Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Perimmäinen orjuus

Uutiskirje

Bondage makuupussi - Neopreeni BDSM Sleep Sack unipussi

Ole täysin hänen armoillaan ja koe jännittävä seikkailu, jossa on kyse dominoinnista, alistumisesta ja seksuaalisesta antautumisesta. Tämä BDSM-makuupussi resp. Bondage Body Bag avaa portit aistivajeen ja intensiivisten sidontakokemusten maailmaan, joka määrittelee uudelleen eroottisten fantasioiden ja toiveidesi rajat.

Lisätietoja

289,90 €


-20,00 €

269,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Ole täysin hänen armoillaan ja koe jännittävä seikkailu, jossa on kyse dominoinnista, alistumisesta ja seksuaalisesta antautumisesta. Tämä BDSM-makuupussi resp. Bondage Body Bag avaa portit aistivajeen ja intensiivisten sidontakokemusten maailmaan, joka määrittelee uudelleen eroottisten fantasioiden ja toiveidesi rajat.

     

    Neopreeninen bondage-makuupussi on täydellisesti suunniteltu BDSM-lisävaruste, joka kietoo koko vartalon pehmoiseen, joustavaan mutta kestävään materiaaliin, joka rajoittaa liikkumista täysin. Kumppanin vieminen pimeyden, rajoitetun liikkumisen ja voimakkaan aistien keskittymisen maailmaan mahdollistaa voimakkaan emotionaalisen ja fyysisen reaktion, joka on enemmän kuin tyydyttävä sekä hallitsevalle että alistuvalle kumppanille.

     

    Kohokohdat

     

    • Materiaali: Korkealaatuinen neopreeni tarjoaa tiukan mutta mukavan tuntuman.
    • Sisäpuoliset hihat: Ne rajoittavat käyttäjän käsien ja käsivarsien liikkumista ja lisäävät kiinnittymisen tunnetta.
    • Aukot: Aukot selässä ja sukupuolielinten alueella mahdollistavat monenlaisen leikin ja vuorovaikutuksen alistuvan kumppanin ollessa sidottuna.
    • Kestävyys: Ainutlaatuiset siksak-ompeleet aukkojen varrella antavat BDSM Sleep Sackille vaikuttavan kestävyyden ja pitkäikäisyyden.
    • Neopreeni on loistava valinta niille, jotka haluavat viedä BDSM-kokemuksensa seuraavalle tasolle, koska sillä on ainutlaatuinen kyky luoda fyysisiä rajoitteita mukavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä.

     

    Turvallinen, seksikäs, sensaatiomainen: neopreeninen BDSM-unisäkkimme!

     

    BDSM Sleep Sack on valmistettu ensiluokkaisesta neopreenistä, joka on tunnettu erinomaisesta laadustaan ja miellyttävästä koostumuksestaan. Tämä materiaali ei ole ainoastaan erittäin kestävä, vaan myös yllättävän pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten, joten se on ihanteellinen pidempiin sessioihin Sleep Sackissa.

     

    Neopreenille on ominaista sen pehmeä, sileä pinta, joka mahdollistaa sekä suuren joustavuuden että optimaalisen liikkumisvapauden materiaalin sisällä. Jopa silloin, kun passiivinen kumppani on sidottu BDSM-unisäkkiin, neopreeni mukautuu hellävaraisesti vartalon ääriviivoihin ja tarjoaa mukavuutta myös sidonnan aikana.

     

    Neopreenin 2,0 mm:n paksuus tarjoaa ihanteellisen tasapainon mukavuuden ja toiminnallisuuden välillä: se on tarpeeksi paksu tarjotakseen BDSM-sessiossa halutun kiinnityksen ja fyysisen rajoituksen, mutta se on myös mukautuva erilaisiin vartalonmuotoihin.

     

    Toinen neopreenin etu on sen kestävyys erilaisia nesteitä vastaan. Se on vettähylkivä ja helppo puhdistaa, mikä on erityisen tärkeää, jotta makuupussi pysyy puhtaana ja käyttövalmiina jokaisen käyttökerran jälkeen. Materiaali kestää myös öljyjä ja voiteita, mikä tekee unisäkistä ihanteellisen kumppanin kaikenlaisiin aktiviteetteihin.

     

    BDSM Sleep Sackin sisähihansuut ovat keskeinen ominaisuus, joka syventää kokemusta liikerajoituksesta ja alistumisesta. Nämä hihat on suunniteltu rajoittamaan käyttäjän käsien ja käsivarsien liikkuvuutta turvallisella ja miellyttävällä tavalla, samalla kun ne lisäävät rajoituksen tunnetta ja tehostavat alistumisen kokemusta.

     

    Neopreenisen BDSM Sleep Sack -unipussin erityisesti suunnitellut aukot - selässä ja sukupuolielinten alueella - ovat enemmän kuin pelkkiä aukkoja. Ne on suunniteltu niin, että ne mahdollistavat maksimaalisen vuorovaikutuksen ja luovuuden BDSM-istunnon aikana ja pitävät samalla passiivisen kumppanin turvallisesti ja mukavasti sidottuna.

     

    • Takana oleva aukko: Takana oleva aukko tarjoaa hallitsevalle kumppanille mahdollisuuden stimuloida tai rangaista passiivista kumppania eri tavoin. Täällä voidaan käyttää erilaisia seksileluja, kuten dildoja, seksikoneita, ruoskia tai jousikiristimiä, jotka tehostavat passiivisen kumppanin tuntemuksia.
    • Aukko sukupuolielinten alueella: Tämä erityinen pääsy on suunniteltu siten, että kumppanin intiimeimmät alueet ovat käytettävissä, kun hän on vangittuna BDSM-makuupussiin. Tämä pääsy mahdollistaa monenlaisen seksuaalisen leikin, ja sitä voidaan käyttää myös "tease & deny" -skenaarioihin tai muuhun seksikkääseen toimintaan.

     

    Neopreenisen BDSM-unipussin kestävyys on yksi sen erinomaisista ominaisuuksista, ja keskeinen näkökohta on sen älykäs ja kestävä rakenne. Erityisesti ainutlaatuiset, erittäin vahvat siksak-ompeleet makuupussin sisäänkäynnin varrella korostavat sitoutumistamme tuotteen laatuun ja kestävyyteen.

     

    Siksak-saumat eivät ole vain esteettinen piirre, vaan niillä on myös käytännöllinen tarkoitus: ne kestävät erityisen hyvin rasitusta ja kulumista, mikä on erityisen tärkeää intensiivisissä ja dynaamisissa skenaarioissa, kuten usein BDSM-istunnoissa. Nämä saumat tarjoavat poikkeuksellisen vakautta ja turvallisuutta materiaalin joustavuudesta tinkimättä.

     

    Koska makuupussin aukko on usein jännityksen alaisena, kun käyttäjä liukuu makuupussiin tai liikkuu käytön aikana, siksak-ompeleet lisäävät kestävyyttä ja kestävyyttä. Se auttaa varmistamaan, että materiaali ei repeä tai vaurioidu, vaikka sitä venytettäisiin tai rasitettaisiin toistuvasti.

     

    Koot: 1:

     

    Tarjoamme BDSM Sleep Sack -unisäkkiä koossa S - XL, jotta varmistetaan, että se sopii parhaiten erilaisille vartalonkoille ja -muodoille.

     

    • S: rinnan ympärys 91-99 cm, vyötärö 71-81 cm, vartalon koko 168-175 cm.
    • M: rinnan ympärysmitta välillä 99-107 cm, vyötärö välillä 81-86 cm, pituus 175-183 cm.
    • L: Rinnan ympärysmitta 107-112 cm, vyötärö 84-91 cm, pituus 178-188 cm.
    • XL: Rintakehä 112-117 cm, vyötärö 89-97 cm, korkeus 178-188 cm.

     

    Näiden tietojen pitäisi auttaa sinua valitsemaan oikea koko, jotta saat optimaalisen kokemuksen Neoprene BDSM -makuupussin kanssa. Huomaa, että hyvä istuvuus on tärkeää turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi käytön aikana.

     

    Lisätietoja:

     

    • Neopreeni BDSM makuupussi
    • Bondage Body Bag
    • Materiaali: Smooth Skin Neopreeni
    • Materiaalin paksuus: noin 2 mm
    • Neopreenituotteiden hoito ja puhdistus: Neopreeni on tunnettu kestävyydestään ja kestävyydestään, mutta se tarvitsee myös asianmukaista hoitoa säilyttääkseen laatunsa. Neopreeni tulee pestä käsin miedolla saippuavedellä tai erityisellä neopreenipuhdistusaineella. Liota BDSM Sleepsack -unisäkki saippuavedessä ja puhdista se varovasti käsin tai pehmeällä harjalla hien, öljyjen ja muiden jäämien poistamiseksi. Anna BDSM Sleepsackin kuivua ilmassa ja vältä suoraa auringonvaloa tai lämmönlähteitä. Ripusta BDSM Sleep Sack tai aseta se tasaiselle alustalle, jotta se säilyttää muotonsa. Säilytä BDSM Sleep Sack viileässä ja kuivassa paikassa, jossa ei ole suoraa auringonvaloa. Vältä rullaamasta tai taittamasta BDSM-unisäkkiä pitkäksi aikaa rypistymisen tai muodonmuutosten välttämiseksi. Nämä hoito-ohjeet varmistavat, että sinä ja kumppanisi voitte nauttia monista jännittävistä ja intensiivisistä istunnoista BDSM Sleep Sack -unisäkkisi kanssa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr zufrieden

    Top Qualität und supergutes preisleistungsverhältnis. Wir sind echt sehr zufrieden.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Bondage makuupussi - Neopreeni BDSM Sleep Sack unipussi

      Bondage makuupussi - Neopreeni BDSM Sleep Sack unipussi

      Ole täysin hänen armoillaan ja koe jännittävä seikkailu, jossa on kyse dominoinnista, alistumisesta ja seksuaalisesta antautumisesta. Tämä BDSM-makuupussi resp. Bondage Body Bag avaa portit aistivajeen ja intensiivisten sidontakokemusten maailmaan, joka määrittelee uudelleen eroottisten fantasioiden ja toiveidesi rajat.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      8 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: