Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Aikalukko itse sidonta

Uutiskirje

BDSM kaulapanta lukittava nahka - Self Bondage

Lukittava BDSM-kauluksemme on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät parasta laatua SM-kaulusta. Laadukkaasta nahasta valmistettu ja lukittavalla soljella varustettu kaulapantamme tarjoaa mukavan ja turvallisen istuvuuden, joka on täydellinen kaulan sidontaan ja BDSM:ään.

Lisätietoja

1695/SL

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO - Lopullinen lukittava BDSM-kaulus, joka on valmistettu korkealaatuisesta nahasta!

    Lukittava BDSM-kauluksemme on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista SM-kaulusta. Korkealaatuisesta nahasta valmistettu ja lukittavalla soljella varustettu kaulapantamme tarjoaa mukavan ja turvallisen istuvuuden, joka sopii täydellisesti kaulan sidontaan ja BDSM:ään.

    Orjapantamme on lukittavissa riippulukolla tai elektronisella aikalukolla varmistaaksemme, että Sub tai orjallasi ei ole mahdollisuutta ottaa sitä pois ennen kuin annat heille luvan.

    Johtavana BDSM-myymälänä tarjoamme laajan valikoiman lukittavia BDSM-pantoja, jotka sopivat täydellisesti bondage- tai itsekorjausistuntoon. Aikalukkojemme, bondage-ajastimien ja lukittavien solkien avulla voit suunnitella ja hallita tarkasti BDSM-leikkien kestoa.

    Lukittava tai lukittava solkipantamme sopii täydellisesti kokeneille BDSM:n ystäville, jotka etsivät äärimmäistä bondage-lisävarustetta. Itsesidonta-aikalukkomme antaa sinulle vapauden elää fantasioitasi ilman, että sinun tarvitsee luottaa kumppaniin.

    Hanki lukittava BDSM-pantamme nyt ja koe vapaus ja kontrolli, joita tarvitset BDSM-istunnoillasi. Tutustu laajaan valikoimaan BDSM- ja bondage-tarvikkeita BDSM-myymälässämme ja anna fantasioidesi vihdoin toteutua!

    Tämän BDSM-pannan avulla itsebondage-unelmistasi tulee totta, sillä lukittava nahkapanta voidaan lukita turvallisesti jopa 100 tunniksi digitaalisen aikalukon ansiosta.

     

    Tämän setin avulla kaikki itsesidontafantasiasi toteutuvat. Sen avulla voit sitoa itsesi turvallisesti ja täydellisesti - myös ilman kumppania. MEOBONDin digitaalinen aikalukko vapauttaa sinut vasta, kun asetettu aika on kulunut. Se mahdollistaa pakenemissuojatun ja turvallisen itsesidonnan. Voit vihdoin elää äärimmäisiä fantasioitasi, sillä MEOBOND-aikalukon voi asettaa minuutilleen, jopa 100 tunnin ajan. Helppokäyttöinen ja turvallinen, se turvaa sen, mistä olet aina unelmoinut.

     

    Setti sisältää: 1 orjuuden aikalukko MEOBOND ja lukittava nahkapanta.

     

    Tuotteen tarkempi kuvaus:

     

    MEO:n nahkamallisto on valmistettu järkevästi ja yksityiskohtiin kiinnittäen huomiota aina nahasta viimeiseen saumaan asti. Bondage-kaulapantamme "BLACK BERLIN" nahka on hiottu erityisen pitkään, jotta se olisi pehmeää ja korkean käyttömukavuuden omaavaa.

    Lisätietoja: Varustettu kolmella kiinteällä D-renkaalla. Olemme varustaneet koon mukaan säädettävän ylähihnan lukittavilla soljilla, jotka on valmistettu nikkelöidystä teräksestä.

    Lukittava panta: Koko: 45 cm pituus x 5,5 cm leveys

     

    Lisätietoja:

     

    • Vastuuntuntoisille aikuisille tarkoitettu self-bondage-setti
    • Digitaalisen MEOBOND-aikalukon ansiosta itsesidonnasta tulee helppoa ja turvallista (lataa turvallisuusohjeet)
    • Digitaalinen BDSM aikarajoitin - lukko ajastintoiminnolla - Elektroninen bondage-lukko
    • Elektroninen aikalukko, jossa on ohjauspainikkeet ja LCD-näyttö
    • Lisätietoja MEOBOND-aikalukosta saat klikkaamalla tästä.

    Lataa

    Turvallisuusohjeet MEOBOND

    Elektronisen MEOBOND-aikalukon turvallisuusohjeet

    Lataa (67.61k)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Tolle Qualität und ein tolles Gefühl

    Das Lederhalsband ist in einer wirklich sehr hohen Qualität und das Zeitschloss arbeitet sehr zuverlässig und präzise. Es ist einfach ein ganz tolles Gefühl so hilflos ausgeliefert zu sein.

      Kirjoita oma arvostelusi

      BDSM kaulapanta lukittava nahka - Self Bondage

      BDSM kaulapanta lukittava nahka - Self Bondage

      Lukittava BDSM-kauluksemme on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät parasta laatua SM-kaulusta. Laadukkaasta nahasta valmistettu ja lukittavalla soljella varustettu kaulapantamme tarjoaa mukavan ja turvallisen istuvuuden, joka on täydellinen kaulan sidontaan ja BDSM:ään.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      23 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: