Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Watersports Kink

Uutiskirje

Watersports Kink System RECYCLER anaalipistokkeella, siveysvyöllä, penispistokkeella ja putkella varustettuna

Meidän BDSM Watersports Kink System RECYCLER koostuu anaalitulpasta, penispistokkeesta, siveysvyöstä ja kehostasi muodostaen itsenäisen järjestelmän, joka täydellisesti "kierrättää" oman virtsasi.

Lisätietoja

2426/00

169,90 €


-50,00 €

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Meidän BDSM Watersports Kink System RECYCLER yhdistää anaalipistokkeen, penispistokkeen, siveysvyön ja kehosi muodostaen itsenäisen järjestelmän, joka on täydellinen oman virtsasi "kierrättämiseen".

     

    Rangaistus, nöyryytys, esineellistäminen vai palkkio? Termit "pissapeli", "kultainen suihku" tai "vesiurheilu" kuvaavat virtsaan liittyvää erotiikkaa.

     

    Watersports Kink System RECYCLER: Penistulpalla varustettu siveysvyö tarjoaa ihanan tehokkaan tavan saada kumppanisi himo täydelliseen hallintaan ja toteuttaa samalla omat tai hänen fantasiansa. Erityisen rakenteensa ansiosta penispistoke aiheuttaa voimakkaita tuntemuksia penetraation aikana ja on selvästi aistittavissa. Kun penistulppa ja siveysvyö ovat paikoillaan, kiinnitetään riippulukko, jotta penistulppaa ei voi enää poistaa ilman lupaa. Mitä enemmän kiihottuminen lisääntyy, sitä nautinnollisemmaksi ja ennen kaikkea tuskallisemmaksi se muuttuu Bottom. Watersports Kink System RECYCLER -järjestelmässä joustava putki yhdistää penispistokkeen anaalipistokkeeseen. Butt plug on valmistettu hygieenisestä ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on kiiltävä, kiillotettu pinta, jossa ei ole ärsyttäviä reunoja. Varovasti pyöristetyn kärjen ja kartiomaisen muodon ansiosta pepputulppa on miellyttävän helppo asettaa.

     

    Miten käytän siveysvyötä anaali- ja penistulpan kanssa?

     

    The Watersports Kink System RECYCLER on SM-lelu ja täydellinen lisävaruste virtsaputki- ja anaali-ilon tuntijoille ja ystäville! Ontto laajentaja tai penistulppa työnnetään penikseen ja se tarjoaa erityisen intensiivistä stimulaatiota samalla, kun siveysvyö sulkee sukupuolielimet kokonaan sisäänsä. Penistulppa on yhdistetty onttoon anaalitulppaan putken avulla, joka voidaan työntää peräaukkoon. Näin pissa voidaan johtaa suoraan peniksestä peräaukkoon, lähes peräruiskeen tapaan, tuhlaamatta kallisarvoista pisaraakaan. Penistulpan asettamiseen on käytettävä VERYDEEP-voiteluainetta ja butt plug -hybridivoiteluainetta MANCUNT. Penistulppa työnnetään varovasti virtsaputkeen, putki viedään jalkojen väliin ja pepputulppa työnnetään sitten peräaukkoon. Pepputulppa voidaan tietysti työntää myös kumppanisi peräaukkoon, jotta hän saa mukavan lämpimän peräruiske-elämyksen.

     

    Miten puhdistan MEO®:n Watersports Kink System -järjestelmän?

     

    Penistulppa, peräaukkotulppa ja siveysvyö voidaan puhdistaa hygieenisesti, desinfioida ja jopa steriloida käytön jälkeen. Watersports Kink System RECYCLERin perusteelliseen puhdistukseen suosittelemme suihkettamme INSTACLEAN.

     

    Watersports aka kultainen suihku: Terveysriski?

     

    Käytätkö Watersports Kink System RECYCLERiä yksinään? Terveysriskejä pidetään melko vähäisinä kultaisen suihkun nauttimisessa. Vaikka virtsa on elimistön jätetuotetta, sitä pidetään steriilinä, jos erittäjä on terve, eli ei esimerkiksi kärsi virtsarakon tulehduksesta. Jos käytät Watersports Kink System RECYCLER -järjestelmää kumppanin kanssa: kultaisia suihkuja ei voida pitää turvaseksinä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Watersports Kink System RECYCLER
    • Fetissi Watersports
    • Siveysvyö urofiilisillä lisävarusteilla varustettuna
    • Anaalitulppa, jossa on penistulppaan liitetty putki
    • Penistulppa, jossa on aukko
    • Anaalitulppa, jossa on aukko
    • Tulpat ovat taidokkaasti muotoiltuja ja hienoksi kiillotettuja
    • Urofilia on seksuaalinen mieltymys virtsaan. Virtsaamisprosessi tai itse virtsa koetaan eroottisena ja seksuaalisesti kiihottavana.
    • Pepputulppa: työnnettävä pituus 6,6 cm, halkaisija 3,8 cm
    • Putken pituus: 90 cm
    • Siveyshäkki: sisähalkaisija 35 mm, sisäpituus 66 mm
    • Penistulppa: työnnettävä pituus 55 mm, halkaisija 8 mm
    • Rengaskoko 45 mm
    • Usein ostetut lisävarusteet: The Spanking BDSM paddle mEO:lta (klikkaa tästä)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Bin vollkommen begeistert

    Top Produkt, einfach anzuwenden und der Saft läuft dahin wo er hin soll

    • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Fast perfekt

    Für mich könnte der Butt Plug etwas größer dimensioniert sein, aber vom Prinzip her gut durchdacht und funktioniert ohne jeden Mangel.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Bin sehr begeistert

    Funktioniert einwandfrei und erfüllt mir viele meiner ultimativen Fantasien wenn ich das "System" beim Bondage tragen muss. So erniedrigt zu werden und sich nicht währen zu können ist wirklich toll.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Vraiment décevant !

    A l'usage, l'objet ne m'apporte pas satisfaction.
    La cage pénienne est assez courte, le plug urétral pas assez long, si bien que l'urine refoule le diamètre intérieur n'accorde pas suffisamment de débit pour remplir l'ampoule rectale, fermée par un plug anal de dimension trop réduite pour assurer l'étanchéité, ce qui occasionne des fuites tant au niveau anal que du pénis. Compte tenu du prix de 100 € au lieu d'un prix initial de 150, cela me déçoit beaucoup, cela ne vaut le prix dépensé.
    Le concept était vraiment intéressant, cependant quelle déconvenue...

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Watersports Kink System RECYCLER anaalipistokkeella, siveysvyöllä, penispistokkeella ja putkella varustettuna

    Watersports Kink System RECYCLER anaalipistokkeella, siveysvyöllä, penispistokkeella ja putkella varustettuna

    Meidän BDSM Watersports Kink System RECYCLER koostuu anaalitulpasta, penispistokkeesta, siveysvyöstä ja kehostasi muodostaen itsenäisen järjestelmän, joka täydellisesti "kierrättää" oman virtsasi.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: