Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nilkan hihansuut

Uutiskirje

Nahkaiset nilkkurit, pehmustetut - musta - AMSTERDAM

Kauniit mustat nilkkahihnat on valmistettu korkealaatuisesta naudannahasta, ja niissä on 2 rengasta bondage-lisävarusteiden, kuten levityspalkin, kiinnittämistä varten. Sub voi käyttää nilkkahihnoja huoletta pitkänkin orjuuden ajan ja nauttia suuresta mukavuudesta.

Lisätietoja

2553/00

59,90 €


-15,00 €

44,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kauniit, mustat nilkkahihnat on valmistettu korkealaatuisesta naudannahasta, ja niissä on 2 rengasta bondage-lisävarusteiden, kuten levitystangon, kiinnittämistä varten. Sub voi käyttää nilkkahihnoja huoletta pitkän aikaa orjuuden aikana ja nauttia suuresta mukavuudesta.

     

    Voit valita näistä aidosta nahasta valmistetuista kaksivärisistä nilkkahihansuista eri värejä, kuten musta, vihreä, punainen, sininen ja valkoinen. Nämä värit ovat analogisia kaikkialla maailmassa tunnetun Hanky-koodin kanssa. Tämä koodi ei jätä mitään kysymyksiä avoimeksi ja Sub voi jopa kertoa mahdolliselle isännälleen, mistä hän pitää tai mikä hänen fetissinsä on sidottuna ja suukapulassa.

     

    Kahden kiinnitetyn teräsrenkaan avulla voit integroida nilkkahihnat täydellisesti bondage-istuntoon, esimerkiksi kiinnittämään levityspalkin tai ketjuja, joissa on napsautuskoukut tai bondage-köydet. Nahkaiset nilkkahihnat ovat säädettävissä vyönsoljilla ja ne voidaan sovittaa lähes mihin tahansa nilkan ympärysmittaan.

    Mitä erityistä näissä nahkaisissa nilkkahihansuissa on?

    MEO ®:n Amsterdam-malliston nilkkahihnoissa käytetään ainoastaan nahkaa, joka täyttää korkeat laatuvaatimuksemme. Nilkkahihnat valmistavat kokeneet satuloitsijat, joilla on monen vuoden kokemus käsityöstä. Nilkkahihnat valmistetaan äärimmäisen huolellisesti - leikkauksesta ja ompelusta aina täydelliseen viimeistelyyn asti. Jokaisessa niitissä ja soljessa on myös kohokuvioitu alkuperäinen MEO ® -logo, joka on bondage-tuotteiden korkeimman laadun tunnusmerkki. Nahkaiset bondage-nilkkahihnat toimitetaan tyylikkäässä säilytyspussissa, jossa on MEO ® -tavaramerkki.

     

    Bondage-nilkkahihnat istuvat mukavasti mutta tiukasti nilkkojen ympärille. Nämä nilkkahihnat voidaan kiinnittää ja niiden kokoa voidaan säätää metallisoljella. BDSM-nilkkahihnoihimme on kiinnitetty kaksi rengasta, jotta molemmat nilkkahihnat voidaan yhdistää ketjulla, köydellä tai yhdistävillä kaksoiskiristyskoukuillamme. Tietenkin näitä renkaita voidaan käyttää myös levitystangon kiinnittämiseen. Löydät sopivat levitystangot täältä MEO ® -bondage-myymälästä.

    Voinko yhdistää nämä nilkkahihnat muihin bondage-tarvikkeisiin?

     

    Jos haluat harrastaa seksiä myös orjuuden aikana tai rakastat tunnetta siitä, että olet täysin armoillasi, levitystangot ovat juuri oikea lisävaruste sinulle. Nilkkahihnojen väliin kiinnitetty levityspalkkimme rajoittaa liikkumismahdollisuuksiasi ja antaa sinun levittää jalkasi "valmiina vastaanottamaan". Näiden nilkkahihnojen lisäksi "Amsterdam"-sarjamme sisältää myös nahkaiset käsiraudat ja BDSM-kaulapannan. Voit valita eri värejä. Varsinkin jos yhdistät nilkkahihnamme BDSM-kauluksiin ja nilkkahihnoihin tai käytät kenties jopa nahkanaamaria, sinulla on hienoja vaihtoehtoja. Haluatko mennä hieman pidemmälle? Yhdistä sitten teräksinen siveysvyö istuntoosi.

     

    Seuraavien vinkkien avulla voit pysyä turvassa orjuuden aikana ja vain antaa itsesi vapautua

    Yksi bondagen viehätyksistä on se, että se voi koetella rajojasi. Jos pidät tällaisesta leikistä, kokeilet automaattisesti yhä enemmän ja enemmän, hyväksyt yhä korkeampia tuntemuksia, teet enemmän ja tunnet enemmän kuin koskaan ennen. Mutta tämä prosessi on hidas ja asteittainen, eivätkä ihmiset osaa lukea ajatuksia. Voi käydä niin, että olet Bottom BDSM-sessiossa, mutta Top ottaa sinut liian koville ja yhtäkkiä se ei tunnukaan hyvältä. Haluat, että se lopetetaan heti! Juuri tähän tarvitset Safeword tarvitset. Sana, joka tarkoittaa: "Tämä ei toimi! Istunto menee jotenkin pieleen. Lopeta välittömästi!" A Safeword on suhtauduttava ehdottoman vakavasti. Ehkä olet istunnossa Top kanssa, jota et tunne kovin hyvin. Jos sinulle tapahtuu jotakin, mistä et pidä, on erittäin tärkeää tietää tapa, jolla voit ilmoittaa tästä. Ja heti! Varsinkin jos olet sidottu. A Safeword on osa BDSM-periaatetta"SSC - Safe, Sane & Consensual", joka tarkoittaa turvallista, vastuullista ja yhteisymmärrykseen perustuvaa.

    Miten hoidan ja puhdistan nahkaiset nilkkahihnat?

    Puhdista nahkaiset n ilkkahihnat yksinkertaisesti kostealla liinalla. Nahkaisten nilkkureiden hoitoon käytetään joskus hyvää sileän nahan nahkarasvaa. Tämä pitää nilkkamansettien nahan erityisen joustavana. Vain jos nahkaisia nilkkureita hoidetaan asianmukaisesti, ne pysyvät optimaalisessa kunnossa ja ovat vastaavasti kestävät ja sitkeät.

     

    Mitä minun pitäisi huomioida ostaessani bondage-nilkkureita?

    MEO ®:n nilkkahihnojenkanssa et ole vain turvallisella puolella, vaan voit myös nauttia bondagea kumppanisi kanssa 100-prosenttisesti. Kun ostat nilkkasiteet, varmista, että valitsemasi nilkkasiteet sopivat ja ovat yksilöllisesti säädettävissä kooltaan! Tämä lisää käyttömukavuutta ja takaa sinulle vuosien nautinnon. Nilkkasiteen materiaalin tulisi olla kestävää ja kestävää, kuten käyttämämme korkealaatuinen nahka. Jotta pysyisit hyvällä tuulella myös sidonnan jälkeen, sinun kannattaa myös noudattaa hoito-ohjeitamme, jotka luonnollisesti liitämme jokaisen nilkkahihnaparin mukaan.

    Mikä on Hanky Code ja missä se esiintyy?

     

    Värit kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Eikö joskus olisi käytännöllistä tietää ensi silmäyksellä, mistä hän pitää? Erityisesti BDSM-skenessä on tätä tarkoitusta varten vakiintunut tietyistä väreistä koostuva nenäliinakoodi - tunniste, jonka vain sisäpiiriläiset ymmärtävät. Jokainen koodin tunteva tietää heti, mistä on kyse. Selitämme, mistä koodissa on kyse ja mistä se löytyy: "Hanky" on lyhenne sanoista "handkerchief", joka tarkoittaa "nenäliina". Eriväriset nenäliinat olivat ensimmäiset merkit, jotka otettiin käyttöön ilmaisemaan kantajan seksuaalista mieltymystä. Ne saivat alkunsa alakulttuurista 70-luvulla. Koodi koostui alun perin eriväristen nenäliinojen pitämisestä housujen takataskussa. Koska epätavalliset seksuaaliset käytännöt olivat vielä viime vuosisadan jälkimmäisellä kolmanneksella kaukana normaalista, oli Hanky Code levisi nopeasti erityisesti homo- ja BDSM-skenessä. Käyttämämme värit osoittavat Sininen = anaaliseksi / suuseksi, Vihreä = roolileikki / sotilasleikki, Punainen =.. fisting / dominointi, musta = dominointi / SM, valkoinen = itsetyydytys / spermaleikki.

     

    Lisätietoja:

     

    • 1 pari nahkaisia bondage-nilkkahihnoja, joissa on kaksi teräsrengasta
    • Jos etsit edullisia, mutta kestäviä ja pitkäikäisiä nilkkahihnoja BDSM-perusvarusteisiisi, "Amsterdam"-sarjamme nilkkahihnat ovat erinomainen valinta.
    • Mitat: n. 6,5 cm leveä ja 27,5 cm pitkä
    • Säädettävä koko, solkikiinnityksellä
    • Kohokuvioidut niitit ja soljet MEO ® -tavaramerkillä
    • Design Made in Germany.
    • Materiaali: aitoa nahkaa, metallisia solkia ja niittejä
    • Laatu: Huolellinen käsityö takaa korkeimman laadun.
    • Luonnontuote: Nahka on luonnonmateriaali, joka soveltuu erityisen hyvin nilkkamansettien valmistukseen.
    • Ainutlaatuisuus: BDSM-nilkkamansettimme ovat käsintehtyjä ja ainutlaatuisia.
    • Hienovaraisuus: Nilkkahihnat toimitetaan neutraaleissa, huomaamattomissa pakkauksissa.
    • Suuri valikoima: Olipa kyseessä selkäsauna BDSM paddle, siveysvyö, lateksinaamari, nahkanaamari, käsiraudat, nilkkahihnat, BDSM-kaulapanta, lukittavat turvajärjestelmät, suukapula, nahkaiset päävaljaat, SM-lelut ja paljon muuta; löydät kaiken BDSM-verkkokaupastamme.
    • MEO ® yhdistää klassisen muotoilun estetiikan ja valikoitujen nahkojen lujuuden ja vakauden. Tuloksena on ihanat nahkaiset nilkkahihnat, jotka tekevät jokaisesta bondage-istunnosta unohtumattoman kokemuksen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Fussfesseln

    Die Lederfussfesseln gehören zu meinen Lieblingsstücken beim Bondage. Sie lassen sich wunderbar auf über längere Zeit tragen, abschließen und durch die Polsterung sind sie angenehm weich. Auch nach längerer Zeit kratz und juckt es nicht darunter. Sie lassen sich gan einfach mit einem feuchten Tuch gut abwischen. Man kann auch gut mit den Fussfesseln schlafen, ohne das sie stören. Ich trage sie regelmäßiger in der Nacht. Zusammen mit den passenden Handfesseln von MEO sind sie auch ein echter Hingucker beim Bondage.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Nahkaiset nilkkurit, pehmustetut - musta - AMSTERDAM

    Nahkaiset nilkkurit, pehmustetut - musta - AMSTERDAM

    Kauniit mustat nilkkahihnat on valmistettu korkealaatuisesta naudannahasta, ja niissä on 2 rengasta bondage-lisävarusteiden, kuten levityspalkin, kiinnittämistä varten. Sub voi käyttää nilkkahihnoja huoletta pitkänkin orjuuden ajan ja nauttia suuresta mukavuudesta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    29 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: