Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Penispistoke - Hard Pleasure

Oletko valmis laajentamaan tunkeutumiskokemustasi? Silloin BDSM-penispistoke Hard Pleasure on vastaus eroottisiin fantasioihisi.

Lisätietoja

9727/00

49,90 €


-65%

17,47 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Oletko valmis laajentamaan tunkeutumiskokemustasi? Silloin Hard Pleasure penispistoke on vastaus eroottisiin fantasioihisi. Se tarjoaa sinulle enemmän kuin vain intensiivistä seksuaalista stimulaatiota, se lähettää sinut kauas eroottisen nautinnon rajojen ulkopuolelle.

     

    Jos tarvitset sitä KOVAA, tulet olemaan innostunut Hard Pleasure BDSM-penispistokkeesta ja sen antamista kliimakseista.

     

    Tämä BDSM-penispistoke ei todellakaan ole aloittelijoille. Sen pituus on 15 cm, työnnettävissä oleva pituus 13,5 cm, halkaisija lähes 16 mm leveimmästä kohdasta ja paino 175 grammaa. Päässä oleva rengas takaa, että voit poistaa sen nopeasti.

     

    Hard Pleasure penistulppa on sisältä ontto, jotta kehon nesteet voivat valua helposti pois. Tämä lääketieteellisestä teräksestä valmistettu penistulppa on rakennettu kestämään. Puhumattakaan vaikuttavasta akselin muotoilusta, joka takaa sinulle äärimmäisen virtsaputken stimulaation. Tämän pahan pojan kanssa orgasmisi ovat voimakkaampia kuin voit kuvitella villeimmissä unelmissasi. Kokeile sitä ja lyön vetoa, että siitä tulee suosikkilelusi.

     

    Suosittelemme erityistä VERYDEEP-liukuvoidettamme asettamista varten ja VERYCLEAN -suihkettamme virtsaputki-seksilelujen hygieeniseen puhdistamiseen. Molemmat tuotteet ovat saatavilla täällä BDSM Shopissa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wow

    Too Early for me... Perhaps soon ☺️ it seems so exciting

      Arviointi 

      A wonderfull toy.

      Just the right diameter and length to be comfortable. I combined it with a ring that fits snugly behind my glans and the sensations were unbelievable. I can wear it all day, cum and piss thru it, and it gives great pleasure throughout the day as it reminds you it's there. Great service form time of order to receipt also.

        Arviointi 

        5 stars

        Product arrived quickly & is well made. The rounded ribs make it easy to insert & comfortable to wear, and the ability to allow fluids to flow-through makes it perfect. The ring on the end makes it easy to hook up to an estim power box, using an alligator clip, and it feels great when using itwith electrical current, or without. Yum.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Penispistoke - Hard Pleasure

          Penispistoke - Hard Pleasure

          Oletko valmis laajentamaan tunkeutumiskokemustasi? Silloin BDSM-penispistoke Hard Pleasure on vastaus eroottisiin fantasioihisi.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: