Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM valjaat

Uutiskirje

Alphamale Neopreeni valjaat

MEO:n neopreenivaljaissa Alphamale Harness on täysin säädettävä hihna ja irrotettava kyrpärengas. Imarteleva Y-muoto korostaa vartaloa ja kiinnittää huomiota penikseen ja kiveksiin.

Lisätietoja

3498/00

129,90 €


-50,00 €

79,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO:n neopreenivaljaissa Alphamale Harness on täysin säädettävä hihna ja irrotettava kyrpärengas. Imarteleva Y-muoto korostaa vartaloa ja kiinnittää huomiota penikseen ja kiveksiin.

    Laadukas neopreeni istuu vartaloon täydellisesti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Kiinnitetty kyrpärengas nostaa penistä selvästi ja varmistaa, että se tulee entistä paremmin esille sekä vaatteiden alla että täysin paljaana.

    Alphamale valjaat ovat kestävät, mukavat ja tekevät käyttäjänsä ehdottoman "panokelpoiseksi".

    Neopreeniset Y-valjaamme ovat erityinen lisävaruste, jota käytetään usein fetissi- tai BDSM-käytännöissä. Se on saanut nimensä Y-muotoisesta muotoilusta, joka kulkee olkapäiden ja selän yli ja yhtyy rinnan alueella. Sukelluksesta ja muista vesiurheilulajeista tunnettu materiaali neopreeni tarjoaa useita etuja perinteisiin materiaaleihin, kuten nahkaan, verrattuna. Ensinnäkin neopreeni on vettähylkivää, mikä tarkoittaa, että hiki tai muut nesteet eivät vahingoita sitä ja se on helppo puhdistaa. Sitä vastoin nahka voi vaurioitua kosteudesta ja vaatii huolellisempaa puhdistusta ja huoltoa. Toiseksi neopreeni on hypoallergeeninen ja sopii siksi erityisen hyvin henkilöille, joilla on herkkä iho tai nahka-allergia. Lisäksi neopreenissa on tiettyä elastisuutta, joka takaa mukavan istuvuuden, kun taas nahka on melko jäykkää. Toinen neopreenin etu nahkaan verrattuna on sen kestävyys. Neopreenin tuotannolla on usein pienempi ekologinen jalanjälki kuin nahan tuotannolla, jolla voi olla merkittäviä ympäristövaikutuksia. Lopuksi neopreeni on yleensä edullisempi kuin korkealaatuinen nahka, mikä tekee siitä monille edullisen vaihtoehdon.

    Yhteenvetona voidaan todeta, että neopreeni Y-valjaat tarjoavat mukavuutta, kosteudenkestävyyttä, hypoallergeenisia ominaisuuksia ja ovat usein ympäristöystävällisemmät ja kustannustehokkaammat kuin nahkainen vastineensa.

    Neopreeni Y-valjaiden hoito:

    Neopreeni Y-valjaiden hoitoon suosittelemme käsinpesua haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Älä käytä aggressiivisia pesuaineita, sillä ne voivat vahingoittaa neopreeniä. Pesun jälkeen valjaat on hierottava kevyesti, jotta hiki, öljyt ja muut jäämät saadaan poistettua. Sen jälkeen se voidaan ripustaa ilmakuivumaan välttäen suoraa auringonvaloa, sillä UV-säteet voivat haalistaa ja haurastuttaa neopreenin ajan myötä. Materiaalin kestävyyden varmistamiseksi säilytykseen sopii parhaiten viileä, kuiva paikka. Vältä valjaiden taivuttamista tai taittamista. Neopreeniä ei saa pestä pesukoneessa eikä kuivata kuivausrummussa, koska se voi vahingoittaa neopreenimateriaalia.

    Lisätietoja:

    • Neopreeni Alphamale Valjaat
    • Materiaali: Neopreeni
    • Alphamale on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    A must-have for the adventurous

    If you're looking for a versatile accessory that combines function with bold style, the neoprene harness is a game changer. From the moment I slipped into this harness, the quality of the material and thoughtful design were evident. Made from soft yet durable neoprene, it offers a comfortable fit that easily adjusts to any body shape, making it a versatile piece for anyone.

    The harness is fantastic on its own, creating a striking look that's both assertive and stylish. It's perfect for wearing shirtless with jeans or shorts, subtly enhancing your physique. The lift it provides to your package not only boosts your confidence, but also presents a provocative and enhanced bulge that's sure to turn heads.

    One of the unique features of this harness is its compatibility with accessories such as the Sport Fucker Butt Plug. The design ensures that the plug stays securely in place, providing an exciting option for extended wear throughout the day. This feature is a testament to the ingenuity of the harness and its appeal to those looking to spice up their lifestyle discreetly and comfortably.

    The neoprene harness isn't just about looks; it's about enhancing your everyday experiences. Whether you're at a party, on a special date or just enjoying your daily activities, it adds a touch of excitement and flair to your wardrobe. It's easy to clean and maintain, making it a practical choice for continuous use.

    In conclusion, this is a top recommendation for anyone looking to enhance their wardrobe with something that is both functional and exciting. It's a blend of quality, comfort, and style that you won't want to pass up.

      Arviointi 

      Sehr gute Qualität

      Alles bestens geklappt mit der Bestellung bis zur Zustellung. Bin zufrieden.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Alphamale Neopreeni valjaat

      Alphamale Neopreeni valjaat

      MEO:n neopreenivaljaissa Alphamale Harness on täysin säädettävä hihna ja irrotettava kyrpärengas. Imarteleva Y-muoto korostaa vartaloa ja kiinnittää huomiota penikseen ja kiveksiin.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      15 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: