Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ripustus orjuus

Uutiskirje

BDSM nahkaiset käsiraudat

Bondage-vinkki MEO:lta: Nämä käsiripustimet innostavat bondagea erinomaisella ammattitaidolla, ammattimaisella laadulla ja lyömättömällä hinnalla.

Lisätietoja

2161/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Bondage-vinkki MEO:lta: Nämä nahkaiset käsiraudat innostavat sinua bondagen aikana erinomaisella ammattitaidolla, ammattimaisella laadulla ja lyömättömällä hinnalla.

     

    Tämä pari pehmustettuja nahkahihnoja on käsintehty ja niiden avulla voit ripustaa alistuvaa kumppaniasi ranteista kiinni orjuuden aikana.

     

    Nämä MEO:n uudet käsiripustusraudat ovat yksinkertaisesti super. Hyvin harkitut, täydellisesti valmistetut ja miellyttävän pehmustetut, nämä käsiraudat, joissa on integroidut käsikahvat, antavat sinulle lisäpotkua ripustusbondage-istuntojen aikana.

    Kädensijat jakavat painon optimaalisesti ja yhdessä pehmeän nahkapehmusteen kanssa varmistavat, että sekä pitkät että erittäin pitkät ripustussessiot ovat mahdollisia ilman ongelmia.

     

    Edulliset bondage-kiinnityshihnamme valmistetaan käsityönä bondage-kauppaa varten, mutta suurissa erissä. Näin voimme saavuttaa hyvät hankintahinnat, jotka välitämme mielellämme asiakkaillemme hintaetuna.

     

    Erikoisen estetiikan ja voimakkaan tuntemuksen yhdistelmä erottaa bondagen muista seksikäytännöistä. Bondagessa alistuva kumppani luovuttaa kontrollin aktiiviselle kumppanille. Tämä täydellinen alistumisen muoto on monille pariskunnille hyvin eroottinen ja tekee seksistä entistäkin kihelmöivämpää. Sidottu kumppani havaitsee kosketuksen ja orgasmit paljon tietoisemmin ja voimakkaammin. Samalla hallitseva kumppani kokee uskomattoman kiihottavana stimuloida alistettua kumppania, olla hallinnassa tai jopa rangaista häntä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Nahasta tehdyt sidontalenkit ripustettavaksi
    • Kokonaispituus: 45 cm
    • Käsiraudat: 26 cm pitkä x 12 cm leveä, 12 cm pitkä teräskahva
    • Materiaali: Aitoa nahkaa / terästä

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Arviointi 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM nahkaiset käsiraudat

        BDSM nahkaiset käsiraudat

        Bondage-vinkki MEO:lta: Nämä käsiripustimet innostavat bondagea erinomaisella ammattitaidolla, ammattimaisella laadulla ja lyömättömällä hinnalla.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        11 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: