Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anturit ja dilataattorit

Uutiskirje

Penis Plug BDSM - Cock Stuffing

Olemme varustaneet BDSM-penispistokkeemme täysin jatkuvalla reiällä, mikä mahdollistaa sellaiset pelit kuin "Cum Control" tai "Pee Control".

Lisätietoja

8411/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Cock Stuffing Penistulppa pallolla

    Kinky vai kiimainen ? Mielipiteet jakautuvat edelleen! MEO:n mielipide on kuitenkin selvä: Kinky JA kiimainen!

    Innovatiivinen penistulppa "Cock Stuffingin" ystäville on valmistettu hyväksi havaitusta ruostumattomasta terässeoksesta, sillä sitä käytetään myös lääketieteellisessä tekniikassa.

    Penispistokkeemme valmistetaan erittäin tarkalla CNC-prosessilla. Cock Stuffing penispistokkeen kokonaispituus on 75 mm, josta n. 55 mm voidaan työntää penikseen. Hyvin suunnitellun muotonsa ansiosta se on erittäin helppo asettaa paikalleen ja - kun se on kerran paikallaan - se pysyy tukevasti ja lujasti paikallaan.

    Penistulpan halkaisija on aluksi ohut 6 mm, nousee kartiomaisesti 11,5 mm:iin ja pienenee sitten jälleen 5,5 mm:iin.

    Näin MEO:n penistulppa istuu tukevasti eikä lipsahda enää ulos. Olemme varustaneet penispistokkeemme täysin jatkuvalla reiällä, mikä mahdollistaa sellaiset pelit kuin "Cum Control" tai "Pee Control".

    Kaunis ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuula, jonka halkaisija on 18 mm, takaa upean ulkonäön à la Prince Albert ja myös sen, että tulppa ei katoa peniksessä.

    Tärkeä huomautus: Hygienia on tärkeä näkökohta. Desinfioi kätesi ja penistulppa huolellisesti desinfiointisuihkeellamme "VERYCLEAN" ohjeiden mukaisesti. Käytä työntöön vain erityisesti tätä tarkoitusta varten kehitettyä "VERYDEEP"-liukuvoidetta.

    Huomautus: kokeneet asiakkaat ovat jopa kertoneet meille, kuinka kiihottavaa on käyttää penistulppaa yhdynnän aikana. Ainutlaatuinen kokemus sekä passiiviselle että aktiiviselle kumppanille. MEO ei kuitenkaan suosittele tätä käytäntöä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sieht saugeil aus

    Sieht saugeil aus. Schade das man hier kein Photo posten kann. Verkehr damit war der Hammer !!!!

      Arviointi 

      Perfekte Größe

      Ein sehr, sehr gut verarbeiteter Penisplug, der immer wieder Spaß bereitet. Sehr empfehlenswert, auch für Anfänger da er über die perfekte Größe verfügt.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      I love it

      I purchased this and I love it. It is the best I use all day. I recommend this to any one need extra sensation.

        Arviointi 

        Good for an experienced person

        If this form of pleasure is your first time than this tool is not ideal. It is better to buy a normal sound so you get used to the feeling and open in gentle stages your urethra. Despite that I used a few times but only achieved once a full penetration of it. Once in did i enjoyed the feeling if it. Having sex freely until cumming is great and it did stayed in completely.

        • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Penis Plug BDSM - Cock Stuffing

        Penis Plug BDSM - Cock Stuffing

        Olemme varustaneet BDSM-penispistokkeemme täysin jatkuvalla reiällä, mikä mahdollistaa sellaiset pelit kuin "Cum Control" tai "Pee Control".

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: