Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalihelmet

Uutiskirje

Anaalikatapultti

Jos pidät äärimmäisistä anaalikokemuksista, tulet rakastamaan tätä sensaatiomaista keksintöä. Erikoislaite, niin sanottu anaalikatapultti, sinkoaa anaalipallon (tai useita anaalipalloja) syvälle anaalikanavaan korkealla paineella.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Jos pidät äärimmäisistä anaalikokemuksista, tulet rakastamaan tätä sensaatiomaista keksintöä. Erikoislaite, niin sanottu anaalikatapultti, sinkoaa anaalipallon (tai useita anaalipalloja) syvälle peräaukkokanavaan korkealla paineella.

     

    Miten anaalikatapultti toimii?

     

    Anaalikatapultti toimii kuin puhallusputki, mutta sen sijaan, että puhaltaisit siihen, aktivoit pumppupallon. Munanmuotoiset anaalipallot voidellaan runsaalla liukuvoiteella ja työnnetään anaalikatapulttiin. Kun katapultti on täynnä, työnnä laite muutaman senttimetrin päähän peräaukkoon. Aktivoi nyt pumppupallo, joka saa yksittäiset anaalihelmet ampumaan ulos korkealla paineella. Upea, erityisen intensiivinen nautinto, joka ylittää kaiken aiemmin kokemasi.

     

    Mitä tarvitset tähän mahtavaan kokemukseen?

     

    Tarvitset tunnelin muotoisen anaalikatapultin ja pumppupallon letkulla. Voit myös valita mustien ja kullanväristen anaalihelmien välillä. Tarjoamme sinulle myös jääpallomuotin, jolla voit valmistaa omia anaalipalloja (esim. jäästä, gelatiinista jne.)

     

    Materiaali, oikea voiteluaine ja hoito:

     

    Valmistettu ensiluokkaisesta ftalaatittomasta silikonista tai TPE:stä - vartalolle vaarattomasta, huokosettomasta ja samettisen pehmeästä, jotta saat ainutlaatuisen, tyydyttävän mutta myös turvallisen anaalituntuman. Pieni EXTREMEO-suihke tekee anaaliin asettamisesta helpompaa! Suosittelemme tähän tarkoitukseen FUCKSLUT-, MANCUNT- tai CUMSHOT-liukuvoiteluaineitamme. Ennen käyttöä ja käytön jälkeen katapultti ja anaalihelmet kannattaa puhdistaa VERYLCEAN-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Anaalikatapultti
    • Lisävarusteet: Pumppupallo putkella, anaalipallo kullanvärinen, anaalipallo musta, jääpallomuotti 4 anaalipallolle. Nämä tuotteet on tilattava erikseen, eivätkä ne sisälly katapulttiin. Tarvikkeet ovat erillisiä tuotteita ja ne on tilattava erikseen. Väärinkäsitysten välttämiseksi huomaa, että anaalikatapulttia ei voi käyttää ilman lisävarusteita.
    • Mitat: (22,5 cm pitkä, 3-5,3 cm ø), munanmuotoiset anaalihelmet (3 x 5 cm)
    • Materiaali: TPE, silikoniset anaalihelmet

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Frage

    wie bekommt man die kugeln wieder raus?

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    grandioses Feeling

    Man denkt manchmal, was soll noch kommen an neuen erotischen Toys. Und dann sieht man dieses fantastische Toy mit völlig neuem Gebrauchwert im MEO-Shop. Die Vorstellung, dass die Analkugeln in den Analkanal katapultiert werden und dort für eine gewisse Zeit verweilen und reizvoll aktiv werden, ist grandios. Natürlich gehören mehrere Kugeln aus unterschiedlichen Materialien zur Ausstattung, damit man(n) variieren kann.

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great

    Wife loves it

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great addition for play time

    The feel of this product is better than I thought it would be. It’s easy to use and slide inside with lube.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Total geil

    Total geil. Ich benutze das "Katapult" mit mehreren Anal-Eiern und dem Cum Shot Lube, also künstliches Sperma, als Gleitgel. Irres Feeling wenn sie in den Ar... geschossen werden.

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Anaalikatapultti

    Anaalikatapultti

    Jos pidät äärimmäisistä anaalikokemuksista, tulet rakastamaan tätä sensaatiomaista keksintöä. Erikoislaite, niin sanottu anaalikatapultti, sinkoaa anaalipallon (tai useita anaalipalloja) syvälle anaalikanavaan korkealla paineella.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    28 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: