Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anal Depth Play

Uutiskirje

Ass Snake Dildo - 48 cm

Tämä erikoisdildo tekee vaikutuksen huomattavalla 48 cm:n pituudellaan, joka mahdollistaa pääsyn syvemmälle ja aiemmin löytämättömille erogeenisille alueille kehon sisällä. Ainutlaatuinen muoto Ass Snake Dildo tarjoaa henkeäsalpaavia tuntemuksia jokaisella liikkeellä.

Lisätietoja

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

Tämä erikoisdildo tekee vaikutuksen huomattavalla 48 cm:n pituudellaan, joka mahdollistaa pääsyn syvemmälle ja aiemmin löytämättömille erogeenisille alueille kehon sisällä. Ainutlaatuinen muoto Ass Snake Dildo tarjoaa henkeäsalpaavia tuntemuksia jokaisella liikkeellä. Jokaisen lisätyn pallon myötä syntyy aivan erityinen stimulaatio, joka tekee tunkeutumisesta rytmikkään ja monipuolisen kokemuksen. Dildomme Ass Snake on ihanteellinen myös intensiiviseen anaaliharjoitteluun.

Vaikuttava pituus:

Pallon halkaisija on 37 mm ja pituus 48 cm, joten tämä dildo tarjoaa huomattavan tunkeutumissyvyyden, joka mahdollistaa entistä syvemmän tunkeutumisen ja entistä voimakkaamman stimulaation. Pituuden ansiosta on mahdollista saavuttaa erilaisia erogeenisiä vyöhykkeitä, joita lyhyemmillä dildoilla ei saavuteta.

Orgasmin tehostin:

Kun dildo.. Ass Snake vedetään hitaasti ulos peräaukosta hieman ennen kliimaksia, se voi monilla ihmisillä tehostaa orgasmia uskomattomasti. Tämä johtuu siitä, että keho on tällä hetkellä hyvin herkkä. Jokainen kosketus tai liike koetaan voimakkaammin. Koska peräaukossa on monia herkkiä hermoja, dildon vetäminen hitaasti ulos voi voimistaa tätä tunnetta Ass Snake Dildo voi voimistaa tätä tunnetta.

On myös psykologinen komponentti. Jännitys ja orgasmin odottaminen tekevät kaikesta entistä kiihottavampaa. Se on kuin peli hallinnan ja antautumisen välillä, mikä tekee kokemuksesta entistäkin intensiivisemmän. Orgasmin aikana myös kehon lihakset supistuvat. Kun dildo vedetään ulos tällä hetkellä, dildo on vuorovaikutuksessa näiden lihasten kanssa Ass Snake Dildo on vuorovaikutuksessa näiden lihasten liikkeiden kanssa, mikä voi voimistaa tuntemusta.

Lyhyesti sanottuna kyseessä on fyysisten reaktioiden ja odotuksen ja jännityksen psykologisen vaikutuksen yhdistelmä, joka tekee dildon vetämisestä ulos juuri ennen kliimaksia saatavasta orgasmista entistäkin voimakkaamman Ass Snake Dildosta juuri ennen kliimaksia. Jokainen tuntee tämän tietysti eri tavalla, mutta monille se on todella kiihottava kokemus.

Verraton joustavuus ja monipuolisuus:

Tämän dildon joustavuus ja monipuolisuus mahdollistavat eri asentojen kokeilun niin, että dildoa voi käyttää omien mieltymystensä mukaan Ass Snake voidaan käyttää täysin omien mieltymysten mukaan. Se mukautuu aina täydellisesti sisäiseen anatomiaan. Dildoa voidaan tietysti käyttää Ass Snake voidaan käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

Pallomainen rakenne:

Dildon varrella olevat pallot muodostavat ainutlaatuisen rakenteen, joka voi luoda erilaisia tuntemuksia käytön aikana. Jokainen lisäpallo, joka asetetaan paikalleen, voi luoda voimakkaamman stimulaation, koska se aiheuttaa painetta ympäröiviin peräaukon tai emättimen hermopäätteisiin asetettaessa ja vedettäessä.

Pallomainen rakenne mahdollistaa asteittaisen tunkeutumisen, ja jokainen lisäpallo tarjoaa uuden haasteen. Tämä saattaa kiinnostaa erityisesti käyttäjiä, jotka pitävät asteittaisen anaalisen tai emättimen venytyksen tunteesta.

Turvallisuus ja mukavuus:

Kun käytät näin pitkää dildoa, on tärkeää, että se on valmistettu turvallisesta, kehoystävällisestä materiaalista ja että siinä on imukuppi, joka takaa turvallisen käsittelyn liiallisen tunkeutumisen estämiseksi.

Vahva imukuppi dildon päässä mahdollistaa dildon pitämisen paikallaan Ass Snake Dildon avulla dildo on mahdollista kiinnittää lähes mihin tahansa sileään pintaan, mikä tarjoaa lisää käyttömahdollisuuksia erityisesti silloin, kun kädet halutaan pitää vapaina.

Lisäksi dildo on valmistettu ftalaatittomasta vinyylistä, mikä tekee siitä turvallisen ja kehoystävällisen valinnan. Ftalaatittoman materiaalin käyttö varmistaa, että dildo on Ass Snake Dildo on vapaa haitallisista pehmittimistä ja voit nauttia siitä epäröimättä.

Kun käytät dildoa, ole aina tietoinen henkilökohtaisista rajoistasi Ass Snake Dildoa käytettäessä ole aina tietoinen henkilökohtaisista rajoistasi ja mieltymyksistäsi ja varmista turvallinen käsittely liiallisen tunkeutumisen välttämiseksi. Sillä tämä avaa ennennäkemättömiä Ass Snake Dildo avaa uneksimattomia mahdollisuuksia stimulaatioon ja nautintoon.

Lisätietoja:

  • Dildo "Ass Snake"
  • Mitat: Pituus 48 cm, halkaisija 3,7 cm, työnnettävä pituus 47 cm.
  • Paino: noin 358 grammaa
  • Materiaali: Vinyyli, ftalaatiton
  • Voiteluaine: Suosittelemme hybridivoiteluainetta ManCunt.
  • Puhdistus: Puhdistus: Ei ole tarpeen: Lämmin vesi, mieto saippua ja VeryClean-suihkeemme.

 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Ass Snake Dildo - 48 cm

Ass Snake Dildo - 48 cm

Tämä erikoisdildo tekee vaikutuksen huomattavalla 48 cm:n pituudellaan, joka mahdollistaa pääsyn syvemmälle ja aiemmin löytämättömille erogeenisille alueille kehon sisällä. Ainutlaatuinen muoto Ass Snake Dildo tarjoaa henkeäsalpaavia tuntemuksia jokaisella liikkeellä.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: