Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lasiset dildot

Uutiskirje

3 palan setti - Lasiset anaalitulpat - Kong

Menestystarina uudelleen ladattuna: Kong-pistotulppasarjamme, joka koostuu kolmesta erikokoisesta lasisesta anaalitulpasta, tuo takaisin pistotulppaklassikon! Olipa kyseessä sitten aloittelija tai edistynyt, tässä setissä on jokaiselle jotakin. Koe ainutlaatuinen tunne, jonka vain lasi voi tarjota, ja löydä anaalinen nautinto itsellesi uudelleen!

Lisätietoja

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Menestystarina uudelleen ladattuna: Kong-pullotulppasarjamme, joka koostuu kolmesta erikokoisesta lasisesta pyllytulpasta, tuo takaisin klassisen pyllytulpan! Olitpa sitten aloittelija tai edistynyt käyttäjä, tässä setissä on jokaiselle jotakin. Koe ainutlaatuinen tunne, jonka vain lasi voi tarjota, ja löydä anaalinen nautinto uudelleen itsellesi!

     

    Lasi on turvallinen materiaali, eikä sille ole ominaista ainoastaan sen hypoallergeeniset ominaisuudet. Lisäksi nämä ylelliset pepputulpat ovat yksilöllisesti käsintehtyjä, täysin saumattomia, ehdottoman turvallisia ja erityisen houkuttelevassa pakkauksessa.

     

    Miksi lasinen pepputulppa eikä silikoni tai vinyyli?

     

    Lasinen pepputulppa tarjoaa sinulle täysin erilaisen, paljon miellyttävämmän tunteen, joka vie anaalisen nautintosi aivan uudelle tasolle. Menestyksekkään Extremeo-sarjan kolmella Kong-pistotulpalla pääset käsiksi lasin ihanaan tunteeseen. Jos anaalistimulaatio on sinulle uutta tai haluat kokeilla eri kokoja, Kong-anaalitulppasarja on juuri sinua varten! Setti sisältää kolme eri kokoa, joten voit aloittaa pienestä ja edetä hitaasti kohti suurinta pepputulppaa. Aloita pienestä pyllistulpasta, joka tunkeutuu sinuun erityisen hellävaraisesti, lisää anaalista nautintoasi keskikokoisella pyllistulpalla ja sitten, "hyvin valmistautuneena", hemmottele itseäsi todella isolla pyllistulpalla!

     

    Kiistaton klassikko: miksi Kong-pyllytulppasetti on yksinkertaisesti täydellinen!

     

    • Ihanteellinen materiaali: Sileän, liukkaan materiaalin ansiosta lasista valmistetut peräaukkotulppamme on erittäin helppo työntää peräaukkoon, kun taas peräaukkotulpan paino antaa sinulle aistikkaan intensiivisen täyteläisyyden tunteen, jota olet jäänyt kaipaamaan perinteisten peräaukkotulppien kanssa.

     

    • Mutta nyt tulee kohokohta: lämpötilaleikki! Kuvittele, että kastat peräpistotulpan lämpimään tai kylmään veteen ja työnnät sen sitten peräaukkoosi. Henkeäsalpaava, kiihottava tunne, joka herättää jokaisen hermon sisälläsi. Ja koska pepputulppa on täysin läpinäkyvä, kumppanisi voi nähdä sen läpi - intiimi, viettelevä katse kehosi sisälle, mikä lisää läheisyyttä entisestään.

     

    • Oletko vielä epävarma materiaalista? Ei hätää! Nämä pepputulpat on valmistettu korkealaatuisesta, särkymättömästä borosilikaattilasista, joka on tunnettu kestävyydestään ja turvallisuudestaan. Ne ovat huokosettomia ja ftalaatittomia, joten ne ovat täysin ihoystävällisiä. Puhdistus? Hyvin yksinkertainen. Vähän saippuaa, vettä ja VERYCLEAN -suihketta, ja ne ovat taas kuin uudet.

     

    • Koeteltu klassikko: Klassisen muotoiset anaalitulpat ovat aina olleet suosituin valinta kaikille anaaliseksiä rakastaville, ja jos tällainen butt plug on myös tilava, intensiteetti kasvaa moninkertaiseksi. Muoto ja materiaali takaavat, että butt plug on helppo työntää peräaukkoon ja istuu siellä tukevasti liukumatta takaisin ulos. Näin ollen sinun ei tarvitse tinkiä mukavuudesta tai turvallisuudesta. Ihanteellinen sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

     

    Riippumatta siitä, käytätkö mieluummin silikonia, öljyä tai vesipohjaista liukuvoidetta, Kong-pyllypistoketta voidaan käyttää kaikkien liukuvoiteiden kanssa.

     

    Lisätietoja:

     

    • 3 lasista valmistettua anaalitulppaa.
    • Tyylikäs muotoilu: Valmistettu yksinomaan käsityönä.
    • Pieni pepputulppa: Kokonaispituus 57 mm, työnnettävä pituus 50 mm, suurin halkaisija 31 mm.
    • Keskikokoinen pepputulppa: Kokonaispituus 70 mm, työnnettävä pituus 62 mm, suurin halkaisija 44 mm.
    • Suuri peukalotulppa: Kokonaispituus 76 mm, työnnettävä pituus 70 mm, suurin halkaisija 46 mm.
    • Tulpalla: Estää butt plug tunkeutumisen liian syvälle peräaukkoon.
    • Voidaan käyttää kuumana ja kylmänä: Pepputulppa voidaan jäähdyttää tai lämmittää.
    • Hypoallergeeninen: Nojaa vain taaksepäin ja nauti.
    • Toimituksen laajuus: 3 kongin anaalitulppaa Extremeo-sarjasta
    • Monet asiakkaamme harjoittelevat säännöllisesti tällä sarjalla sulkijalihaksen venyttämiseksi, esim. mutkattomaan anaaliyhdyntään. Jännittävältä kuulostavan termin "butt plug training" takana ei kuitenkaan ole muuta kuin sulkijalihaksen säännöllinen venyttäminen erikokoisilla anaalitulpilla.
    • Extremeo: Pepputulpan asettaminen peräaukkoon voi olla ihana ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos sen osaa tehdä oikein. Helpottaaksesi pepputulpan asettamista peräaukkoon suosittelemme suosittua Extremeo-suihkettamme. Lyhyt suihkaus rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee peräaukkotulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Arviointi 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Arviointi 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Arviointi 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Arviointi 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Kirjoita oma arvostelusi

              3 palan setti - Lasiset anaalitulpat - Kong

              3 palan setti - Lasiset anaalitulpat - Kong

              Menestystarina uudelleen ladattuna: Kong-pistotulppasarjamme, joka koostuu kolmesta erikokoisesta lasisesta anaalitulpasta, tuo takaisin pistotulppaklassikon! Olipa kyseessä sitten aloittelija tai edistynyt, tässä setissä on jokaiselle jotakin. Koe ainutlaatuinen tunne, jonka vain lasi voi tarjota, ja löydä anaalinen nautinto itsellesi uudelleen!

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              7 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: