Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

E-Stim Systems

Uutiskirje

2B™ tarvikepaketti alkaen E-Stim Systems

MEO esittelee ylpeänä 2B™-lisävarustepaketin, jonka valmistaja on E-Stim Systemsjoka on huolellisesti koottu harrastajille, jotka joko omistavat 2B™-sähköstimulaatiolaitteen tai harkitsevat sen hankkimista. Tämä tarvikepaketti on todellinen aarreaitta tärkeistä tarvikkeista, jotka rikastuttavat ja monipuolistavat sähköstimulaatiota.

Lisätietoja

3757/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

2B™-lisälaite tarjoaa 30 % enemmän tehoa: pääsysi kehittyneen sähköstimulaation maailmaan!

MEO esittelee ylpeänä 2B™-lisälaitteen E-Stim Systemsjoka on huolellisesti koottu harrastajille, jotka joko omistavat 2B™-sähköstimulaatiolaitteen tai harkitsevat sen hankkimista. Tämä tarvikepaketti on aarreaitta tärkeistä tarvikkeista, jotka parantavat ja monipuolistavat sähköstimulaatiota.

2B™-tarvikepaketin tärkeimmät ominaisuudet:

  • Yleisverkkosovitin: Yleisverkkosovittimen (220 V/110 V) avulla, jossa on sovittimet EU:n, Ison-Britannian, USA:n ja Australian alueille, paristo-ongelmat kuuluvat menneisyyteen. Se ei ainoastaan tee ärsyttäviä paristoja tarpeettomiksi. Se myös lisää 2B™:n suorituskykyä vaikuttavalla 30 %:lla.
  • 2B™ Digital Link -liitäntä: Mukana toimitetun 2B™ Digital Link Interface -liitännän ansiosta 2B™ pysyy aina ajan tasalla uusimman laiteohjelmiston kanssa. Jokainen päivitys, jonka E-Stim Systems varmistaa, että 2B™ on aina ajan tasalla uusimman E-Stim-teknologian kanssa. Voit myös liittää PC:n tai Macin tämän liitännän kautta. Näin voit stimuloida itseäsi etänä internetin kautta ja muuttaa webkamerakäynnit interaktiivisiksi sähköstimulaatiokokemuksiksi.
  • 4 mm:n kaapeli: Täydentääksesi laajoja lisävarusteita on E-Stim Systems kaksi 4 mm:n kaapelia sisältyy toimitukseen. Tämä on standardi useimmille elektrodeille alkaen E-Stim Systems.


Tämä paketti ei ole pelkkä lisävarustesarja, vaan täydellinen päivitys 2B™-laitteeseesi, jonka avulla voit parantaa sähköstimulaatiokokemusta entisestään. Olipa kyse sitten keskeytymättömän virtalähteen mukavuudesta, jännittävästä ohjauksesta internetin kautta tai yhteensopivuudesta monenlaisten lisävarusteiden kanssa, 2B™ Accessory Pack tarjoaa kaikki nämä edut erinomaiseen hintaan.

2B™ Accessory Packissa korostuu E-Stim Systems sitoutumista korkealaatuisten ja monipuolisten tuotteiden tarjoamiseen e-stim-yhteisölle. Tämä pakkaus on pakollinen jokaiselle 2B™:n omistajalle, joka haluaa hyödyntää laitteensa koko potentiaalin ja nauttia samalla parhaista toiminnoista, mukavuudesta ja nautinnosta.

Jos sinulla on jo 2B™ alkaen E-Stim Systems tai harkitset sen hankkimista, haluat varmasti laajentaa e-stim-kokemustasi. Tästä syystä E-Stim Systems on lanseerannut uuden 2B™-lisävarustepaketin. Se sisältää kaikki 2B™-omistajien tavallisesti hankkimat lisävarusteet yhdessä paketissa edulliseen hintaan.

2B™-lisävarustepaketti sisältää universaalin 220V/110V-verkkosovittimen (mukaan lukien Iso-Britannian, Yhdysvaltojen, EU:n ja Australian sovittimet), joka varmistaa, ettei sinun tarvitse enää huolehtia tyhjentyneistä paristoista, ja lisää 2B™:n tehoa peräti 30 %. Lisävarustepakkaus sisältää myös 2B™ Digital Link Interface -liitännän, jonka avulla voit päivittää 2B™:n laiteohjelmiston milloin tahansa E-Stim Systems kun päivitys julkaistaan. Voit myös käyttää sitä 2B™:n ohjaamiseen PC:ltä tai Macilta internetin kautta. Sen sijaan, että vain juttelisit jonkun kanssa, voit nyt ohjata sähköstimulaatiota mihin tahansa haluamaasi kehonosaan tai aukkoon.

Ja ikään kuin tämä ei riittäisi, mukana tulee myös kaksi 4 mm:n kaapelia E-Stim Systems on sisältänyt myös kaksi 4 mm:n kaapelia, joten sinulla on nyt kaapelit monille erilaisille elektrodeille, joista useimmat käyttävät 4 mm:n liitintä.

Tämän paketin avulla 2B®-käyttäjä saa kaikki tarvitsemansa lisävarusteet viedäkseen eroottisen sähköstimulaation seuraavalle tasolle - ja vieläpä edulliseen hintaan.

Lisätietoja:

  • 2B®-lisävarustepaketti: Pääset sisään edistyneeseen sähköstimulaatioon.
  • Toimituksen sisältö: Yleisvirtalähde 220V/110V, jossa on adapterit Iso-Britanniaa, EU:ta, Yhdysvaltoja ja Australiaa varten, 2B™ Digital Link Interface täydellisenä USB-tikun kanssa, jossa on Uplink- ja Commander-ohjelmisto PC:lle ja Macille, 2 x 4mm 1,5m kaapelit.
  • CE- ja UKCA-merkitty.
  • Toimitetaan elinikäisellä valmistajan takuulla.
  • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (E-Stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka ovat peräisin E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
  • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

2B™ tarvikepaketti alkaen E-Stim Systems

2B™ tarvikepaketti alkaen E-Stim Systems

MEO esittelee ylpeänä 2B™-lisävarustepaketin, jonka valmistaja on E-Stim Systemsjoka on huolellisesti koottu harrastajille, jotka joko omistavat 2B™-sähköstimulaatiolaitteen tai harkitsevat sen hankkimista. Tämä tarvikepaketti on todellinen aarreaitta tärkeistä tarvikkeista, jotka rikastuttavat ja monipuolistavat sähköstimulaatiota.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: