Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Elävän näköiset seksinuket

Uutiskirje

Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturboija

Uusi osoitteesi Fuck Buddy on todella enemmän kuin runsain varustein varusteltu ja mikä parasta, se on aina valmiina! Laita vain Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly masturbaattori sängylle, hyväile hänen pullistuvia kiveksiään ja ratsasta sitten kohti orgasmia.

Lisätietoja

2362/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Uusi osoitteesi Fuck Buddy on todella enemmän kuin runsain varustein varustettu ja mikä parasta, se on aina valmiina! Laita vain Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly Masturbator sängylle, hemmottele hänen pullistuvia kiveksiään ja ratsasta sitten kohti orgasmia.

     

    Erityistä tässä seksilelussa on se, että se ei ole ainoastaan täysin miehen anatomian mukaan mallinnettu, vaan se on myös interaktiivinen. Mitä kovempaa otat häntä, sitä enemmän hän voihkii ja antaa sinun tietää, että sinun pitäisi antaa hänelle vielä kovempaa!

     

    Parasta on katsoa videomme (klikkaa tästä), jotta voit täysin vakuuttua uuden Fuck Buddy -osoitteesi ominaisuuksista!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly by PDX on ensimmäinen interaktiivinen masturboija, joka jäljittelee miehen anatomiaa. Suuren peniksen ja tiukan peräaukon ansiosta tätä seksilelua voi käyttää molemmilta puolilta, joten sillä ei ole väliä, oletko aktiivinen vai passiivinen! Hi-fi-kaiuttimella, runsaalla huipputekniikalla ja liiketunnistimilla varustetussa uudessa panokaverissasi on seksikäs ääni, joka voihkii ja pyytää lisää riippuen siitä, kuinka kovaa annat sille!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly on suunniteltu homoyhteisölle, mutta sitä voi tietysti käyttää myös kuka tahansa nainen, joka haluaa hieman enemmän realismia soolo-iloon.

     

    Sensaatiomaisesta Fanta Flesh -materiaalista valmistetussa seksilelussa on ihoa muistuttava pinta, joka tuntuu täysin realistiselta. Anaaliaukossa on erityinen rakenne, joka jäljittelee anaalipenetraation aikana koettuja tuntemuksia.

     

    Tässä puhuvassa masturbaattorissa on irrotettava kaiutin ja liikkeentunnistusjärjestelmä. Miesääni vastaa liikkeisiisi. Mitä intensiivisempää seksi on, sitä enemmän hän voihkii nautinnosta, mikä kannustaa sinua työntämään vielä kovempaa. Henkeäsalpaava aistikokemus, joka vie sinut hetkessä orgasmiin! Eikä siinä vielä kaikki: vieläkin enemmän tuntemuksia tarjoaa liikkeentunnistusjärjestelmään yhdistetty värähtelyjärjestelmä, joka aktivoi jännittäviä värähtelyjä juuri ennen orgasmia..

     

    Lisätietoja:

     

    • Puhuva interaktiivinen masturboija
    • Hi-Fi-kaiuttimet ja liikkeentunnistus
    • Miesääni puhuu, huutaa ja voihkii suoritettujen liikkeiden mukaan
    • Intensiivinen tärinä yhdistettynä äänijärjestelmään ja liikkeentunnistukseen
    • Tunkeutuva peräaukko, jossa on realistisia tuntemuksia
    • Suuri, kiinteä penis kiveksillä (työntöpituus n. 15 cm; Ø max. 5 cm)
    • Avoin, kuvioitu peräaukko (pituus n. 17,8 cm)
    • Irrotettava interaktiivinen järjestelmä, ladattavissa USB:n kautta
    • Materiaali: TPR Fanta Flesh (ilman ftalaatteja)
    • Virtalähde: USB-akku (kaapeli sisältyy)
    • Väri: vaalean beige (iho jäljitelmä)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    5 stars

    Once you touch his life like skin, rock hard cock, and hear his sexy voice, you will not be able to hold back. The first interactive male masturbator for an unforgettable sensory experience. Features motion activation, a snug anal entry, built in rechargeable Hi-Fi speaker, powerful micro bullet and posable erect cock.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

    Lege diesen Masturbator vor dir auf den Tisch oder das Bett. Er hat die Schenkel bereits einladend geöffnet und präsentiert dir sein mächtiges, steifes Glied mit prallem Hodensack. Direkt darunter reckt sich dir der strukturierte Lustkanal entgegen, welche ca. 17,8cm lang ist und ein offenes Ende hat, was die anschließende Reinigung sehr erleichtert. Insgesamt kannst du dich mit dem Fuck Him Silly auf bis zu 2 Stunden vibrierenden, bettelnden und stöhnenden Spaß freuen bevor du das mitgelieferte USB-Kabel zum Wiederaufladen anstecken musst. Das Material ist unglaublich realitätsnah weich und der Ständer mit Hoden ist so erregend fest das du auch ihn in dein Spiel integrieren kannst. Die heiße männliche Stimme, die aus dem herausnahmbaren Lautsprecher tönt, ist in 7 Lautstärken einstellbar und kann neben stöhnen auch begrüßen und verabschieden, schreien und um mehr betteln.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturboija

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturboija

    Uusi osoitteesi Fuck Buddy on todella enemmän kuin runsain varustein varusteltu ja mikä parasta, se on aina valmiina! Laita vain Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly masturbaattori sängylle, hyväile hänen pullistuvia kiveksiään ja ratsasta sitten kohti orgasmia.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    6 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: