Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Seksivuodevaatteet - Sheets of San Francisco

Uutiskirje

Valkoinen lakana - Sheets of San Francisco

Antaudu himollesi hillittömästi! Vedenpitävä, valkoinen lateksin näköinen lakanamme osoitteesta Sheets of San Francisco suojaa patjaasi.

 

Lisätietoja

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Vedenpitävä lakana, jossa on lateksin ulkonäkö. Tämä korkealaatuinen, kestävä ja nesteitä hylkivä lakana lupaa miellyttävän tunteen ihoa vasten, ja se on suunniteltu suojaamaan patjaasi makuuhuoneessa.

     

    • Vedenpitävä
    • Hengittävä
    • Mukava ihoa vasten
    • Konepestävä
    • Saumaton pinta
    • Valmistettu Yhdysvalloissa

     

    Laita lakana vain pesukoneeseen, kun hauskanpito on ohi - lakana on hetkessä taas käyttövalmis.

     

    Kaksikerroksinen high-tech-polyuretaanikangas, jossa on kumimainen tuntuma.

     

    Peitetty lakana, jossa on 25,4 cm:n kulmat

    Paino koosta riippuen 1 050-1 304 grammaa

     

    Koot: 1: Cal King, Double, Full Size, King, Queen, Standard, Super King, Twin

     

     

     

    Täältä voit tilata kangasnäytteen testausta varten!

     

     

    PÄÄSTÄ MUKAAN LIUKKAASEEN MÄRKÄÄN HAUSKANPITOON !!!

    Sheets of San Francisco - kun haluat vain olla oma itsesi

    Useimmat meistä nauttivat seksistä, johon voi sisältyä kaikenlaista sotkua. Siksi Sheets of San Francisco -tiimi halusi luoda tuotesarjan, jonka avulla voit tehdä MITÄ tahansa, missä tahansa, milloin tahansa, ilman että sinun tarvitsee miettiä seurauksia.

    Alusta alkaen Sheets of San Francisco oli päättänyt luoda korkealaatuisen premium-tuotteen, joka tuntuisi hyvältä ihoa vasten ja olisi myös erittäin käytännöllinen ja kestävä. Sheets of San Francisco pystyi kehittämään ainutlaatuisia kankaita ja malleja monien pitkien tutkimuskuukausien jälkeen, mikä johti lopulta innovatiiviseen tuotevalikoimaan, jota tarjoamme tänään.

    Lakanoiden ja päiväpeitteiden valikoimassa käytetään hienostuneita kankaita, jotka eivät ainoastaan ole nesteitä läpäisemättömiä, vaan tarjoavat myös monia muita etuja. Ne ovat hengittäviä, ne tuntuvat ihoa vasten miellyttäviltä ja ovat silti erittäin kestäviä. Hämmästyttävää kyllä, lakanamme ovat myös erittäin helppoja pestä, joten niitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen hetkessä.

    Lakanat on suunniteltu monenlaisiin mielenkiinnon kohteisiin - aistillisista hieronnoista eroottisiin leikkeihin, joissa on paljon liukuvoidetta, ruoka-, vaha- tai vesiurheiluleikkeihin, lakanamme vetoavat kaikkiin mieltymyksiin.

     

    Huomaa Sheets of San Franciscon valkoiset tuotteet:

     

    Huomaa, että jotkin tuotteet ja värillinen vaha voivat tahraantua. Suosittelemme testaamaan näitä tuotteita pienellä alueella ennen käyttöä.

     

    Upouusi valkoisten lakanoiden ja tyynyjen mallistomme on nyt saatavilla. Monet asiakkaamme ovat kerta toisensa jälkeen pyytäneet valkoisia lakanoita. Olemme kuunnelleet ja voimme nyt esitellä tuloksen. Mielestämme nämä lakanat avaavat täysin uuden ulottuvuuden perverssiin seksiin. Pitkään fetissimaailmassa on ollut kyse tummista ja synkistä väreistä, mutta nyt se näyttää kääntyvän kohti kirkkaita ja raikkaita värejä. Haluamme lakanoidemme olevan osa tätä trendiä ja halusimme tukea näitä trendejä valkoisella linjalla. Valkoisessa linjastossamme käytetään täsmälleen samoja korkealaatuisia kankaita kuin tavallisissa mustissa lakanoissamme.

     

    Jos asut jaetussa asunnossa tai kuivatat lakanasi liinassa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä muut ajattelevat upouusi valkoisten lakanoidemme ansiosta. Ensisilmäyksellä lakanamme näyttävät tavallisilta vuodevaatteilta. Vasta lähempää tarkasteltaessa huomaat aistikkaan tuntuman ja vettä hylkivät ominaisuudet. Monet asiakkaistamme jättävät lakanat yksinkertaisesti sängylle nukkumaan tai valmiiksi seuraavaa hauskanpitosessiota varten. Riippumatta siitä, missä päätät säilyttää tai käyttää näitä uusia valkoisia lakanoita, ne eivät jää silmään.

     

    Vaativasti valmistetut kankaat, joita käytämme lakanoiden valmistukseen, ovat läpäisemättömiä monille nesteille ja muille tuotteille, ja ne kestävät jopa vahaa. Jotkin tuotteet ja erityisesti värillinen vaha voivat lopulta tahraantua. Jos harrastat lähinnä vahaleikkejä, suosittelemme pysymään mustissa lakanoissamme. Muuten mustilla tai valkoisilla lakanoilla on täsmälleen samat erinomaiset ominaisuudet.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Arviointi 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Valkoinen lakana - Sheets of San Francisco

      Valkoinen lakana - Sheets of San Francisco

      Antaudu himollesi hillittömästi! Vedenpitävä, valkoinen lateksin näköinen lakanamme osoitteesta Sheets of San Francisco suojaa patjaasi.

       

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      8 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: