Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plugin kanssa luvataan äärimmäinen virtsaputken stimulaatio ja kestävä virtsaputken laajentamiskoulutus.

Lisätietoja

1147/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug lupaa äärimmäistä virtsaputken stimulaatiota ja kestävää virtsaputken laajentamiskoulutusta.

     

    Penistulpan pituus on n. 120 mm ja suurin halkaisija 10 mm. Valmistettu korkeakiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, joka ei sisällä nikkeliä.

     

    Liikuteltava rengas ei ainoastaan estä penistulpan liukumista sisään, vaan takaa myös maksimaalisen turvallisuuden käytön aikana. Sitä voidaan käyttää myös "glans-renkaana". Sisähalkaisija on noin 27,5 mm. Rengas asetetaan glanssin reunan ympärille ja penistulppa työnnetään virtsaputkeen. Penistulppa on siis ihana koru, jolla on kiihottava vaikutus.

     

    Käyttöohjeet:

     

    sondes tai penistulpan käyttö on tehtävä huolellisesti ja tunnollisesti. Hygienia ja liukuvoide ovat välttämättömiä. Virtsaputkea ympäröivät lukuisat lihakset ja hermot, minkä vuoksi se on niin herkkä ja ihanan stimuloitava.

     

    Ennen käyttöä penistulppa on puhdistettava ja desinfioitava sopivalla, ihoystävällisellä aineella. Liukuvoidetta on käytettävä runsaasti, jotta herkkä virtsaputki ei vahingoitu. Suosittelemme tähän tarkoitukseen tuotteitamme VERYCLEAN Spray ja VERYDEEP Lubricant.

     

    Leikki-ideoita:

     

    Miksi kumppanisi penistä pitäisi aina hemmotella vain ulkopuolelta? Hän voihkii nautinnosta, jos häntä stimuloidaan myös sisältäpäin sopivalla penistulpalla! Kun pidempi laajentaja on asetettu paikalleen, kitalakea suudellaan, hierotaan, peniksen varsi vaivataan ja taivutetaan tangon sisäistä vastusta vasten.

     

    Rajoittaminen ja sitominen kiihottavat useimpia miehiä tarpeeksi. Jos lisäksi, ja kumppanin kannalta odottamatta, asetetaan yksi penistulpistamme tai sondes, puolustuskyvyttömän miehen sydän lyö välittömästi nopeammin ... Hän tuskin pystyy pidättelemään itseään kiimassa......

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plugin kanssa luvataan äärimmäinen virtsaputken stimulaatio ja kestävä virtsaputken laajentamiskoulutus.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: