Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lääkinnälliset rajoitukset

Uutiskirje

Lukittavat nahkaiset nilkkahihnat - Edition Dr Sado

Dr Sado Edition -nilkkahihnat lisäävät toisen hienon tuotteen ainutlaatuiseen lääketieteellisesti inspiroitujen BDSM-laitteiden kokoelmaan. Näiden nilkkamansettien pituus on 37 cm ja leveys 8 cm, ja ne on suunniteltu takaamaan turvallinen mutta mukava kiinnitys.

Lisätietoja

1888/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Dr Sado Edition -nilkkahihnat lisäävät toisen hienon tuotteen ainutlaatuiseen lääketieteellisesti inspiroitujen BDSM-laitteiden kokoelmaan. Nämä nilkkahihnat, joiden pituus on 37 cm ja leveys 8 cm, on suunniteltu varmistamaan turvallinen mutta mukava kiinnipitäminen.

    Laadukkaasta nahasta valmistetut nilkkahihnat ovat lujia ja kestäviä. Ne eivät ole vain toiminnallisia nilkkasiteitä, vaan myös esteettisesti miellyttävä lisävaruste, joka sopii täydellisesti tohtori Sadon lääketieteellisesti inspiroituneen maailman ankaraan ja hienostuneeseen ilmapiiriin. Kaksivärinen muotoilu ja kontrastiompeleet antavat nilkkamanseteille autenttisen ja ammattimaisen ilmeen, joka stimuloi mielikuvitusta ja laajentaa luovien skenaarioiden mahdollisuuksia Medical Play

    Nilkkamansettien käyttö on harkittua ja käyttäjäystävällistä. Ne on helppo pukea ja ne kiinnitetään turvallisesti metalliklipsillä. Lisäturvallisuuden takaamiseksi nilkkahihnat voidaan lukita tavallisella riippulukolla, kaapelisiteellä tai innovatiivisella digitaalisella MEOBOND-aikalukolla, joka mahdollistaa ajallisesti ohjatun sitomisen ja vie bondage-kokemuksen uudelle tasolle.

    Nahkaisten nilkkahihnojen hoito:

    Dr. Sado -nilkkahihnojen laadun ja kauneuden säilyttäminen pitkällä aikavälillä edellyttää tiettyä huolenpitoa. Aito nahka on elävä materiaali, joka saa luonnetta ja notkeutta oikealla käsittelyllä. Suosittelemme puhdistamaan nilkkurit jokaisen käyttökerran jälkeen pehmeällä, hieman kostealla liinalla hien ja muiden jäämien poistamiseksi. Perusteellisempaan puhdistukseen on käytettävä erityistä nahan puhdistusainetta. Nilkkamansettien nahka pysyy pehmeänä ja notkeana, kun sitä käsitellään nahanhoitoaineella. Ajan myötä nahkaan kehittyy ainutlaatuinen patina, joka tekee nilkkahihnoista erottuvia ja henkilökohtaisesti arvokkaita esineitä.

    Edition Dr. Sado on mestari yhdistämään lääketieteellisen potilaan sitomisen historiallisen olemuksen nykyaikaisen orjuuden vaatimuksiin ja estetiikkaan. Nämä nilkkahihnat eivät ole vain bondage-lisävaruste, vaan myös ilmaus intohimosta, omistautumisesta ja kumppanien välisestä syvästä yhteydestä.

    MEOBOND - Digitaalinen ajastin bondageen:

    Digitaalinen ajastin MEOBOND on innovatiivinen työkalu itsesidontaan ja ajastettuun siveyssuhteeseen, joka voidaan ohjelmoida jopa 100 tunniksi. Se kestää 130 kilon vetovoiman ja sopii erinomaisesti erilaisiin BDSM-tarvikkeisiin, kuten käsirautoihin, siveysvöihin, häkkeihin ja suukapuloihin. MEOBOND on helppokäyttöinen, ja sen avulla voit nauttia yksilöllisistä ja turvallisista BDSM-kokemuksista, vaikka olisit yksin. Käytä sitä sitoaksesi itsesi tai kumppanisi tietyksi ajaksi ja tutustu bondageen äärimmäiseen ulottuvuuteen. MEOBOND-aikalukko on karkaamisen estävä eikä ymmärrä "ole kiltti ja irrota minut kultaseni", mikä takaa todellisen alistumisen ja täydellisen kontrollin menettämisen.

    Lisätietoja:

    • Lukittavat nahkaiset nilkkahihnat.
    • Lukittavat nahkaiset nilkkahihnat Dr Sado -painoksesta ovat kunnianosoitus historiallisille lääketieteellisille potilasrajoituksille.
    • Sisältää kaksi samanlaista riippulukkoa, joissa on 4 avainta - valmiina välittömään käyttöön (MEOBOND-digitaaliset aikalukot ovat saatavana erikseen).
    • Mitat: 37 cm pitkä ja 8 cm leveä, säädettävissä täydellistä istuvuutta varten.
    • Suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä kontrollia ja rajoittamista BDSM-istuntojen aikana samalla kun se tarjoaa suuren mukavuuden.
    • Dr Sado Edition -nilkkahihnojen avulla et ainoastaan herätä henkiin lääketieteellisen orjuuden kiehtovaa historiaa, vaan myös luot ainutlaatuisia ja unohtumattomia antautumisen ja luottamuksen hetkiä.
    • Lääketieteellinen leikki: Medical Play on eräänlainen roolileikki, jossa seksikumppanit ottavat lääkärin ja potilaan roolit. Yleensä hallitseva kumppani ottaa lääkärin roolin, joka hoitaa alistuvaa potilastaan. Lääketieteellinen leikki voi olla osa lääketieteellistä fetisismiä tai yksinkertaisesti tapa, jolla pari voi piristää seksielämäänsä mielenkiintoisilla roolileikeillä. Lääketieteellisestä leikistä voidaan käyttää myös nimitystä medical kink. Tämäntyyppisessä leikissä vallitsee selkeä ja ilmeinen vallan epätasapaino. Lääketieteellisessä ympäristössä lääkäri on henkilö, jolla on tiedot, välineet ja lupa suorittaa tiettyjä toimenpiteitä. Jos lääkäri sanoo meille, että tarvitsemme peräsuolen tutkimuksen, emme voi olla eri mieltä, emmehän? Tämä valtasuhde sopii hyvin D/s-leikkeihin, joissa toinen osapuoli (potilas) asettaa itsensä toisen (lääkärin) armoille.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Enjoy keeping your partner bound and ready with these hospital s

    Are you prepping for a medical-style fantasy? Make sure to use these restraints with a more hospital design. They have extra-wide adjustment slots and are constructed out of high-quality leather. There are six adjustment slits and the cuffs can be secured using a lock.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Lukittavat nahkaiset nilkkahihnat - Edition Dr Sado

      Lukittavat nahkaiset nilkkahihnat - Edition Dr Sado

      Dr Sado Edition -nilkkahihnat lisäävät toisen hienon tuotteen ainutlaatuiseen lääketieteellisesti inspiroitujen BDSM-laitteiden kokoelmaan. Näiden nilkkamansettien pituus on 37 cm ja leveys 8 cm, ja ne on suunniteltu takaamaan turvallinen mutta mukava kiinnitys.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      8 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: