Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM paddle puusta valmistettu - Tenderiser

Puun täydellinen jäykkyys yhdessä BDSM paddle -laitteen profiloidun iskupinnan kanssa aiheuttaa hyvin erityistä, läpitunkevaa nautinnon kipua. Vaikka iskuja voidaan annostella melko harmittomasti, vaikutus kehittyy hyvin nopeasti kivuliaaseen suuntaan.

Lisätietoja

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Puun täydellinen jäykkyys yhdessä BDSM-melkan profiloidun iskupinnan kanssa aiheuttaa hyvin erityistä, läpitunkevaa nautinnon kipua. Vaikka iskuja voidaan annostella myös vaarattomasti, vaikutus kehittyy nopeasti kivuliaaseen suuntaan. Pienemmän, vahvasti profiloidun lyöntipinnan ansiosta vaikutus on huomattavasti voimakkaampi kuin tavallisella piiskauksella paddle.

     

    Tämä BDSM paddle on varmasti yksi niistä SM-leluista, joita on käytettävä varoen! On myös huomattava, että tämä paddle tulisi käyttää vain pakaroihin ja reisiin, jos mahdollista. Kasvatustunti Tenderiserin kanssa paddle mEO ®:lta ei varmasti unohdu Bottom kiireessä.

     

    Miten käytän BDSM-selkäsaunaa paddle puusta?

    Käytä BDSM-selkäsaunaa paddle puusta valmistettua piiskaa varovasti kumppanisi iholla, jotta hän tottuu tunteeseen. Sen jälkeen voit jakaa kevyitä tai voimakkaita iskuja puukolla paddle ja lisätä hitaasti voimakkuutta. Mielikuvitukselle ei ole rajoja piiskaamisessa - mutta perussäännöistä on tietenkin sovittava. Etukäteen voidaan määritellä niin sanottu "safeword", jota käytetään, kun raja on saavutettu. Selkäsaunan aktiivisesti toteuttavan henkilön on tällöin lopetettava välittömästi. Tällaiset kuritukset voidaan toteuttaa kotona tai julkisesti.

     

    Haluat ostaa BDSM paddle puusta valmistetun edulliseen hintaan?

     

    Tämä piiskausmela on valmistettu erittäin hyvälaatuisesta puusta. Puu on käsitelty huolellisesti, hiottu ja kulmat pyöristetty. Jos etsit yksinkertaista mutta erittäin toimivaa piiskaamislelua, jonka ei pitäisi maksaa paljon, niin tämä puinen SM-mela on juuri oikea valinta.

     

    Voinko yhdistää paddle yhdistää sen muihin tarvikkeisiin?

     

    Kyllä, kaikin mokomin! Varsinkin jos yhdistät uuden puisen paddle mEO ® -nahkaisiin bondage-kiinnityssiteisiin tai käytät kenties silmäsidettä, on olemassa hienoja mahdollisuuksia. Tai nahkanaamari - tämä tarjoaa eroottista havaintokyvyn kohottamista ja tekee vallan ja luottamuksen jännittävästä yhteispelistä vieläkin vaikuttavampaa.

     

    Mikä tekee BDSM:stä paddle puusta tehdyt niin erityiset selkäsaunat?

     

    Vaikuttava BDSM paddle on varustettu toisella puolella voimakkaasti profiloidulla iskupinnalla, joka muistuttaa lihan mureuttajaa, ja mahdollistaa siten entistäkin voimakkaamman kurittamisen. Melan takaosassa on sileä iskupinta. Kaikki reunat on pyöristetty, mikä minimoi merkittävästi loukkaantumisriskin. Ergonomisesti muotoillun kädensijan ansiosta paddle erittäin mukava kädessä ja takaa turvallisen ja tarkan iskun. Melan pinta on hienoksi hiottu ja siksi erittäin sileä

     

    Tärkeitä kriteerejä BDSM-melaa ostettaessa:

     

    A paddle on erittäin suosittu lisävaruste BDSM-skenessä. Ratsastussakset ja SM-piiskat saattavat olla jo tuttuja, mutta BDSM-mela paddle voi tuottaa erityisen voimakasta nautintokipua. Materiaali on itse asiassa ratkaiseva kriteeri, joka tekee paddelista paddle kovien rangaistusten välineeksi dominanssi- ja alistumispelissä. Selkäsaunan aloittelijoille paddlejotka ovat pehmeästi pehmustettuja tai joissa on kaksi erilaista iskupintaa. Niiden avulla voit hitaasti valmistella peppuasi tulevaan nautintokipuun. Jos kevyt nautintokipu ei kuitenkaan enää riitä, BDSM- paddle nahasta valmistettu on oikea paddle sinulle. Tällainen paddle voi ilmetä eriasteisilla vaikutuksilla. Toinen vakuuttava vaihtoehto on paddle kumista tai silikonista valmistettu. Niitä aliarvioidaan usein täysin, sillä vaikka ne ovat pehmeitä, joustavia ja sileitä, ne aiheuttavat vaikuttavan iskun takapuoleen - jopa hyvin pienellä vaivalla. Jos kuitenkin haluat voimakasta nautintokipua, kannattaa valita BDSM- paddle puusta valmistettu. Materiaalin kovuus ja periksiantamattomuus takaavat äärimmäisen voimakkuuden. MEO ® tarjoaa sinulle laajan valikoiman meloja eri muodoissa, malleissa ja materiaaleissa täällä suuressa SM-verkkokaupassa, jotta voit löytää itsellesi sopivan paddle sopiva sinulle.

     

    Lisätietoja:

     

    • paddle massiivipuusta valmistettuihin piiskaimiin
    • Englanninkielinen sana "spanking" tarkoittaa selkäsaunaa. Selkäsauna on usein hauskaa myös niille, jotka eivät ole BDSM-faneja. Rangaistusrituaalin lisäksi siinä koetaan myös erityistä nautintokipua. BDSM:n ystävät pitävät myös nahkahanskoistamme.
    • Mitat: Pituus n. 30 cm
    • MEO verkkokauppa: Piiskaavat melat, SM-piiskat, SM-ratsastussakset ja muut SM-lelut.
    • Laatu: Rakkaudella käsityönä valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.
    • Luonnontuote: Puu on luonnonmateriaali, joka soveltuu erityisen hyvin seuraavien tuotteiden valmistukseen paddle sopivaksi. Se on 100-prosenttisesti kierrätettävä ja ympäristöystävällinen tuote.
    • Ainutlaatuisuus: Meidän paddle ovat käsintehtyjä ja ainutlaatuisia.
    • Hienovaraisuus: Ne lähetetään huomaamattomassa pahvilaatikossa, joka ei anna mitään viitteitä sisällöstä.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Arviointi 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Arviointi 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Arviointi 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Arviointi 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
            Arviointi 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

            Kirjoita oma arvostelusi

            BDSM paddle puusta valmistettu - Tenderiser

            BDSM paddle puusta valmistettu - Tenderiser

            Puun täydellinen jäykkyys yhdessä BDSM paddle -laitteen profiloidun iskupinnan kanssa aiheuttaa hyvin erityistä, läpitunkevaa nautinnon kipua. Vaikka iskuja voidaan annostella melko harmittomasti, vaikutus kehittyy hyvin nopeasti kivuliaaseen suuntaan.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: