Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anal Spreader Speculum

Uutiskirje

BDSM Speculum kohteeseen Cusco

Spekulumin ostaminen on luottamuskysymys! Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla Cuscon ammattimaisella speculumilla voit tutkia kumppaniasi yksityiskohtaisesti BDSM-istunnon aikana ja saada erityisen syviä, häpeämättömiä näkemyksiä.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Spekulumin ostaminen on luottamuskysymys! Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ammattimaisella Cusco-peculumilla voit tutkia kumppaniasi perusteellisesti BDSM-istunnon aikana ja saada erityisen syviä, häpeämättömiä näkemyksiä.

     

    Miten käytän Cusco-spekulumia?

     

    Spekulumin kaksi terää vetävät miehen peräaukon tai naisen emättimen leveästi erilleen toisistaan ja mahdollistavat siten tarkan "diagnoosin" ja jatko-"terapiatoimenpiteiden" tai rangaistusten määrittämisen BDSM-kontekstissa. Spekulumin voi lämmittää ja kostuttaa liukuvoiteella, kuten FUCKSLUT by MEO ®:llä, jotta tutkimuksesta tulisi miellyttävämpi, tai sen voi laittaa hetkeksi jääkaappiin ja asettaa sen sisään ilman liukuvoidetta, mikä koetaan paljon epämukavammaksi - riippuen siitä, kuinka tottelevaisesti Sub käyttäytyy.

     

    Mikä erottaa BDSM-spekulumin Cuscon mukaan?

     

    Meidän Cusco-spekulointimme on BDSM-alan yleisin spekulointiväline. Cusco-peculumille on ominaista se, että alempi terä voidaan siirtää kokonaan, mikä mahdollistaa peräaukon tai emättimen voimakkaamman levittämisen ja voi lisätä huomattavasti venytyksen tunnetta.

     

    Voinko yhdistää Cusco-spekulumin muihin BDSM-tuotteisiin?

     

    Jos potilas on hyvin yhteistyöhaluton, on suositeltavaa käyttää Dr. Sadon nahkaisia sairaalasiteitä, jotta tarvittava tutkimus voidaan suorittaa ongelmitta. Myös suukapula ja silmäside voivat olla hyödyllinen lisä. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja, kun yhdistät Cusco-spekulumin muihin valikoimamme SM-tuotteisiin!

     

    Tärkeitä valintaperusteita! Missä koossa Cusco-peculum on saatavana?

     

    Cusco speculum sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Jotta spekulumin voi mukauttaa yksilöllisesti koon ja tarpeiden mukaan, tarjoamme Cusco-spekulumin kolmessa eri koossa.

     

    Näitä spekuloita on saatavana eri kokoja, joissa Cusco ankan nokan pituus on 20 mm:stä 36 mm:iin. Suurin aukko on 65 mm:n ja 100 mm:n välillä. Silmämääräinen tutkimus tai jopa preparaatit ja yleistutkimus tehdään turvalliseksi ja kattavaksi tällä MEO ®:n välineellä. Cusco-spekulumin erottaa kiillotetusta ja vaaleanpunaisesta pinnoitteesta, jonka ansiosta spekulumi on helppo pitää steriilinä turvallista käyttöä varten.

     

    Onko MEO ®:n Cusco-spekulumin käyttö turvallista?

     

    MEO ®:n Cusco-spekulumin kanssa olet "turvallisella puolella", koska nämä metalliset instrumenttispekulumit on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja niissä on sileä, pinnoitettu pinta. Cusco-spekulumin pyöristettyjen reunojen ansiosta Top voi asettaa ne varovasti paikalleen ja siten lisätä mukavuutta subia hoidettaessa. MEO ®:n Cusco-spekulaatit takaavat tutkimuslaitteena parhaat edellytykset passiivisen kumppanisi sisäiseen tutkimukseen.

     

    Mitä speculum oikeastaan tarkoittaa?

     

    Speculum tulee latinasta ja tarkoittaa yksinkertaisesti "peiliä", ja kuten hyvin tiedetään, lääkärit kutsuvat monia välineitään peileiksi. Speculum voi olla erimuotoinen, mutta sitä käytetään yleensä peräaukon tai emättimen pitämiseen auki passiivisen kumppanisi intiimien sisäosien tarkastelua varten.

     

    Koot:

     

    • Suurin aukko: n. 65 mm
    • Medium: terän leveys n. 35 mm, työnnettävän pituuden pituus n. 85 mm, suurin aukko: n. 85 mm
    • Suuri: terän leveys n. 35 mm, työnnettävä pituus n. 105 mm, maksimiaukko: n. 100 mm

     

    Lisätietoja:

     

    • Vaaleanpunainen spekulaari kolmessa koossa.
    • Täydellinen pakotettuun naisellistamiseen.
    • Niin sanottua ankkasilmäspekulumia käytetään BDSM-istunnoissa.
    • Edward Gabriel Cusco suunnitteli "ankan nokan" jo vuonna 1850 pyöristämällä kahden terän päät.
    • Cusco-peculumissa on helppokäyttöinen ruuvitoiminto, joka työntää kaksi terää erilleen ja kiinnittää ne paikoilleen.
    • Sitä on saatavana kolmessa koossa, ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on vaaleanpunainen pinnoite. Se voidaan puhdistaa hygieenisesti käytön jälkeen Toy Cleaner VERYCLEAN -lelupuhdistimella.
    • Käsien desinfiointiin ennen tutkimusta suosittelemme suihkettamme INSTACLEAN.
    • Anaali- tai emätintutkimukseen suosittelemme mustia lateksikäsineitämme.
    • Voit käyttää mitä tahansa liukuvoidettamme Cusco-spekulumin kanssa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Professionelle Qualität

    Mir als Sissy Boy gefällt es sehr gut von der Farbe her und die Qualität ist fantastisch professionell

      Arviointi 

      Buono

      Marito dice che è fenomenale ,è semplice d usare ed entra bene.

        Arviointi 

        Semplice ma funzionale

        Molto utile per qualche giochetto sotto le coperte

          Arviointi 

          Fantastic speculum

          This speculum is awesome, it gets very big and allows for maximum gape. It can sometimes feel like it's cutting you but if you take it easy it feels nice.

            Kirjoita oma arvostelusi

            BDSM Speculum kohteeseen Cusco

            BDSM Speculum kohteeseen Cusco

            Spekulumin ostaminen on luottamuskysymys! Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla Cuscon ammattimaisella speculumilla voit tutkia kumppaniasi yksityiskohtaisesti BDSM-istunnon aikana ja saada erityisen syviä, häpeämättömiä näkemyksiä.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            21 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: