiman, ainutlaatuisen liukkaan pinnan ja vahvan imukupin ansiosta vapaata nautintoa varten, tämä ASSMUSEMENT anaalisen nautinnon uudet ulottuvuudet. Sukella nautinnon tutkimattomiin syvyyksiin ja koe uskomattomia kliimakseja!

    Tutustu anaalisen nautinnon uusiin ulottuvuuksiin!

    ASSMUSEMENT ei ole vain ehdoton katseenvangitsija maskuliinisen ulkonäkönsä ansiosta, vaan myös todellinen kohokohta jokaisessa seksilelukokoelmassa sen toiminnallisuuden ansiosta. Tämä anaalitulppa on kehitetty aistikkaan muodon, stimuloivan pintarakenteen ja tarkan toiminnallisuuden taitavalla yhdistelmällä, ja se vie eturauhasen stimulaation aivan uudelle tasolle.

    Tarkkuus kohtaa intohimon: eturauhasorgasmisi odottaa!

    Eturauhasen stimulaattori! ASSMUSEMENT kiehtoo lempeästi kaarevalla muodollaan, joka mahdollistaa vaivattoman pääsyn ja eturauhasen stimuloivan hieronnan. Seksilelun ytimekäs kiima tarjoaa paitsi intensiivistä myös täsmällistä stimulaatiota. Sukella unohtumattomaan nautintoon ja kokemukseen eturauhasen stimulaattorin avulla ASSMUSEMENT

    Ainutlaatuinen muotoilu: Matkasi löytämättömiin nautinnon sfääreihin!

    Luonnonainutlaatuisten kuvioiden ja tekstuurien innoittamana tämä eturauhasdildo tekee vaikutuksen poikkeuksellisella pintakuvioinnillaan. Tämä ei ainoastaan tarjoa lisästimulaatiota peräaukkoon dildoa asetettaessa, vaan myös mahdollistaa liukuvoiteen optimaalisen kiinnittymisen erityisen liukkaan ja aistikkaan kokemuksen aikaansaamiseksi.

    Salaisuus äärimmäiseen nautintoon Aquameon kanssa:

    Vielä intensiivisempään ja pehmeämpään nautintoon suosittelemme Aquameo-vesipohjaisen liukuvoiteemme käyttöä. Tämä liukuaine on sovitettu täydellisesti lääketieteelliseen silikoniin ASSMUSEMENT ja takaa pitkäkestoisen nautinnon.

    Aina raikas ja käyttövalmis VeryClean!

    Vaivatonta puhdistusta ja optimaalista hygieniaa varten suosittelemme VERYCLEAN -suihkettamme. Tämä pitää eturauhasdildosi huippukunnossa seuraavaa jännittävää seikkailua varten. VERYCLEAN -suihkeen avulla voit puhdistaa eturauhasdildon nopeasti ja helposti, jotta se on aina hygieenisesti puhdas ja valmis seuraavaa unohtumatonta kliimaksia varten.

    Vahva tarttuvuus, kädetön nautinto: ASSMUSEMENT pysyy siellä, missä haluat.

    Vahvan imukupin ansiosta eturauhasdildo tarttuu tukevasti kaikkiin sileisiin pintoihin ASSMUSEMENT tarttuu lujasti kaikkiin sileisiin pintoihin. Tämä mahdollistaa turvallisen ja vakaan kiinnityksen samalla, kun kädet jäävät vapaiksi muille seksikkäille aktiviteeteille. Asetatpa dildon sitten seinälle, lattialle tai mille tahansa muulle sopivalle pinnalle, se pysyy tukevasti paikallaan ASSMUSEMENT pysyy tukevasti paikallaan. Voit siis keskittyä täysin nautintoosi ja kokea unohtumattomia ekstaasin hetkiä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia dildon paikallaan pitämisestä.

    Sinun valintasi, sinun nautintosi:

    Valittavana on kolme eri mallia, joista löytyy sopiva valinta ASSMUSEMENT jokaiselle sopiva muunnelma:

    • S = halkaisija 26 mm, pituus 132 mm: Aloittaja - Täydellinen uteliaille, jotka haluavat tutustua eturauhasen stimulaation maailmaan.
    • M = Halkaisija 32 mm, pituus 159 mm: Edistynyt - Suurempi halkaisija ja enemmän pituutta kokeneille käyttäjille, jotka haluavat syventää anaaliseikkailujaan.
    • L = Halkaisija 37 mm, pituus 185 mm: Asiantuntija - Leveämpi ja pidempi eturauhasdildo niille, jotka etsivät maksimaalista täytettä ja stimulaatiota.


    Anna vertaansa vailla olevan intensiteetin vietellä itsesi.. ASSMUSEMENT Eturauhasdildo ja löydä oma henkilökohtainen avaimesi anaaliseen ekstaasiin. Uppoudu unohtumattomaan nautintoon ja koe ennennäkemätön intensiteetti, jonka eturauhasdildo voi tarjota sinulle ASSMUSEMENT Eturauhasdildo voi tarjota sinulle.

    Lisätietoja:

    • ASSMUSEMENT - Anaalidildo eturauhasen stimulaatioon
    • Anaalitulppa imukupilla Extremeo-sarjasta.
    • Saatavana kolmessa koossa.
    • Extremeo Butt Plugs on asiantuntijoiden kehittämä anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu lääketieteellisestä silikonista, ftalaatiton.
    • Anaalidildon käyttö voi olla ihana kokemus, jos osaat tehdä sen oikein. Asettamisen helpottamiseksi suosittelemme Extremeo-suihketta, joka rentouttaa sulkijalihasta ja tekee asettamisesta erityisen hellävaraista.
    • Kun käytät silikonituotteita, kuten anaalidildoa ASSMUSEMENT silikonipohjaisia voiteluaineita tulisi välttää, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua, jotka antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonin kanssa butt plug. Lube Shooter tai voiteluaineen applikaattori optimoi kokemusta entisestään, sillä se mahdollistaa voiteluaineen syvemmän ja tasaisemman jakautumisen. Tämä tekee anaalidildon asettamisesta ASSMUSEMENT miellyttävämpi ja turvallisempi, koska riittävä voiteluaine vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Anaalidildo on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Tähän tarkoitukseen suosittelemme VERYCLEAN -suihketta, joka takaa perusteellisen ja hygieenisen puhdistuksen ja tekee anaalidildosta valmiin seuraavaa seikkailua varten ASSMUSEMENT valmiina seuraavaan seikkailuun.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Arviointi 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Arviointi 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Arviointi 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Arviointi 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Arviointi 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Kirjoita oma arvostelusi

                ASSMUSEMENT Eturauhasen stimulaattori - Extremeo-sarja

                ASSMUSEMENT Eturauhasen stimulaattori - Extremeo-sarja

                ASSMUSEMENT: Äärimmäinen seksilelu ekstaattiseen eturauhasen stimulaatioon! Sukella miehen nautinnon syvyyksiin eturauhastimulaattorin avulla ASSMUSEMENT tunnetusta Extremeo-sarjasta - avaimesi ennennäkemättömien, intensiivisten eturauhasorgasmin universumiin.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Muut asiakkaat ostivat myös:

                30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: