Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Seksi slings ja rakkauden heilahdukset

Uutiskirje

Nahka Sling "Fisting", jossa on 5 pisteen ripustus

Kuten hyvin tiedetään, kaunein väri on PUNAINEN - punaisen väri fisting Yhteisön väri! Löydät fisting kiehtovaa ja olet utelias? Sitten ei ole mitään syytä, miksi pelkosi estäisi sinua kokeilemasta! Tämä punainen fisting sling monimutkaisilla yksityiskohdilla on yksi suosituimmista malleistamme.

Lisätietoja

3013/00

289,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kuten hyvin tiedetään, kaunein väri on PUNAINEN - punaisen väri fisting Yhteisön väri! Löydät fisting kiehtovaa ja olet utelias? Sitten ei ole mitään syytä, miksi pelkosi estäisi sinua kokeilemasta! Tämä punainen fisting sling monimutkaisilla yksityiskohdilla on yksi suosituimmista malleistamme. Se sopii niin aloittelijoille kuin nyrkkivittuammattilaisillekin. Laadukkaassa sling on 5 kiinnityspistettä, se on valmistettu parhaasta nahasta ja varustettu tukevilla D-renkailla ripustamista varten katon alle tai liikkuvaan sling kehykseemme. Niitattu useita kertoja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla niiteillä ja erinomaisesti muotoiltu takaamaan sinulle turvallisuuden, jota tarvitset seksin aikana sling.

     

    Kohokohdat:

     

    • Täydellinen: Kaikkiin seksi- ja nyrkkeilyvariaatioihin!
    • Ammattilaista laatua: Ehdottoman kestävyyden vuoksi slings.
    • Käytettäväksi sling kehyksemme kanssa tai asennettavaksi katon alle.
    • Erinomainen nahka: Erinomainen mukavuus, kun makaat sling.
    • Korkealaatuinen ruostumaton teräs: Massiiviset D-renkaat ja useat niittaukset takaavat sinulle turvallisuuden käytön aikana.
    • Upea värisuunnittelu: Intensiivisen värisuunnittelun ja jalojen korostusten ansiosta sling on myös visuaalinen kohokohta.
    • Aina laajennettavissa: Saatavilla on monia lisävarusteita, ja niitä lisätään viikoittain.



    Jotkut teistä ovat jo kokeneet tämän upean kokemuksen, toiset haaveilevat siitä: seksiä slingissä!

     

    Monet teistä ovat jo nähneet sling pimeässä huoneessa, klubilla tai saunassa tai kovemmassa pornoelokuvassa. Mutta kuka on koskaan maannut siinä? Älä huoli: Sling ei ole vain hardcore-faneille, vaan se voi olla myös todellinen rikkaus jokapäiväiseen seksiin. Ja yksi ennakkoluulo kannattaa unohtaa heti: Sling ei ole kotonaan vain homoyhteisössä, myös heteroseksuaaliset parinvaihtarit rakastavat sitä.

     

    Mitä lisävarusteita suositellaan?

     

    Jos et halua kiinnittää sling -sivustoamme makuuhuoneesi kattoon, voit käyttää käytännöllistä sling-kehikkoamme. Pehmeällä nahkatyynyllämme voit lisätä makuumukavuutta, nahasta tai kumista valmistettujen jalkasilmukoiden avulla voit pitää jalat levällään rennossa asennossa. Sling-kehyksen yläosaan kiinnitettävä peili palvelee sinua myös hyvin, sillä sen avulla voit tarkkailla kaikkea yksityiskohtia myöten. Hyvän fisting liukuvoide kuten LETS'S FUCK ja lateksikäsineiden lisäksi myös erikoiskäsiraudat voivat olla hyvä lisä. Lisäksi MEO ®:sta löydät monia muita lisävarusteita, kuten ketjuja, panokoneen jalustan, pidikkeen käsineille tai Criscolle ja paljon muuta. Rakastamme myös niin sanottuja "fetissi-tyynyjä". Nämä tyynyt ovat erittäin kosteutta imeviä tyynyjä, jotka ovat erittäin suosittuja BDSM-yhteisössä, koska ne takaavat estottoman hauskanpidon seksin aikana osoitteessa sling, koska ne imevät luotettavasti kaikki syntyvät nesteet. Tiesitkö muuten, että voit yhdistää sling-telineemme myös doggy-tyyliseen panopenkkiin tai sling -lautaan?

     

    Ei tilaa oikealle slingille?

     

    Ei hätää, sillä meillä on erilaisia nahasta valmistettuja matkaslingejä, joita voit käyttää missä tahansa, esimerkiksi sängyssä (klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja).

     

    Mikä slingi tarkalleen ottaen on slingi?

     

    sling on nahasta tai tekstiilistä valmistettu "rakkausslingi". Se kiinnitetään yleensä huoneen kattoon ketjuilla, tai usein se roikkuu erityisestä tukirakenteesta, kuten sling kehyksestämme. Passiivinen kumppani voi maata mukavasti sling, jalat koholla ja siten poissa tieltä. Joissakin slings -palveluissa makuuasennossa oleva henkilö voidaan jopa sitoa - kumppanit voivat nauttia tabuttomasta roolileikistä tai seksistä fisting Istunnosta. Mukava makuuasento mahdollistaa suoran pääsyn pakaroihin: Se, tunkeutuuko sisään dildo, kyrpä vai jopa nyrkki, on sinun tai aktiivisen kumppanisi päätettävissä, jolla on strap-on.

     

    Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse käyttää sling kumppanin kanssa! Pienellä mielikuvituksella ja oikeilla MEO ®:n lisävarusteilla, esimerkiksi panokoneella, voit pitää hauskaa myös yksin osoitteessa sling! Tai pariskuntana ystävän tai tuntemattoman kanssa, sillä useimpia panokoneistamme voi jopa ohjata sovelluksen kautta!

     

    Miten käytän slingiä?

     

    MEO ®:n sling avulla voit nauttia erittäin syvästä penetraatiosta minimaalisella vaivalla ja kokeilla uusia seksiasentoja ja anaaliseksiä fisting kokeile. Sling voidaan ripustaa sling kehykseen tai kattoon tukevilla kattokoukuilla (ei sisälly toimitukseen) hetkessä. Sling voidaan helposti säätää karabineteilla haluttuun korkeuteen ja kulmaan. Täydellinen erikokoisille kumppaneille ja monipuolisiin asentoihin.

     

    Miten minun tulisi hoitaa sling?

     

    Nahkaan lisätään jo parkituksen aikana pieni määrä öljyä, mikä antaa sille erityisen miellyttävän tuntuman ja suuremman joustavuuden. Käytön aikana sling muuttuu pehmeämmäksi eikä kovemmaksi (toisin kuin halpisnahka tai keinonahka, joka kovettuu ja haurastuu ajan myötä). Nahkamme tarvitsee aika ajoin hieman nahkarasvaa hoitoa varten, mutta tarvittaessa sitä voidaan myös hieman öljytä. Tämä on kuitenkin tehtävä melko säästeliäästi, jotta pysyvää rasvakalvoa ei muodostuisi.

     

    Lisätietoja:

     

    • 5-pistekiinnitteinen nahkaremmi
    • Väri: punainen
    • Mitat: 113 x 122 cm, 3 mm paksua nahkaa
    • Hieno, kestävä materiaali aitoa nahkaa, korkealaatuista. Kasviparkittu. Valmistettu Euroopassa.
    • Ketjut ja sling kehys myydään erikseen.
    • Mahdolliset kiinnitykset: Sling kehykseen (myydään erikseen) tai ripustettuna kattoon.
    • Kattokiinnitystä koskevat varotoimet: ENNEN KUIN PORAAT reikiä, NOUDATTAA KAIKKI VAROTOIMENPITEET JA TARKISTA KATON VAKAVUUS. Emme ole vastuussa putoamisista, jotka johtuvat slings virheellisestä käytöstä/kokoonpanosta.



     

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Stabil und bequem

    Die verarbeitung und benutzten Materialien überzeugen: man hat keine Angst, dass etwas reißen könnte. Sowohl für den Partner im Sling als auch für den aktiven Partner ist die Bequemlichkeit gegeben. Durch die Ketten und Karabiner lässt sie sich auf ein paar Zentimeter genau auf die perfekte Stoß- und Hüfthöhe einstellen.
    Zwar ist das Fisten per se Geschmackssache, allerdings können wir diesen Sling nur wärmstens jedem weiterempfehlen.

      Arviointi 

      Geil

      Mit diesem Sling hat man ganz viele Möglichkeiten neue Toys auszuprobieren. Wir hatten scho einige geile Momente und werden bestimmt noch was herum experimentieren

        Kirjoita oma arvostelusi

        Nahka Sling "Fisting", jossa on 5 pisteen ripustus

        Nahka Sling "Fisting", jossa on 5 pisteen ripustus

        Kuten hyvin tiedetään, kaunein väri on PUNAINEN - punaisen väri fisting Yhteisön väri! Löydät fisting kiehtovaa ja olet utelias? Sitten ei ole mitään syytä, miksi pelkosi estäisi sinua kokeilemasta! Tämä punainen fisting sling monimutkaisilla yksityiskohdilla on yksi suosituimmista malleistamme.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: