Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Seksi slings ja rakkauden heilahdukset

Uutiskirje

Säädettävä Fuck Bench ja pääntuki

Jos haluat kumppanisi tunkeutuvan erityisen syvälle nyrkillä, peniksellä, kädellä tai strap-onilla, meidän Doggy Style Fuck Bench on täydellinen lisävaruste. Tämä ihana keksintö ei ole pelkkä panopenkki. Se on monipuolinen lahjakkuus; ja monikäyttöinen seksipenkki yksinkertaisesti kaikkiin fantasioihisi.

Lisätietoja

2998/00

749,90 €


-50,00 €

699,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Jos haluat kumppanisi tunkeutuvan syvälle nyrkillä, peniksellä, kädellä tai strap-onilla, meidän Doggy Style Fuck Bench on täydellinen lisävaruste. Tämä ihana keksintö ei ole pelkkä panopenkki. Se on monipuolinen lahjakkuus; ja monikäyttöinen seksipenkki yksinkertaisesti kaikkiin fantasioihisi.

     

    Meidän Fuck Bench koostuu kolmesta pehmustetusta, vierekkäin olevasta yksittäisestä penkistä, joiden kokonaisleveys on 65 cm mukavaa käyttöä varten. Fuck Bench keskiosa voidaan nostaa ylös, jotta kumppani voi ottaa nyrkkeilyä helpottavia asentoja, rimming tai seksiä helpommaksi ja intensiivisemmäksi molemmille. Voit käyttää Fuck Bench kattoon ripustettuna, sling telineessämme tai lattialla.

     

    Doggy Style Fuck Bench -palvelumme kanssa se on vielä mukavampi molemmille ja kumppanisi voi tunkeutua sinuun paljon pidemmälle. Tämä tekee seksistä tai fisting tuntuu entistäkin intensiivisemmältä! Sen sijaan, että lepäisit käsilläsi, lepäilet kyynärpäilläsi. Fuck Bench korkeussäädettävä keskiosa tukee ylävartaloasi. Tämä tuo seksikkään takapuolesi paremmin esiin, ja voit ojentaa takapuolesi kumppanillesi paljon selvemmin ja kutsuvammin. Sinun etusi: kumppanisi voi tunkeutua sinuun entistä syvemmälle

     

    Kohokohdat:

     

    • Vankka, turvallinen ja mukava!
    • Tämä ei ole pelkkä panopenkki. Se on monitoimipenkki; monikäyttöinen seksipenkki yksinkertaisesti kaikkeen.
    • Ota se kovaa. Nyrkkaa häntä. Nyrkkeile häntä. Piiskaa häntä. Sido hänet.
    • Doggy Style tai hänen selälleen. Lattialle tai roikkumaan sling telineeseen.
    • Fuck Bench avulla luot ikioman leikkihuoneen!

     

    Mikä seksissä Doggy Style Fuck Benchin kanssa on niin erikoista?

     

    Näkökulman vaihtaminen ei koskaan tee pahaa, joten miksi et vaihtaisi näkökulmaa seksin aikana? Olet nelinkontin kuin koiranpentu, kun kumppanisi tunkeutuu syvälle takaapäin - puhumme tietenkin Doggy Style -asennosta. Se on yksi suosituimmista seksiasennoista.

     

    Doggy style -muunnelmassa polvistut nelinkontin, kumppanisi seisoo takanasi ja tunkeutuu sinuun takaapäin. Asentosi on passiivisempi. Kumppanisi ottaa aktiivisen roolin ja päättää, kuinka nopeasti ja syvälle hän tunkeutuu - monien miesten mielestä juuri tämä tekee Doggy Style asennosta niin houkuttelevan. Mutta myös tässä asennossa on etunsa sinulle: Nautintopisteesi, eturauhanen, stimuloituu enemmän kuin muissa seksiasennoissa.

     

    Miten käytän Doggy Style Fuck Bench -panopenkkiä?

     

    Voit käyttää Doggy Style Fuck Bench lattialla tai katosta riippuvana. Suosittelemme kuitenkin käyttämään sitä sling kehyksessämme. Fuck Bench keskiosaa voi säätää korkeammalle, jotta sitä voi käyttää, nyrkkeillä tai rimmata mukavasti Doggy Style -asennossa. Jos palautat keskiosan tasaisesti perusasentoon, voit jopa käyttää Fuck Bench -lautaamme sling -lautana.

     

    Fuck Bench on asennettu erittäin tukevaan hitsattuun teräsrunkoon, joka kestää varmasti koko eliniän. Kolme yksittäistä penkkiä on valmistettu puusta ja pehmustettu paksulla, erittäin tiheällä vaahtomuovilla ja verhoiltu mustalla, vedenpitävällä merenkulun tekonahalla.

     

    Miten Fuck-penkki puhdistetaan?

     

    Puhdista yksinkertaisesti Fuck Bench kostealla liinalla. Jos haluat desinfioivan puhdistuksen, käytä suihketta VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Doggy Style Fuck Bench
    • Fuck Bench pituus on 1 metri.
    • Ketjut ja koukut eivät sisälly toimitukseen.
    • Mitat: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Paino: 23 kg
    • Materiaali: Polyuretaani, puu, metalli.
    • Valmistettu Euroopassa
    • Mahdolliset kiinnitykset: Sling Kiinnitysmahdollisuudet: telineeseen tai kattoon kiinnitettynä.
    • Varotoimenpiteet: ENNEN REIKIEN PORAAMISTA, OTA KAIKKI VAROTOIMENPITEET JA TARKISTA KATTOSI VAKAUS. Emme ole vastuussa putoamisista, jotka johtuvat Fuck Bench virheellisestä käytöstä/asennuksesta.



     

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    sehr gute qualität

    wenn auch nicht sehr billig, die qualiität ist aber bestens - hier 5 sterne. die farben in bordeaux und schwarz sind genau wie abgebildet. wir sind jedenfalls sehr zufrieden, die fickbank kann man unbedingt weiter empfehlen. lieferung und gute diskrete verpackung. und schnelle lieferung vielen dank markus und stefan

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Säädettävä Fuck Bench ja pääntuki

    Säädettävä Fuck Bench ja pääntuki

    Jos haluat kumppanisi tunkeutuvan erityisen syvälle nyrkillä, peniksellä, kädellä tai strap-onilla, meidän Doggy Style Fuck Bench on täydellinen lisävaruste. Tämä ihana keksintö ei ole pelkkä panopenkki. Se on monipuolinen lahjakkuus; ja monikäyttöinen seksipenkki yksinkertaisesti kaikkiin fantasioihisi.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: