Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Mystim - Sähköstimulaatio

Uutiskirje

Mystim Värähtelijä Right on Ron E-Stimillä

Oletko valmis seksikkääseen nautintoon, joka on omaa luokkaansa? Anna sitten "Right on Ron", e-stim vibraattorin Mystim, viedä sinut sähköseksin uuteen ulottuvuuteen! Tämä tehokas ja monipuolinen sähköstimulaatiolla varustettu vibraattori on suunniteltu erityisesti antamaan sinulle kaiken haluamasi anaalisen tai emättimen nautinnon.

Lisätietoja

3342/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Oletko valmis seksikkääseen nautintoon, joka on omaa luokkaansa? Anna sitten "Right on Ron", e-stim-tärinän Mystim, viedä sinut sähköseksin uuteen ulottuvuuteen! Tämä tehokas ja monipuolinen sähköstimulaatiolla varustettu vibraattori on suunniteltu erityisesti antamaan sinulle kaiken haluamasi anaalisen tai emättimen nautinnon.

     

    Kohokohdat:

     

    • Voidaan käyttää anaalisesti ja vaginaalisesti.
    • Ladattava vibraattori, jossa on sähköstimulaatio.
    • Sähköstimulaatio ja tärinä: Kaikki yhdessä seksilelu - ei tarvita ylimääräistä stimulaatiolaitetta.
    • Litistetty pää: Halaa kuumia kohtia tarkkaa stimulaatiota varten.
    • 8 värinätilaa: Tarjoaa vaihtelua.
    • Sähköstimulaatio 5 moodissa: Syvää, miellyttävää sykkivää pistelyä varten.
    • Tehokas lantionpohjan harjoittelu: Vahvistaa ja kiinteyttää intiimilihaksia.
    • Helppokäyttöinen: Kaikkea voidaan ohjata kätevästi suoraan E-Stim-täryttimestä napin painalluksella.
    • Silkkisen pehmeä silikoni: Helppoa asettamista ja maksimaalista hemmottelumukavuutta varten.
    • Vedenpitävä: Seksiin kylpyammeessa/altaassa tai suihkussa.

     

    Meidän "Right on Ron" on todellinen monitoimilaite: 8 värähtelytilan ja 5 stimulaatiovirran voimakkuuden ansiosta se tarjoaa sinulle runsaasti vaihtelua unohtumattomiin orgasmeihin. Ja mikä parasta? Et tarvitse ylimääräistä stimulaatiolaitetta! Voit säätää sekä tärinää että sähköistä stimulaatiota yhdellä napin painalluksella suoraan seksilelussa.

     

    Litteän päänsä ansiosta "Right on Ron" asettuu täydellisesti kaikkiin kuumiin kohtiin, halusitpa käyttää sitä anaalisesti tai vaginaalisesti. Samettisen pehmeä silikoni takaa miellyttävän tunteen iholla ja helpon asettamisen. Todellinen kohokohta on lantionpohjan harjoitustila: henkeäsalpaavien orgasmien lisäksi voit käyttää sitä myös intiimilihasten vahvistamiseen ja kiinteyttämiseen. Se ei siis takaa vain upeita orgasmeja, vaan myös fyysisen hyvinvointisi.

     

    Toinen plussa: "Right on Ron" on vedenpitävä! Olitpa sitten kylpyammeessa, uima-altaassa tai suihkussa - voit elää intiimeimmät fantasioitasi missä tahansa. Ja mukana tulevan magneettisen USB-latauskaapelin ansiosta hän on aina valmiina, kun sinä olet.

     

    Puhdistamiseen Right on Ron, tarvitset vain hieman saippuaa ja vettä tai suihkeemme VERYCLEAN. Varmista kuitenkin, että käytät vain vesipohjaisia voiteluaineita, sillä silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa silkkistä pintaa.

     

    Oletko valmis "Right on Roniin"? Anna sitten tämän nerokkaan lelun hemmotella itseäsi ja koe, kuinka hyvä värähtelyn ja sähköstimulaation yhteispeli voi olla. Odota henkeäsalpaavia orgasmeja ja tehokasta lantionpohjan harjoittelua yhdessä!

     

    Puhdistus ja hoito:

     

    E-Stim Sextoy on valmistettu lääketieteellisestä platinasilikonista. Tämän ansiosta se on erittäin hygieeninen ja helppo puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Säännöllisin väliajoin kannattaa käyttää myös ihoystävällistä desinfiointiainetta, kuten VERYCLEAN (noudata käyttöohjeita). Ennen kuin käytät tai lataat vibraattoria, anna sen kuivua kokonaan. Varmista, että käytät vibraattoria vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa, kuten ESHOCK-geelimme, joka on kehitetty erityisesti sähköstimulaatiota varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Mystim E-stimulaatiolla varustettu vibraattori "Right on Ron"
    • Värähtely ja sähköstimulaatio yhdessä laitteessa
    • Erityisen hiljainen kahdesta tehokkaasta moottorista huolimatta
    • 8 tärinäohjelmaa
    • 5 E-Stim-ohjelmaa 10 intensiteetillä
    • 1 verenkiertoa stimuloiva ohjelma
    • Litium-ioniakku
    • Mitat: 1,5 mm: Pituus (kahvan kanssa) 17 cm, pituus (ilman kahvaa) 12 cm, halkaisija: 3,6 cm.
    • Vedenpitävä: Seksiin suihkussa tai kylpyammeessa.
    • Toimituksen sisältö: 1 x Ladattava vibraattori Right on Ron E-Stimillä Mystim. Sisältää magneettisen USB-latauskaapelin.
    • Materiaali: 100 % lääketieteellistä platinasilikonia
    • 12 kuukauden takuu
    • Käyttöohjeet saksaksi, englanniksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, hollanniksi ja venäjäksi.
    • E-stimulaatio eli sähköinen stimulaatio on tullut viime vuosina yhä suositummaksi. Ei ihme: sukupuolielinten alueella on paljon hermoja - paljon enemmän kuin muissa paikoissa. Oikein säädetyllä e-stimulaattorilla ja oikeilla lisävarusteilla voit stimuloida jokaista näistä hermoista ekstaasiin asti. Tämä stimulaatio on vaaratonta, jos se tehdään MEO:n laadukkailla tuotteilla eikä mielettömästi.

    • Ohjelmat: Mystim E-Stim-värähtelijässä on 8 värähtelyohjelmaa, 5 E-Stim-ohjelmaa ja erityinen ohjelma lantionpohjan harjoitteluun. Voit itse päättää, haluatko stimuloida itseäsi jatkuvalla tärinällä vai mieluummin voimakkailla jaksoilla. Alla on lyhyt katsaus ohjelmiin. Mutta kuten niin usein elämässä, sama pätee tässäkin: Todiste vanukkaasta on syömisessä! Lantionpohjan lihaksilla on monia tärkeitä tehtäviä: Ne pitävät elimet paikoillaan, stabiloivat vatsaa ja selkää, ehkäisevät epämukavuuksia, kuten virtsarakon heikkoutta tai kohdunlaskeumaa, ja edistävät parempaa ryhtiä. Hyvin harjoitetun lantionpohjan muutkin hyödyt: kudosten parempi verenkierto ja tietenkin kyky "supistaa" peräaukkoa tai emätintä jännittämällä hyvin harjoitettu lantionpohja herkistää intiimille kosketukselle, ja sen on todistettu lisäävän orgasmikykyä.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Überzeugter Fan

    Schon als ich das Produkt hier vor zwei Wochen online im MEO Shop entdeckt habe, war ich skeptisch. Elektrostimulation und Vibration zur gleichen Zeit? Das klang nach etwas, das weit außerhalb meiner Komfortzone lag. Doch eine Mischung aus Neugier und Lust auf etwas Neues trieb mich dazu, das Gerät auszuprobieren.

    Das Einführen war dank der guten Form und des weichen Materials kein Problem. Schon die Vibration war beeindruckend. Ein sanftes, tiefes Brummen, das genau den richtigen Punkt traf. Aber als ich den E-Stim Modus einschaltete, wurde es richtig intensiv. Es war, als würde jede Faser in mir zum Leben erweckt. Es kribbelte, pulsierte und vibrierte in einer absolut geilen Art und Weise.

    Ich hatte zwar schon von der Prostata als dem "G-Punkt des Mannes" gehört, aber dass die Kombination aus Vibration und Elektrostimulation so intensiv sein würde, hatte ich nicht erwartet. Die zwei Orgasmen, die ich direkt hintereinander hatte, waren von einer Intensität und einem Ausmaß, wie ich es noch nie zuvor erlebt hatte. Es war, als würde eine Welle der Extase von innen heraus explodieren, stärker und anhaltender als alles, was ich bisher erlebt hatte.

    Zusammenfassend kann ich sagen, dass der Mystim Anal Stimulator meine Erwartungen bei weitem übertroffen hat. Ich kann dieses Toy nur jedem empfehlen, der offen für neue Erfahrungen ist. Und obwohl ich anfangs skeptisch war, bin ich jetzt ein überzeugter Fan.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Nur Lob ! Nie wieder ohne ....

    Der Right on Ron ist der ultimative E-Stim Vibrator von MEO, der mich jeden Abend in eine Welt heißer Orgasmen entführt! Dieses Kraftpaket wurde scheinbar entwickelt, um mich ganz persönlich anal oder vaginal auf Hochtouren zu bringen. Mit atemberaubenden Vibrationen und intensiver Elektrostimulation, alles in einem Toy, habe ich Sachen gespürt, die ich noch niemals gespürt habe. Die 5 Elektrostimulationsmodi bieten ein "geiles", angenehm pulsierendes Kribbeln, das mich jedesmal komplett um den Verstand bringt.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Pleasure Beyond Imagination!

    "Right on Ron" E-Stim Vibrator by Mystim is a game changer! This powerful, versatile tool, built for both anal and vaginal play, brings a whole new level to your pleasure experience. The flat head design ensures it hits all the right spots for pinpoint stimulation.

    With 8 vibration modes and 5 e-stim settings, "Right on Ron" offers a delightful variety for unforgettable climaxes, all managed by a simple button press right on the toy. The silky smooth silicone ensures effortless insertion and maximum comfort.

    And let's not forget, it's waterproof - making it the perfect companion for some steamy, wet fun. With "Right on Ron", your pleasure is just a push-button away!

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Mystim Värähtelijä Right on Ron E-Stimillä

    Mystim Värähtelijä Right on Ron E-Stimillä

    Oletko valmis seksikkääseen nautintoon, joka on omaa luokkaansa? Anna sitten "Right on Ron", e-stim vibraattorin Mystim, viedä sinut sähköseksin uuteen ulottuvuuteen! Tämä tehokas ja monipuolinen sähköstimulaatiolla varustettu vibraattori on suunniteltu erityisesti antamaan sinulle kaiken haluamasi anaalisen tai emättimen nautinnon.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: