Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Human puppy - Anaalitulpat

Uutiskirje

Anaalitulppa hännällä - Tucker - puppy Play Kink

Anatomisen muotonsa ansiosta puppy anaalipistokkeen jalka , jossa on koiran häntä, imee itsensä pakaroiden väliin, kun se on asetettu kokonaan paikalleen. Voit siis käyttää koiran hännällä varustettua anaalitulppaa mukavasti ja turvallisesti 24/7 sisälläsi.

Lisätietoja

1101/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kaikki tulevat olemaan tyytyväisiä tähän koiran hännällä varustettuun anaalipistokkeeseen Human puppykoska kaksijalkainen koiranpentu tarvitsee mukavan koiran hännän heilutettavaksi! 100 % silikonista valmistettu butt plug ei ainoastaan tunnu ehdottoman mukavalta, vaan tekee vaikutuksen myös erityisen kestävyydellään.

     

    Anatomisen muotonsa ansiosta puppy peräaukkotulpan pohja imaisee itsensä pakaroiden väliin, kun se on työnnetty kokonaan sisään. Voit siis käyttää koiran hännällä varustettua anaalitulppaa mukavasti ja turvallisesti 24/7 sisälläsi. Ympäriinsä täydellinen anaalitulppa koiran hännällä, ja ensimmäinen valinta Human puppy.

     

    Silikonista valmistetun anaalitulpan, jossa on koiran häntä, halkaisija on n. 4 cm ja työnnettävä pituus 9 cm. Anaalitulpan koiran häntä on joustava ja näyttää täysin mahtavalta, kun heilutat sitä isännälle tai emännälle! Woof!

     

    human pup Play mEO:ssa:

     

    MEO:sta löydät juuri oikeat varusteet koirasi.. human pup Play. Pennuille ja koirille, tähän kuuluu koiranaamari, kaulus, hihna, polvisuojat, tassut ja anaalitulppa koiran hännällä.

     

    Materiaali, oikea voiteluaine ja hoito:

     

    Valmistettu ensiluokkaisesta ftalaatittomasta materiaalista - vartaloturvallinen, huokoseton ja samettisen pehmeä, joka tarjoaa ainutlaatuisen, tyydyttävän mutta myös turvallisen anaalituntemuksen. Pieni EXTREMEO-suihke tekee anaalin asettamisesta helppoa! Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameo by MEO ® kanssa pidentääksesi uuden seksilelusi käyttöikää! Pese ennen ja jälkeen jokaisen käytön ja puhdista VERYCLEAN suihkeella.

     

    Lisätietoja:

     

    • puppy Play Kink
    • Anaalitulppa koiran hännällä, puppy Anaalitulppa
    • Materiaali: Silikoni
    • Meidän butt plug on halkaisijaltaan n. 60 mm, josta n. 10 cm voidaan työntää sisään (siten käyttökelpoinen myös vielä ei niin koulutetuille "pentupennuille"). Koiran häntä on hieman yli 30 cm pitkä ja näyttää täysin söpöltä, kun heilutat sitä! Woof!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Plug anale con coda

    Questo butt plug è un plug anale a forma di coda che vi permetterà di insegnare al vostro cane un nuovo gioco, fatto di comandi e richieste, si ritroverà così a scodinzolare con il lato b ben occupato, e con una coda che fuoriesce enorme. Le dimensioni di questo plug anale sono decisamente extra large, la sua punta affusolata e liscia aiuterà l'enorme plug ad entrare nel vostro ano mentre la base svasata è sagomata per adattarsi comodamente tra le natiche, premendo contemporaneamente contro il perineo per una stimolazione supplementare. Mentre si stringono i fianchi, la lunga coda da cucciolo può scodinzolare per il vostro divertimento. Realizzato in silicone di alta qualità, questo plug anale è senza ftalati, sicuro e non poroso. Il vostro desiderio di dominazione renderà il vostro sottomesso un vero e proprio animale domestico, pronto a scodinzolare ad ogni vostro comando, per goderselo con piacere estremo!

      Arviointi 

      GEILES SCHWÄNZCHEN

      PASST WIE ANGEGOSSEN UND ES IST GEIL DAMIT ZU WACKELN

      • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Anaalitulppa hännällä - Tucker - puppy Play Kink

      Anaalitulppa hännällä - Tucker - puppy Play Kink

      Anatomisen muotonsa ansiosta puppy anaalipistokkeen jalka , jossa on koiran häntä, imee itsensä pakaroiden väliin, kun se on asetettu kokonaan paikalleen. Voit siis käyttää koiran hännällä varustettua anaalitulppaa mukavasti ja turvallisesti 24/7 sisälläsi.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: