Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Penistulppa imukupilla

Ehdottoman nerokas, koska tämän penispistokkeen avulla voit käyttää sitä täysin kädet vapaana! Tunnet luultavasti imukupilla varustetut dildot, mutta tunnetko myös imukupilla varustetun penispistokkeemme? Tämä klassisen penistulpan sensaatiomainen ja innovatiivinen jatkokehitys tarjoaa sinulle lukuisia etuja ja tekee niin sanotusta "äänittämisestä" tai "kyrvän täyttämisestä" helpompaa, mutta

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Ehdottoman nerokas, koska tämän penispistokkeen avulla voit käyttää sitä täysin kädet vapaana! Tunnet luultavasti imukupilla varustetut dildot, mutta tunnetko myös imukupilla varustetun penispistokkeemme? Tämä klassisen penistulpan sensaatiomainen ja innovatiivinen jatkokehitys tarjoaa sinulle lukuisia etuja ja tekee niin sanotusta "äänittämisestä" tai "kyrvän täyttämisestä" helpompaa, mutta paljon intensiivisempää.

     

    Imukuppi kiinnittyy turvallisesti ja lujasti lähes kaikkiin sileisiin pintoihin, ja sen avulla voit käyttää penispistoketta kädet vapaana.

     

    "Sounding" tai "cock stuffing" eli erikoislelujen, kuten virtsaputken laajentimien tai penistulppien, asettaminen miehen virtsaputkeen on kutkuttava seikkailu kaikille, jotka etsivät uusia, voimakkaita tuntemuksia. Vaikka ajatus voi olla joillekin vieras, monet miehet nauttivat siitä, että sen myötä intensiteetti lisääntyy ja tunteet ovat ainutlaatuisia.

     

    Virtsaputki, joka on täynnä hermopäätteitä ja erittäin herkkä, tarjoaa aiemmin tuntematonta maastoa eroottisille löytöretkille. Oikeilla välineillä ja huolellisella käsittelyllä "luotaus" voi avata seksuaalisen kokemuksen uuden ulottuvuuden.

     

    On kuitenkin tärkeää noudattaa joitakin perusturvallisuustoimenpiteitä. On tärkeää käyttää tähän tarkoitukseen suunniteltuja steriloituja seksileluja, jotka on valmistettu vartaloystävällisestä materiaalista ja joissa ei ole teräviä reunoja. Hyvä liukuvoide, kuten meidän VERYDEEP, edistää turvallista ja nautinnollista kokemusta.

     

    Jos siis olet valmis aloittamaan seksuaalisen löytämisen uuden tason, "Sounding" voi olla juuri oikea juttu sinulle. Mutta kuten aina, turvallisuus ensin ja sitten..... pidä hauskaa!

     

    Mitä muuta pitäisi ottaa huomioon?

     

    Penistulppaa käytettäessä liukuvoiteen käyttö on erittäin suositeltavaa. Vesipohjainen liukuvoide on hyvä valinta, sillä sitä on turvallista käyttää useimpien materiaalien (myös ruostumattoman teräksen) kanssa ja se on helppo puhdistaa. Asiakkaamme suosivat VERYDEEP-liukuvoidetta, joka on suunniteltu erityisesti virtsaputken stimulaatioon. On myös tärkeää, että voiteluaine jakautuu tasaisesti koko penistulpalle ja että myös virtsaputken aukko on riittävästi voiteluaineen peitossa, jotta se voidaan asettaa mukavasti ja turvallisesti.

     

    Lisätietoja:

     

    • Penistulppa imukupilla
    • Imukuppi tarttuu turvallisesti ja tukevasti kaikkiin sileisiin pintoihin ja mahdollistaa penistulpan käytön ilman käsiä. Imukuppi voidaan irrottaa puhdistamisen helpottamiseksi.
    • Materiaali: Penistulppa ruostumatonta terästä, imukuppi muovia
    • Mitat: Kokonaispituus 185 mm
    • S = halkaisija 5 mm, pään halkaisija 6 mm
    • M = halkaisija 7 mm, pään halkaisija 8 mm
    • L = halkaisija 8 mm, pään halkaisija 10 mm
    • XL = halkaisija 9 mm, pään halkaisija 12 mm
    • XXL = halkaisija 11 mm, pään halkaisija 14 mm
    • MEO ®:n VERYDEEP-voiteluaine helpottaa asettamista
    • Puhdista INSTACLEAN suihkeella ennen käyttöä.
    • Huomautus: Kuuntele aina kehoasi äläkä koskaan pakota mitään, mikä on kivuliasta tai epämukavaa. Jos sinulla on terveydellisiä huolenaiheita, käänny aina ensin lääkärin puoleen ennen kuin lähdet tälle jännittävälle uudelle alueelle.
    • BDSM Shop: Niiden, jotka etsivät äärimmäistä stimulaatiota, kannattaa tutustua BDSM-verkkokauppaan MEO. MEO on profiloitunut BDSM-maailman johtavana toimijana, ja se tunnetaan laadukkaista tuotteistaan erityisesti penistulppien ja virtsaputkilelujen alalla. Valikoima on vaikuttava, silikonisista penistulpista virtsaputken laajentimiin ja virtsaputken venyttimiin, jokaiselle löytyy todellakin jotakin. MEO:lla on todella kaikki mitä tarvitset Urethral Play tutkimiseen ja rajojesi pidentämiseen. Tarjoamme vain turvallisia ja laadukkaita aikuisten nautintoleluja. Virtsaputken tutkiminen ei siis ole koskaan ollut niin jännittävää kuin MEO-tuotteiden kanssa. MEO tarjoaa sekä miesten nautintoleluja että lääketieteellisiä fetissileluja jokaiseen fantasiaan. Olipa kyseessä sitten virtsaputken stimulaattori aloittelijoille tai virtsaputken sonde lelu edistyneille käyttäjille, MEO:lta jokainen löytää etsimänsä. Olitpa sitten vasta-alkaja miesten seksilelujen maailmassa tai kokenut käyttäjä, joka etsii uusia virtsaputken tunkeutumisvaihtoehtoja, MEO on oikea paikka sinulle.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Der geht tief hinein!

    Schlanke und auch etwas dickere Penisplugs habe ich mir schon erfolgreich und voller Lust eingeführt. Allerdings bin ich nur bis ca. 70 mm tief eingedrungen. Das Spektrum der angebotenen Durchmesser und die große Länge dieses Penisplugs bieten bisher unbekannte Dehnungs- und Tiefenerlebnisse. Wenn man die Eichel am Plug oder umgekehrt ansetzt, durchströmen einen geile Schauer.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    An Unparalleled Journey to Pleasure

    As an individual who is open to exploring new horizons in my sexual experiences, the Suction Cup Penis Plug has utterly transformed my intimate moments. This innovative and sensational evolution of the traditional penis plug has brought sounding to a whole new level of ease and intensity.

    The brilliance of the suction cup cannot be understated. It securely adheres to almost any smooth surface, enabling a hands-free use of the penis plug. Now, I can focus entirely on the unique sensations that 'sounding' can provide without any distractions.

    It's certainly not for everyone, but for those like me who crave new and intense sensations, it's a path worth treading.

    In terms of product details, the plug is made from stainless steel, and the suction cup is detachable for easy cleaning. It comes in various sizes to cater to your comfort levels.

    Happy exploring with the Suction Cup Penis Plug!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Super

    Super Erfindung von MEO, top vearbeitet, kein Grat oder was störendes und der Saugnapf hält bombenfest. Männer: Kaufen!!!!!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Penistulppa imukupilla

    Penistulppa imukupilla

    Ehdottoman nerokas, koska tämän penispistokkeen avulla voit käyttää sitä täysin kädet vapaana! Tunnet luultavasti imukupilla varustetut dildot, mutta tunnetko myös imukupilla varustetun penispistokkeemme? Tämä klassisen penistulpan sensaatiomainen ja innovatiivinen jatkokehitys tarjoaa sinulle lukuisia etuja ja tekee niin sanotusta "äänittämisestä" tai "kyrvän täyttämisestä" helpompaa, mutta

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: