Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

Anal Monster - Anaalidildo - butt plug Extremeo

Kuin seksiä avaruusolennon kanssa! The Anal Monster on vaikuttava musta hybridi-seksilelu, jossa yhdistyvät pepputulpan ja anaalidildon parhaat ominaisuudet. Nimi Anal Monster viittaa ensisijaisesti sen vaikuttavaan kokoon ja epätavalliseen muotoiluun.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Kuin seksiä avaruusolennon kanssa! The Anal Monster on vaikuttava musta hybridi-seksilelu, jossa yhdistyvät pepputulpan ja anaalidildon parhaat ominaisuudet. Nimi Anal Monster viittaa ensisijaisesti sen vaikuttavaan kokoon ja poikkeukselliseen muotoiluun.

     

    Muukalaismaiseen anaaliseen nautintoon, jota et koskaan unohda:

     

    Termiä "hirviö" käytetään usein kuvaamaan jotain ylisuurta tai erityistä, ja se pätee varmasti tähän anaalileluun. Ei vain ulkonäkö ole vaikuttava, vaan myös kaksoistoiminto. The Anal Monster extremeo-sarjasta erottuu muista anaalileluista, koska se soveltuu sekä intensiiviseen anaalileikkiin että pitkäaikaiseen käyttöön. Tämä tarkoittaa, että "anaalihirviö" lupaa maksimaalista stimulaatiota, joka menee paljon pidemmälle kuin mitä tavalliset seksilelut voivat tarjota. Tulos? "Maan ulkopuolinen" nautinto, joka on vertaansa vailla.

     

    Anaalidildo toisesta ulottuvuudesta!

     

    Kuin seksiä avaruusolennon kanssa! Extremeo-sarjan seksilelumme on vaikuttava anaalidildo, jota tarjoamme eri kokoisina. Sen muoto on pelottava, mutta se takaa sinulle uskomattomat tuntemukset, kun käytät sitä. Ja ollakseni rehellinen, vaatii hieman rohkeutta työntää se kokonaan sisään. Mutta olemme varmoja: Pystyt siihen!!!

     

    Oletko valmis tähän kokemukseen, joka tuntuu olevan poissa tästä maailmasta? Butt plug Anal Monster extremeo-sarjasta yhdistää tuntemattoman ja tutun luoden ainutlaatuisen nautinnon:

     

    • Maan ulkopuolinen muotoilu: Inspiroituneena siitä, millaiseksi voisit kuvitella avaruusolennon ylisuuren peniksen, tässä "peniksessä" on korostunut kiima ja erittäin haastava rakenne. Sen outo mutta kiehtova ulkonäkö lupaa varmasti henkeäsalpaavia anaaliseikkailuja.

     

    • Laadukas materiaali: Nestemäisestä silikonista valmistettu Monster liukuu pehmeästi kehoosi. Se on tarpeeksi joustava mukautuakseen vartalosi jokaiseen mutkaan ja seuraamaan jokaista asentoa seksin aikana, mutta samalla tarpeeksi luja, jotta sen asettaminen on helppoa.

     

    • Kädetön nautinto: Anaalidildon pohjaan integroidun imukupin ansiosta Anal Monster voidaan kiinnittää vaivattomasti mihin tahansa sileään pintaan. Näin kädet jäävät vapaiksi tutkimaan muita erogeenisiä vyöhykkeitä.

     

    Olitpa sitten noviisi tai kokenut anaaliseksilelujen tuntija, anaalidildon Anal Monster on saatavana kolmessa koossa ja sopii jokaiselle tasolle:

     

    • Koko S: Täydellinen aloittelijoille - pituus 16 cm ja sisään työnnettävä halkaisija 2 - 3,5 cm.
    • Koko M: Rohkeimmille - 21 cm pitkä ja halkaisija 3,3-4,4 cm.
    • Koko L: Todellisille nautinnon mestareille - 29,2 cm pitkä ja vaikuttava halkaisija 4,5-6,2 cm.

     

    butt plugAnal Monster ei ole pelkkä seksilelu, se on kannanotto, kutsu aiemmin tuntemattomiin nautinnon maailmoihin. Uskalla astua tuntemattomaan ja anna tämän Monster viedä sinut muihin sfääreihin!

     

    Extremeo Butt Plugsin puhdistus ja käyttö:

     

    • Helppokäyttöinen: Pepputulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme helpottamaan pepputulpan asettamista peräaukkoon. Lyhyt suihkaus rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee pepputulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

     

    • Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikea liukuaine voi tehdä kaiken eron. Extremeo Butt Plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Ne antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Sen avulla voiteluaine jakautuu syvemmälle ja tasaisemmin peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa voiteluainetta, riittävä voiteluaineen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan kiinnityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    • Puhdistus: Extremeo Butt Plug on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Lämmin vesi ja mieto saippua poistavat helposti useimmat epäpuhtaudet. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Extremeo-sarjan hybridi analtoy
    • Extremeo Butt Plugs on asiantuntijoiden kehittämä anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä anaalitulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Tämän peräaukkotulpan kanssa suosittelemme Extremeo Anal Relax Spray -suihkettamme: Tämä suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa sinua saavuttamaan hillittömän seksuaalisen ekstaasin.
    • Uusien Extremeo-pyllytulppien myötä tarjoamme sinulle nyt kaikin puolin huolettoman paketin anaaliseikkailuihisi. MEO ei ole vain edelläkävijä, kun on kyse maailmankuuluista tuotteista, kuten Extremeo Anal Relax Spray -suihkeesta, vaan myös aina etsimässä parhaita ja innovatiivisimpia tapoja parantaa anaaliseksiä. Looginen jatkumo intohimollemme anaalituotteita kohtaan on innovatiivisten Extremeo-sarjan pepputulppien lanseeraus. Vuosien kokemuksen ja uskollisilta asiakkailtamme saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet pepputulpat, jotka asettavat uusia standardeja muotoilun, mukavuuden ja toiminnan suhteen.
    • Haluatko ostaa anaalitulpan? Voit tilata pepputulppamme maailmanlaajuisesti. Löydät MEO-seksikaupat saksankielisistä maista, kuten MEO Shop Saksassa, MEO Sveitsissä tai MEO Bondage Shop Itävallassa. Emme toimi ainoastaan kaikkialla Euroopassa, kuten Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Irlannissa, Islannissa, Romaniassa, Norjassa, Ruotsissa jne. vaan kaikkialla maailmassa, kuten MEO Sex Shop Espanjassa, dildokauppa Tanskassa sekä Suomessa - ja jos puhut tšekkiä, löydät koko seksileluvalikoimamme netistä Tšekin tasavallassa. Jos viro on kielesi, voit tilatabutt plug valikoimamme verkossa Virossa. Olemme saatavilla myös Sloveniassa, seksikauppa Bulgariassa ja laaja valikoima BDSM- ja eroottisia tuotteita Slovakiassa. Muita MEO-myymälöitä on Yhdysvalloissa, Belgiassa, Kreikassa, Unkarissa, Japanissa, Isossa-Britanniassa, Serbiassa, Luxemburgissa, Maltalla, Portugalissa, Islannissa, Puolassa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Kosovossa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Arviointi 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Arviointi 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Arviointi 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Arviointi 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Kirjoita oma arvostelusi

              Anal Monster - Anaalidildo - butt plug Extremeo

              Anal Monster - Anaalidildo - butt plug Extremeo

              Kuin seksiä avaruusolennon kanssa! The Anal Monster on vaikuttava musta hybridi-seksilelu, jossa yhdistyvät pepputulpan ja anaalidildon parhaat ominaisuudet. Nimi Anal Monster viittaa ensisijaisesti sen vaikuttavaan kokoon ja epätavalliseen muotoiluun.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: