Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lube

Uutiskirje

BUTTR - fisting liukuvoide

Jos haluat varmistaa, että kätesi tai nyrkkisi - fisting Jos haluat varmistaa, että kätesi tai nyrkkisi liukuu erityisen hyvin istunnon aikana, BUTTR fisting liukuvoide on juuri oikea voiteluaine sinulle. Rentouttavan vaikutuksen ansiosta fisting Peräaukko tai emätin voi venyä ihanasti. BUTTR fisting Liukuvoide on vesipohjainen ja sitä voidaan käyttää myös yhdessä seksilelujen

Lisätietoja

3267/500

34,90 €


-10,00 €

24,90 €

49,80 €/L

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Jos haluat varmistaa, että kätesi tai nyrkkisi - fisting Istunto, BUTTR on juuri oikea voiteluaine sinulle fisting liukuvoide on juuri oikea voiteluaine sinulle. Rentouttavan vaikutuksen ansiosta fisting Peräaukko tai emätin voi venyä ihanasti. BUTTR fisting Liukuvoide on vesipohjainen, joten sitä voidaan käyttää myös yhdessä seksilelujen ja kondomien kanssa.

     

    BUTTR fisting liukuvoide

     

    BUTTR fisting liukuvoide on ihanteellinen fisting ja anaalipenetraatioon. fisting liukuvoide on paksumpi koostumus kuin tavallisilla liukuvoiteilla ja tekee tunkeutumisesta pehmeämpää ja siten helpompaa. Vesipohjainen koostumus tekee tuotteesta jopa sopivan käytettäväksi silikonista valmistettujen dildojen tai pepputulppien ja lateksikondomien kanssa. fisting liukuvoide voidaan huuhdella pois vedellä käytön jälkeen. Lisäksi BUTTR fisting liukuvoide on rasvaton, hajusteeton ja täysin hajuton. Suuren 500 ml:n purkin ansiosta voiteluainetta on helppo levittää seksin aikana, joten voit keskittyä täysin nautintoon. Ihanteellinen kumppani ihanalle fisting Kokemuksia kahdestaan.

     

    fisting Liukuvoide, fisting liukuvoide, fisting Liukuvoide..

     

    A fisting Liukuvoide on välttämätön apuväline anaalista tai emättimestä käsin tai nyrkillä tapahtuvaan tunkeutumiseen! Vaikka sen ei aina tarvitsekaan olla puristettu nyrkki, kyseinen kehon aukko on silti vahvasti haastettu. Jotta nyrkkeily olisi mahdollisimman miellyttävää, käytetään erityisiä tarvikkeita fisting liukuvoide. fisting liukuvoide vesipohjainen, fisting liukuvoide silikonipohjaiset ja fisting liukuvoide öljy- tai rasvapohjaiset tuotteet löytyvät täältä MEO.de-sivustolta. Niiden joukossa ovat hyväksi todetut tuotemerkkimme Le Fist ja Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt ja Let's Fuck Hot, mutta myös tuotteet kuten J-Lube tai klassinen Crisco.

     

    Mikä on fisting Liukuvoide?

     

    Anaaliin tai emättimeen fisting on kyse kyseisen kehon aukon maksimaalisesta venyttämisestä ja syvästä tunkeutumisesta. Tämän helpottamiseksi käytetään erityisiä fisting voiteluaineita, joilla on suuri voitelukyky ja joilla ei ole taipumusta kuivua nopeasti. A fistingsling voi kestää useita tunteja, ja käytetyn geelin on pysyttävä mukana! fisting liukuvoide on kestettävä! fisting Voiteluaineita on saatavana silikoni-, rasva- tai vesipohjaisina versioina ja erityisominaisuuksin, kuten puuduttavin vaikutuksin, kuten Let's Fuck Extreme -geelimme, tai lämpövaikutuksin, kuten Let's Fuck Hot -geelimme.

     

    Lisätietoja:

     

    • BUTTR fisting liukuvoide
    • Sisältö: 500 ml
    • BUTTR on ehdottoman innovatiivinen liukuvoide. Se tarjoaa enemmän hauskuutta, syvemmän tunkeutumisen, täydellisen fisting Istunnon, kiinteämmät työnnöt ja rennon anaaliseksin dildojen tai kumppanisi kanssa.
    • Ainesosat: BUTTRUT, BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR: Vesi, glyseriini, hydroksietyyliselluloosa, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, sitruunahappo

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Arviointi 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Arviointi 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Arviointi 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Arviointi 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Arviointi 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Arviointi 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  BUTTR - fisting liukuvoide

                  BUTTR - fisting liukuvoide

                  Jos haluat varmistaa, että kätesi tai nyrkkisi - fisting Jos haluat varmistaa, että kätesi tai nyrkkisi liukuu erityisen hyvin istunnon aikana, BUTTR fisting liukuvoide on juuri oikea voiteluaine sinulle. Rentouttavan vaikutuksen ansiosta fisting Peräaukko tai emätin voi venyä ihanasti. BUTTR fisting Liukuvoide on vesipohjainen ja sitä voidaan käyttää myös yhdessä seksilelujen

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Muut asiakkaat ostivat myös:

                  12 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: