Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DOXY Massager

Uutiskirje

DOXY Cast 3R Wand Massager - Ladattava - Mattamusta

Ladattava DOXY Cast 3R Wand Massager on uusin ja kiehtovin Wand Massagerjonka avulla voit kokea voiman DOXY aivan uudella tavalla. Langaton DOXY Wand Massager on samankokoinen ja valmistettu samoista korkealaatuisista materiaaleista kuin DOXY Cast 3 ja tarjoaa sinulle aivan uudenlaista taikaa DOXY Taikaa.

Lisätietoja

3598/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Ladattava DOXY Cast 3R Wand Massager on uusin ja kiehtovin Wand Massagerjonka avulla voit kokea voiman DOXY aivan uudella tavalla. Langaton DOXY Wand Massager on samankokoinen ja valmistettu samoista korkealaatuisista materiaaleista kuin DOXY Cast 3 ja tarjoaa sinulle aivan uudenlaista taikaa DOXY Taikaa.

     

    DOXY Cast 3R -seinähieroja: Päästä voimansa valloilleen!

     

    DOXY Cast 3R Wand Massager voidaan ladata täyteen vain neljässä tunnissa mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Kun virtapainikkeen punainen valo sammuu, voit käyttää DOXY Massager nauttia tunnin ajan täydestä tehosta. Mutta ole varovainen, uusi DOXY Nautinnon tuoja on ehdoton orgasmin takaaja, mutta se ei ole vedenpitävä.

     

    DOXY The Cast 3R Wand Massager: Leikit alkakoot!

     

    Helppokäyttöisten ohjauspainikkeiden avulla DOXY voit säätää Cast 3R:n nopeutta portaattomasti 3 000:sta 9 000:een. Tai paina virtapainiketta ja pidä sitä painettuna kolmen sekunnin ajan aktivoidaksesi lisääntyvän pulsaation todella poikkeuksellista tuntemusta varten. Asiakkaamme kutsuvat tätä asetusta orgasmitilaksi, joka tuottaa voimakkaimmat orgasmit.

     

    DOXY Cast 3R -sauvahieroja: Kevyt ja käyttövalmis myös matkoilla!

     

    The DOXY Cast 3R Wand Massager on liikkuva liittolaisesi, joka kulkee mukanasi kaikkialle. Aktivoi käytännöllinen matkalukko painamalla virta- ja miinuspainiketta samanaikaisesti neljän sekunnin ajan. Kun olet valmis nauttimaan DOXY purkaa se, toista prosessi ja katso, miten se herää henkiin.

     

    Tunne ero ja koe DOXY Cast 3R Wand Massager absoluuttista vapautta!

     

    Sarja DOXY 3:ssa on irrotettava pää, joka avaa lukuisia mahdollisuuksia vaihtoehtoisille kiinnityksille. Näillä erityisesti kehitetyillä kiinnikkeillä, jotka voidaan ruuvata turvallisesti kiinni ja jotka istuvat tukevasti paikallaan, voit antaa DOXY Cast 3R Wand Massager jännittävän uuden ulottuvuuden.

     

    DOXY The Cast 3R -seinähieroja: Monipuolisuuden ruumiillistuma!

     

    The DOXY Cast 3R Wand Massager ei ole pelkkä hierontalaite, vaan portti nautintojen maailmaan, joka vain odottaa löytämistä. Olipa kyseessä sitten mies tai nainen, yksin tai kumppanin kanssa intiimillä löytöretkellä, The DOXY tarjoaa lukuisia vietteleviä mahdollisuuksia.

     

    Naisille:

     

    • Yksin: Intensiiviset värähtelyt DOXY ovat täydellisiä ulkoiseen stimulaatioon. Monien naisten mielestä DOXY Cast 3R Wand Massager erityisen tehokkaaksi klitorisstimulaatiossa, joka voi johtaa henkeäsalpaaviin orgasmeihin. Leveä pää kattaa suuren alueen ja tarjoaa syvän, kestävän tunteen, joka ulottuu ihon pintaa pidemmälle.
    • Vartalohieronta: The DOXY Cast 3R Wand Massager on ihanteellinen myös vartalohierontaan. Sitä voidaan käyttää lihasjännityksen lievittämiseen erityisesti niskan, selän ja hartioiden alueella.

     

    Miehille:

     

    • Miehet voivat käyttää DOXY Cast 3R Wand Massager stimuloimaan kiveksiä, peräaukkoa tai välilihaa eli kivespussin ja peräaukon välistä herkkää aluetta. Kun hierontalaite ohjataan peniksen akselia pitkin, se luo ainutlaatuisen tunteen, joka voi johtaa nopeasti voimakkaisiin ja moninkertaisiin orgasmeihin.
    • Vartalohieronta: Aivan kuten naiset, myös miehet voivat käyttää DOXY hieroa koko kehoa ja unohtaa arjen stressin.

     

    Pariskunnille:

     

    • Yhteinen nautinto: Pariskunnat voivat käyttää DOXY Cast 3R Wand Massager osaksi esileikkiä hieromalla vuorotellen toisiaan ja tutkimalla eri erogeenisiä vyöhykkeitä. Vaikuttava teho ja laaja värähtelyvalikoima voivat sytyttää ekstaattisen intohimon palon makuuhuoneessa.
    • Lisää nautintoa seksin aikana: Kun käytät DOXY Cast 3R Wand Massager yhdynnän aikana, kokemuksesta tulee entistäkin intensiivisempi. Esimerkiksi käyttämällä DOXY klitoriksen stimulointiin penetraation aikana voi lisätä molempien kumppanien nautintoa.

     

    The DOXY Cast 3 Wand Massager menee paljon pidemmälle kuin perinteiset vibraattorit ja hierontalaitteet ja tarjoaa henkeäsalpaavia tuntemuksia kaikille. Sen ainutlaatuisen muotoilun ansiosta jokainen käyttö on vertaansa vailla, jännittävää ja jännittävää. Tutustu DOXY ja lähde vertaansa vailla olevan nautinnon tutkimusmatkalle.

     

    Tutustu maailmaan DOXY Lisävarusteet:

    Doxy

    Aikana DOXY Cast 3 Wand Massager sisältää jo aarrearkun täynnä nautinnollisia kokemuksia, tutkimusmatka seksuaalisen ekstaasin sfääreihin ei ole vielä läheskään ohi. Laajentaaksesi ja varioidaksesi aistillisia löytöjäsi, esittelee DOXY esittelee valikoiman miehille ja naisille suunniteltuja erikoislisävarusteita. G-pisteen stimulaattorista eturauhashierojaan nämä lisälaitteet on räätälöity tietyille erogeenisille vyöhykkeille ja muuttavat DOXY Cast 3 Wand Massager monikäyttöiseksi seksileluksi, joka on omaa luokkaansa. Jokainen lisälaite on ainutlaatuinen ja luo joka kerta uuden ja jännittävän tunteen. Huomaathan kuitenkin, että nämä lisälaitteet ovat lisävarusteita, jotka eivät sisälly DOXY Cast 3:een Wand Massager sisältyy. Ne on ostettava erikseen, jotta käyttäjämme voivat valita joustavasti mieltymystensä ja toiveidensa mukaan. Kun investoit näihin lisävarusteisiin, et osta vain lisävarustetta, vaan avaat mahdollisuuksien maailman, joka varmistaa, että Doxy-kokemuksesi on aina uusi ja tyydyttävä. Sukella vielä syvemmälle nautinnon maailmaan poikkeuksellisen valikoiman lisälaitteita avulla, joita tarjoaa DOXY.

     

    Lisätietoja:

     

    • DOXY The Cast 3 Wand Massager
    • Mitat: Mitat: Rungon pituus 28 cm, pään halkaisija 4,5 cm, ympärysmitta 12 cm.
    • Paino: 354 grammaa
    • Virransyöttö: USB-laturi toimii pienjännitteisellä tasavirralla.
    • Käytä DOXY Cast 3 Wand Massager yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteemme Aquameon kanssa erityisen nautinnollista kokemusta varten ja pidä se puhtaana VERYCLEAN -suihkeella. Koe äärimmäinen nautinto mahdollisimman yksinkertaisella tavalla.
    • Mene nautintoa pidemmälle ja nauti siitä! Uppoudu universumiin, jossa korkein laatu kohtaa hillittömän seksuaalisen nautinnon. Valitse vain parasta, sillä ansaitset vain parasta. DOXY & MEO - Täydellinen yhdistelmä laatua ja aistillisuutta!
    • DOXY ja MEO ovat kaksi tunnetuinta nimeä seksuaalisen hyvinvoinnin alalla. Molemmat ovat luoneet itselleen ainutlaatuisen paikan mallistoillaan, joissa keskitytään poikkeukselliseen laatuun, ensiluokkaiseen suorituskykyyn ja nautintoon. Kummallakin tuotemerkillä on omat vahvuutensa: DOXY on tunnettu tehokkaista hierontalaitteistaan, jotka tuottavat vertaansa vailla olevan tunteen, kun taas MEO tekee vaikutuksen laajalla tuotevalikoimallaan, joka palvelee erilaisia makuja ja mieltymyksiä. Yhteistä molemmille tuotemerkeille on korkealaatuisten materiaalien käyttö tuotteissaan, mikä takaa asiakkailleen vertaansa vailla olevan kestävyyden ja turvallisuuden.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ubschlagbar

    Mein absoluter Favorit Wand.
    Portabel, dennoch kraftvoll trotz Akku mit langer Laufzeit.
    Eine sehr effektive Frequenz und schwingradius sorgt für zuverlässige Orgasmen bei Mann und Frau! Vielfach begeistert getestet

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Parfait

    Excellent produit

      Arviointi 

      Spaziale

      Pentita di non averlo acquistato prima. L'ho appreso approfittando di un'offerta, è veramente stratosferico. Vibrazioni potentissime. Consiglio. Ottimo come massaggiatore corpo ancheee

        Arviointi 

        Decreto approvato con maggioranza assoluta

        Primo wand provato. Amore alla prima vibrazione. Insomma, si gode.

          Arviointi 

          Genial

          Es super potente y los orgasmos increibles, lo recomiendo

            Arviointi 

            L'original à un prix étonnant !!

            Massages sensuels, sensations fortes !

              Arviointi 

              My new BFF!

              Wow! I might as well throw out my other toys now
              I hesitated because of the price, but well worth the money.

                Kirjoita oma arvostelusi

                DOXY Cast 3R Wand Massager - Ladattava - Mattamusta

                DOXY Cast 3R Wand Massager - Ladattava - Mattamusta

                Ladattava DOXY Cast 3R Wand Massager on uusin ja kiehtovin Wand Massagerjonka avulla voit kokea voiman DOXY aivan uudella tavalla. Langaton DOXY Wand Massager on samankokoinen ja valmistettu samoista korkealaatuisista materiaaleista kuin DOXY Cast 3 ja tarjoaa sinulle aivan uudenlaista taikaa DOXY Taikaa.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Muut asiakkaat ostivat myös:

                20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: