Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Piiskat ja flogger

Uutiskirje

BDSM flogger valmistettu nahasta

Pehmeisiin tai koviin iskuihin! The flogger mEO:lta inspiroi sinua! Se on valmistettu korkealaatuisesta, punotusta nahasta ja sopii täydellisesti käteen.

Lisätietoja

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Pehmeisiin tai koviin iskuihin! MEO:t flogger inspiroi sinua! Se on valmistettu korkealaatuisesta punotusta nahasta ja sopii täydellisesti käteen.

     

    In dubio pro MEO koskee myös piiskausvälineitä, sillä työskentelemme yksinomaan kokeneiden ruoskanvalmistajien kanssa, jotka käyttävät perinteisiä valmistusprosesseja tuottaakseen erinomaisia ruoskia ja piiskaimia flogger ruoskat.

     

    Ruoskaniskurimme 15 hihnaa, joista kukin on punottu yli puolet pituudestaan, tuottavat suuren ilmanvastuksen ja aiheuttavat tyypillisen äänen, kun ne osuvat maahan flogger tyypillinen ääni iskiessä.

     

    Meidän flogger nahasta valmistettua floggeria käytetään toisaalta lämmittämään kehon kärsiviä alueita paremman verenkierron edistämiseksi ja siten loukkaantumisriskin vähentämiseksi ja toisaalta lempeisiin lyönteihin tai koviin iskuihin. Rannehihna takaa hyvän otteen ja sen 70 cm:n pituuden ansiosta flogger mahtuu täydellisesti talteen. Lyhyesti sanottuna: tämä flogger on välttämätön kaikille piiskaamisen ystäville.

     

    Tukeva kahva on päällystetty punotulla nahalla ja siinä on rannehihna. Tämä tarkoittaa, että sinulla on flogger tukevasti kädessäsi, ja sitä voidaan säilyttää myös roikkuen (suositellaan kaikille ruoskille ja ruoskille).

     

    Lisätietoja:

     

    • flogger hURTME-mallistostamme.
    • Käsintehty parhaasta nahasta.
    • Kokonaispituus: n. 68 cm
    • Kahvan pituus: n. 22 cm
    • Kahvan paksuus: 2,5 cm
    • 24 nahkahihnaa
    • Sopii BDSM-aloittelijoille ja BDSM-ammattilaisille.
    • Ruoskimista käytetään usein seksuaalisena käytäntönä seksuaalisen nautinnon tuottamiseksi. Niin sanottu flagellointi on osa BDSM-seksuaalileikkiä. BDSM:ssä piiskaa käyttävät usein topsit. Niitä käytetään sekä rangaistukseen että nautintoon.
    • BDSM-lelujen käyttö, kuten meidän floggeredellyttää aina vastuuntuntoa ja keskinäistä kunnioitusta osallistujien välillä. Noudata aina periaatteita "Turvallinen, tervejärkinen, yhteisymmärrykseen perustuva".
    • Turvallinen: Käytä vain flogger vain, jos olet perehtynyt sen käsittelyyn. Vältä kehon herkkiä alueita, erityisesti kasvoja, kaulaa ja munuaisten aluetta. Harjoittelu tyynyllä tai vastaavalla etukäteen voi olla hyödyllistä, jotta saat tuntuman flogger saada tuntumaa siihen.
    • Ole järkevä: BDSM-toiminta on aina suoritettava selvin mielin. Vältä käyttämästä flogger jos olet alkoholin, huumeiden tai voimakkaan lääkityksen vaikutuksen alaisena. Lisäksi kiinnitä aina huomiota vastaanottajan fyysiseen ja henkiseen tilaan.
    • Yhteisymmärrys: Kommunikoi avoimesti ja rehellisesti seksikumppanisi kanssa rajoista ja toiveista. Selkeä Safeword tulisi sopia, jotta toiminta voidaan lopettaa milloin tahansa, jos jompikumpi osapuoli tuntee olonsa epämukavaksi.
    • Muista: BDSM on intiimi suhde, jossa luottamus ja viestintä ovat ensiarvoisen tärkeitä. Käytä flogger kunnioittavasti ja vastuullisesti varmistaaksesi turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen kaikille osapuolille.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Arviointi 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM flogger valmistettu nahasta

        BDSM flogger valmistettu nahasta

        Pehmeisiin tai koviin iskuihin! The flogger mEO:lta inspiroi sinua! Se on valmistettu korkealaatuisesta, punotusta nahasta ja sopii täydellisesti käteen.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        24 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: