Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Butt plug Trainer - Aloittelijoille ja edistyneille

Anaaliseksin aloittelijoille? Tämä sisäpiirin vinkki helpottaa alkuun pääsyä! Anaalipistokkeemme "Trainer", jota tarjoamme erikokoisina, tarjoaa sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää tai tehostaa anaaliseksin nautintoja.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Anaaliseksin aloittelijoille? Tämä sisäpiirin vinkki helpottaa alkuun pääsyä! Anaalipistokkeemme "Trainer", jota tarjoamme erikokoisina, tarjoaa sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää tai tehostaa anaaliseksin nautintoja.

     

    Anaalitreeni butt plug - kerromme, miten se toimii:

     

    butt plug - joka tunnetaan myös anaalitulppana tai yksinkertaisesti tulppana - ei ole vain intiimi lelu, vaan myös kauniisti muotoiltu apuväline kehosi aistilliseen tutkimiseen. Anaalitulpan "kouluttajamme" tarjoaa sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää tai tehostaa anaaliseksin nautintoja. Se on henkilökohtainen kouluttajasi intiimejä hetkiä varten, ihanteellinen anaaliseksin valmisteluun tai vain nauttimaan voimakkaan täyteläisyyden tunteesta.

     

    Monet miehet ja naiset harjoittelevat säännöllisesti anaalitulppaharjoittelua sulkijalihaksensa venyttämiseksi esimerkiksi mutkatonta anaaliyhdyntää tai anaaliseksiä varten. Tämän jännittävältä kuulostavan termin takana ei ole muuta kuin sulkijalihaksen säännöllinen venyttäminen erikokoisilla anaalitulpilla. Sulkijalihas on lihas siinä missä muutkin lihakset, ja sitä voidaan siksi treenata samalla tavalla. Meidän butt plug "Trainer" soveltuu erityisesti yksinkertaiseen ja mutkattomaan anaalin venyttelyyn, myös aloittelijoille. Anaalitulpan erityinen muoto venyttää sulkijalihasta vähän kerrallaan, kun se työnnetään sisään.

     

    Aloita pienellä anaalitulpalla, joka tunkeutuu sinuun hyvin varovasti, lisää sitten anaalista nautintoasi keskikokoisella anaalitulpalla ja sitten, "hyvin koulutettuna", nauti maksimaalisesta nautinnosta erittäin suurella anaalitulpalla! Jokaisessa peräpistokkeessa on turvallinen imupohja - aseta se vain paikalleen, istu sen päälle ja nauti rytmikkäästi!

     

    Kuusi syytä, miksi butt plug "Trainer" tekee ensimmäisestä anaaliseksistäsi fantastisen kokemuksen!

     

    1. Hellävarainen venytys: Butt plug voi venyttää peräaukkoa vähitellen ja hellävaraisesti niin, että peräaukko on joustavampi ja vastaanottavaisempi myöhemmän anaaliseksin aikana. Tämä vähentää epämukavuuden tai jopa loukkaantumisen riskiä.
    2. Sulkijalihaksen rentoutuminen: Butt plug voi auttaa rentouttamaan peräaukon sulkijalihaksen, mikä on tärkeää, jotta tunkeutuminen anaaliseksin aikana olisi miellyttävämpää.
    3. Tottuminen tuntemukseen: Erityisesti aloittelijoille butt plug käyttö voi auttaa heitä tottumaan anaaliseksin tuntemukseen. Tämä voi auttaa tekemään anaaliseksistä vähemmän pelottavaa tai epämukavaa.
    4. Voitelun parantaminen: Pistotulpan käyttö yhdessä Aquameo-liukuvoiteen kanssa kosteuttaa peräaukkoa, mikä voi parantaa voitelua myöhemmässä anaaliyhdynnässä.
    5. Lisääntynyt herkkyys: Pepputulpan käyttö voi lisätä herkkyyttä peräaukon alueella ja valmistaa käyttäjää aistikkaampaan kokemukseen anaaliyhdynnän aikana.
    6. Psykologinen valmistautuminen: Psykologisesta näkökulmasta katsottuna pepputulpan käyttö voi auttaa valmistautumaan henkisesti anaaliseksiin, vähentää ahdistusta ja lisätä odotuksia.

     

    Kaikki nämä edut helpottavat anaaliseksin aloittamista ja tekevät koko kokemuksesta miellyttävämmän ja tyydyttävämmän.

     

    Miehet ja naiset vannovat tämän lelun nimeen: tämä butt plug on jokaisen anaaliseksin ystävän ehdoton hankinta!

     

    Miksi butt plug "Trainer" on niin suosittu miesten ja naisten keskuudessa? Koska se ei ainoastaan valmistaudu anaaliseksin harrastamiseen, vaan se myös lisää sitä täyteläisyyden ja intensiivisyyden tunnetta, jota monet etsivät pyllypistoketta käyttäessään. Sen erityisen muotoilun ansiosta - tulppaanin muotoinen pää, joka mahdollistaa hellävaraisen työnnön, ja turvallinen pohja, joka suojaa syvältä tunkeutumiselta - se on täydellinen pepputulppa sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

     

    Koska jokainen vartalo on ainutlaatuinen, tarjoamme "Trainer" -tulppaa kolmessa eri koossa:

     

    • Koko S: pituus 58 mm, halkaisija 28 mm
    • Koko M: pituus 72 mm, halkaisija 35 mm
    • Koko L: pituus 90 mm, halkaisija 44 mm

    Sensaatiomainen sarjatarjous:

     

    On suositeltavaa ostaa butt plug "Trainer" 3 kappaleen sarjassa, jotta sinulla on aina käsilläsi oikea koko edistymistäsi varten. Yksittäin maksaisit huomattavasti enemmän näistä upeista pepputulpista. Mutta meillä on sinulle jotain hyvin erityistä: Hanki nyt täydellinen 3 kappaleen sarja lyömättömään hintaan. Se tarkoittaa uskomatonta yli 30 prosentin säästöä sinulle! Hyödynnä tämä lyömätön tarjous ja koe maksimaalinen hauskuus jokaisen kolmen koon kanssa!

     

    Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, näillä kolmella Extremeo-sarjan pepputulpalla olet täydellisesti varustautunut. Laadukkaasta, ftalaatittomasta silikonista valmistettu "Trainer" takaa turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen. Lisää intiimiä nautintoasi ja tee "Trainerista" henkilökohtainen anaaliseksikouluttajasi.

     

    Extremeo-pyllytulppien puhdistus ja käyttö:

     

    Helppokäyttöinen: Pepputulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme helpottamaan pepputulpan asettamista peräaukkoon. Lyhyt suihkaus rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee pepputulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

     

    Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikea liukuaine voi tehdä kaiken eron. Extremeo butt plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa on syytä välttää silikonipohjaisten voiteluaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Nämä antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Se mahdollistaa voiteluaineen syvemmän ja tasaisemman jakautumisen peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa liukuvoidetta, riittävä liukuvoiteen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan levityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    Puhdistus: Extremeo-pyllytulppa on puhdistettava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Suurin osa liasta voidaan helposti poistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • butt plug Extremeo - Trainer - Pepputulppa aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille
    • Extremeo-pyllytulpat ovat asiantuntijoiden kehittämiä anaalitulppia.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä pepputulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Suosittelemme Extremeo-tuotettamme tälle pepputulpalle: Tämä suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan estottoman seksuaalisen ekstaasin.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Consigliati, hanno anche la ventosa

    Alla mia ragazza sono talmente piaciuti i plug con la forma un po' conica che non potevamo non provare anche questi. Sono di buona fattura, scatola anonima e robusta, e sono confezionati singolarmente. Nulla da dire sulla qualità dei materiali costruttivi, e sono anche abbastanza morbidi e piegabili. Una cosa che li ce li ha fatti preferire rispetto ad altri è la presenza della ventosa sul fondo, secondo me molto utile. Riguardo alla pulizia, è molto facile in quanto il silicone non è poroso e quindi non rimangono odori etc.

      Arviointi 

      Complet pour varier plaisirs

      Kit complet. Content de pouvoir tester différents diamètres de ce modèle. De qualité, lisse sans imperfection.

        Arviointi 

        Un "MUST HAVE".

        Prodotto di ottima qualità, acquistatelo: non ve ne pentirete!

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Perfecto para principiantes

        Muy buen material, un tacto muy suave, se desliza a la perfección para darte un placer que enseguida se te quedará pequeño y querrás probar con los hermanos mayores de la familia MEO Butt Plug Trainer.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Perfect sizes

        This "Butt Plug Trainer" is great in every way. The size, firmness, and suction cup strength. Not to big or too small. Definitely fills me up and leaves me with a smile on my face. You can't go wrong with this toy!

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        So nice and filling

        So nice and filling for a beginner like me

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Toller Buttplug und intensives Feeling

        Sehr schnelle Lieferung. Habe auch alle drei gleich ausprobiert: den kleineren zum permanenten Tragen und den mittleren für mehr Spaß beim Sex mit meinem Partner. Aber auch den größten habe ich schon mal mit Begeisterung beim "normalen" spazieren gehen getragen und genoss den intensiven Druck. Die Größen S und M sind gut für Anfänger geeignet, beim größten sollte man schon etwas Erfahrung bei der Nutzung von Buttplugs haben.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        lekker

        ze voelen lekker aan ook al is de grootste nog niet van toepassing....blijven oefenen

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Angenehmes tragegefühl

        ich liebe es einfach das Ding in mir zu haben. Trage ihn öfter den ganzen Tag und die ganze Nacht weil es einfach ein angenehmes tragegefühl ist. Jetzt gerade benutze ich ihn auch. Bin rund um begeistert und werde mir noch weitere Analplugs zulegen.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Hammer Produkt

        Die Größen sind echt gut. Danke Meo. Hab gleich von Anfang a den mittlere lange tragen können. Nach ein bisschen Übung ist auch der große Analplug gut machbar und ist auch sehr angenehm.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Super

        Die beiden größeren Plugs gefallen mir am besten, der kleinste ist mir persönlich doch zu klein. Aber für Anfänger bestimmt eine gute Sache.
        Die Analplugs sind geruchsneutral und gut verarbeitet. Kann man lange im Alltag tragen, sind nicht sichtbar und 100 % diskret.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Butt plug Trainer - Aloittelijoille ja edistyneille

        Butt plug Trainer - Aloittelijoille ja edistyneille

        Anaaliseksin aloittelijoille? Tämä sisäpiirin vinkki helpottaa alkuun pääsyä! Anaalipistokkeemme "Trainer", jota tarjoamme erikokoisina, tarjoaa sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää tai tehostaa anaaliseksin nautintoja.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: