Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penispumput Dr Cock

Uutiskirje

Peniksen laajentuminen - Täydellinen sarja Dr. Cockilta

Dr. Cockin täydellinen setti tehokkaaseen peniksen laajentamiseen, joka koostuu penissylinteristä, nännisylintereistä, kaksisuuntaisesta liitännästä ja käsipumpusta.

Lisätietoja

289,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Täydellinen sarja Dr Cockilta, joka sisältää:

    • 1 x penissylinteri
    • 1 x nännisylinteri (pari)
    • 1 x kaksisuuntainen liitin (T-liitin Dr Cock -sylinterille)
    • 1 x käsipumppu

     

    Useimmat miehet haluavat pitkän, paksun ja kiinteän peniksen. Dr Cock täyttää tämän toiveen erittäin suuresta peniksestä erinomaisilla peniksensuurennustuotteillaan.

    Peniksen pidentäminen ja suurentaminen penispumpuilla on edullinen, erittäin miellyttävä ja ennen kaikkea tehokas menetelmä, joka on tunnettu jo vuosia ja jota monet miehet käyttävät menestyksekkäästi. Miehet ympäri maailmaa luottavat menestyksekkääseen Dr Cock -järjestelmään, joka on tehokas ja kivuton peniksen suurennusmenetelmä, koska se johtaa nopeasti haluttuihin tuloksiin.

    Peniksen pidentämisellä ja suurentamisella on aluksi vain lyhytaikainen vaikutus; penis turpoaa uudelleen useiden tuntien aikana ja palaa sitten alkuperäiseen kokoonsa. Penispumpun säännöllisellä käytöllä (noin kaksi kertaa viikossa) peniksen kudos kuitenkin venyy pysyvästi, jolloin peniksestä tulee pitkällä aikavälillä pidempi ja paksumpi sekä pystyssä että erityisesti erektiossa.

    Dr Cock -penissylinterit on valmistettu läpinäkyvästä akryylistä, ja ne on muotoiltu siten, että ne sopivat täydellisesti penikseen. Niitä käytetään yhdessä Dr Cock -käsipumpun kanssa peniksen suurentamiseen. Ne eivät ainoastaan pidennä penistä vaan myös lisäävät sen ympärysmittaa. Peniksen suurentamiseen erikoistunut Doc Cock pitää mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä erittäin tärkeinä: sylinterin aukot ovat pyöristettyjä, joten ne eivät vaadi ylimääräistä tiivistysholkkia. Kaikissa sylintereissä on itsesulkeutuva teollisuusventtiililiitäntä käsipumppuletkun nopeaa ja helppoa liittämistä varten (tilattava erikseen).

    Doc Cock -tyhjiösylintereitä on saatavana eri halkaisijoilla. Suurempia näistä sylintereistä käytetään peniksen ja kivesten samanaikaiseen pumppaamiseen.

     

    Lisätietoja:

     

    • Peniksen lämmittämiseksi ennen pumppaamista suosittelemme peniksen hieromista SOLEMEO-lämmittävällä liukuvoiteellamme.
    • EXTREME-tiivisteemme Delay voi tukea laajentumisprosessia.
    • Puhdista sylinteri ennen käyttöä ja käytön jälkeen lämpimällä vedellä, miedolla saippualla ja VERYCLEAN suihkeella.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    I highly recommend it.

    Outstanding quality pump kit, worth every penny. I highly recommend it.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Serious hanging meat :-)

    Hi guys, many thanks. As with all MEO's gear it's quality, quality, quality. As a beginner pumper this kit is ideal. It's been three days and it's great to get some serious hanging meat. Can't wait to get in the gym or naked at the beach.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Peniksen laajentuminen - Täydellinen sarja Dr. Cockilta

    Peniksen laajentuminen - Täydellinen sarja Dr. Cockilta

    Dr. Cockin täydellinen setti tehokkaaseen peniksen laajentamiseen, joka koostuu penissylinteristä, nännisylintereistä, kaksisuuntaisesta liitännästä ja käsipumpusta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    12 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: