Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Mystim - Sähköstimulaatio

Uutiskirje

DARING DANNY E-Stim Vibraattori - Mystim Electrosex

DARING DANNY on e-stimulaattorivibraattori, joka tyydyttää halusi täydelliseen tunkeutumiseen kahdesti, emättimen ja klitoriksen kautta.

Lisätietoja

2064/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Daring Danny on valmis stimuloimaan klitoristasi ja hemmottelemaan sinua samanaikaisesti tärinällä ja stimulaatiovirralla.

     

    Koska kaksinkertainen on yksinkertaisesti parempi. Tämä monitoimilaite värisee, kihelmöi ja sykkii sisälläsi ilman stimulaatiolaitetta tai kaapelia. E-Stim-värähtelijän notkea 27 cm pitkä ja jopa 4,3 cm leveä silikonirunko saa sinut värisemään ihanasti - olet kuuma kuin tulivuori. Mitä muuta haluat...

     

    Värähtely

    Daring Dannyssä on kaksi värähtelylähdettä: yksi kärjessä ja yksi varressa. Kahdeksassa eri ohjelmassa ja viidessä eri voimakkuudessa nämä kaksi pelaavat taitavasti yhteen. Yhdessä ne tekevät parhaansa ajaakseen sinut orgasmiin mahdollisimman monipuolisesti.

    E-Stim

    Jokainen E-Stim-värähtelijän viidestä stimulaatiovirtaohjelmasta on suunniteltu antamaan sinulle uuden pistelevän tunteen. Daring Dannyn johtavat pinnat kulkevat pituussuunnassa sivuilla ja niissä on 10 eri voimakkuusastetta, jotta stimulaatio olisi mahdollisimman laaja ja tasainen.

    Lantionpohjan harjoittelu

    Ja koska 8 tärinäohjelmaa ja 5 erilaista stimulaatiovirran variaatiota eivät olleet meille tarpeeksi, Daring Dannyssamme on myös harjoitusohjelma. Se vahvistaa lantionpohjan lihaksia, mikä tutkitusti parantaa orgasmia. Eri toimintoja on helppo käyttää kahvassa olevien ohjauspainikkeiden avulla. Voit valita, haluatko käyttää stimulaatiovirtaa ja tärinää yhdessä vai vain toista näistä kahdesta.

    Puhdistus

    Daring Danny on valmistettu 100-prosenttisesti lääketieteellisestä platinasilikonista. Tämä tekee siitä paitsi todella hygieenisen, myös helpon puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Sen pitkäikäinen litiumioniakku voidaan ladata mukana toimitetulla magneettilatauksella varustetulla USB-kaapelilla. Vaikka stimulaatiovirta ja tärinä käytettäisiin samanaikaisesti korkeimmalla asetuksella, täyteen ladattu Daring Danny kestää vähintään 3 tuntia jatkuvaa käyttöä ennen kuin sen tehokkuus alkaa heiketä. Valmistaudu siis loputtomaan nautintoon.

     

    Kohokohdat:

    • 8 tärinäohjelmaa 5 intensiteettitasolla
    • 5 E-Stim-ohjelmaa 10 intensiteettitasolla
    • Naisen lantionpohjan harjoitusohjelma parantaa orgasmikykyä
    • Lääketieteellinen silikoni antaa miellyttävän tunteen ja hyvän ihoystävällisyyden
    • Erityisen hiljainen kahdesta tehokkaasta moottorista huolimatta
    • Vedenpitävä ja soveltuu siksi sooloseksiin suihkussa ja kylpyammeessa

     

    Tekniset yksityiskohdat:

     

    • E-stim vibraattori naisille, eroottinen sähköstimulaatio
    • Pituus 27 cm
    • Halkaisija 3,5 - 4,3 cm
    • Valmistettu 100 % lääketieteellisestä platinasilikonista
    • Väri: seksikäs musta
    • Intensiteetti 0-90 mA
    • Taajuusalue 5-70 Hz
    • Pulssin leveys 90-140 µs
    • Sisältää magneettilaturin ja USB-latauskaapelin
    • Ei tarvita ylimääräistä stimulaatiovirtalaitetta

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Weiterempfehlung

    Weiterempfehlung:
    Mit dem Daring Danny könnt ihr euch auf ein neues Level wagen und euch der E-Stimulation hingeben. Im Vergleich zu dem bereits getesteten Electric Eric aus der Reihe hat der Daring Danny den klaren Witz der zusätzlichen Klitorisstimulation. Natürlich merkt ihr auch im Ärmchen und durch das extern erhältliche Leitgel ein kitzliges und neues Gefühl. Wenn ihr gerne ausprobiert oder einfach euch für E-Sim interessiert, kann ich euch den Daring Danny wärmstens empfehlen. Er fühlt sich angenehm an, lässt sich gut steuern und bringt auch gleich ein Trainingsprogramm mit. Was will man noch mehr von einem Vibrator? Zwar mag ich nicht so sehr das Bedienfeld, da es sich einfach etwas locker im Druckempfinden der Knöpfe anfühlt, aber das ist ja auch nur meine Sicht der Dinge. Insgesamt handelt es sich um ein wirklich qualitatives Produkt mit Charme und Technik. Gerade die zwei starken Vibratoren halten euch auf Trab.
    Vollständige Rezension unter: https://thebluebirdproject.com/2019/11/15/daring-danny-e-stim/

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Kann frau nur empfehlen

    Ein sehr guter Vibrator mit Elektrostimulation. Mitlerweile ist es mein Lieblingsvibrator. Die Funktionen sind einfach super - sehr vielseitig. Kann frau nur empfehlen

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    DARING DANNY E-Stim Vibraattori - Mystim Electrosex

    DARING DANNY E-Stim Vibraattori - Mystim Electrosex

    DARING DANNY on e-stimulaattorivibraattori, joka tyydyttää halusi täydelliseen tunkeutumiseen kahdesti, emättimen ja klitoriksen kautta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: