Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Butt plug Extremeo - perse Diamond

On olemassa monia klassisia pepputulppia, mutta tämä MEO Design Studiosin anaalitulppa on todella jotain erityistä. Vaikka markkinat ovat tulvillaan pylvästulppia, esittelemme ylpeänä tämän poikkeuksellisen anaalitulpan Extremeo-sarjasta. Butt plug Diamond asettaa uusia standardeja muotoilun, toiminnan ja stimulaation monipuolisuuden suhteen ja sopii erityisen hyvin ratsastukseen!

Lisätietoja

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    On olemassa monia klassisia pepputulppia, mutta tämä MEO Design Studiosin anaalitulppa on todella jotain erityistä. Vaikka markkinat ovat tulvillaan pylvästulppia, esittelemme ylpeänä tämän poikkeuksellisen anaalitulpan Extremeo-sarjasta. Butt plug Diamond asettaa uusia standardeja muotoilun, toiminnan ja stimulaation monipuolisuuden suhteen ja sopii erityisen hyvin ratsastukseen!

     

    Miksi asiantuntijat kutsuvat tätä anaalitulppaa "MUST-HAVE"!

     

    Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta tämä anaalitulppa vakuuttaa yksityiskohtaisilla urilla - joihin voiteluaine tarttuu erityisen hyvin - ja silmiinpistävällä pienten, timantinmuotoisten kuoppien kehällä. Ne eivät ole vain visuaalinen kohokohta, vaan lupaavat myös lisää intensiivistä stimulaatiota jokaisella sisään- ja ulostyönnöllä, mikä vie sinut anaalisen nautinnon uusiin korkeuksiin. Butt plug täydellisen kokoinen kaula tarjoaa mukavan ja turvallisen otteen, kun se työnnetään peräaukkoon. Voit siis olla varma, ettei anaalitulppa lipsahda ulos tai katoa sisältäsi edes kiihkeimpien hetkien aikana. Pyöreä pohja, jonka halkaisija vaihtelee mallista riippuen 32 ja 42 mm välillä, tarjoaa lisäturvallisuutta. Tämä estää ei-toivotun liukastumisen ja epämiellyttävät yllätykset. Eikä siinä vielä kaikki: ftalaatiton silikonimateriaali ei ole ainoastaan vaaratonta keholle, vaan siinä on myös silkkisen sileä pinta, joka yhdessä Aquameo-voiteluaineemme kanssa mahdollistaa hellävaraisen ja miellyttävän työnnön peräaukkoon. Butt plug , joka kasvaa kartiomaisesti halkaisijaltaan suuremmaksi, tekee asettamisesta puhdasta nautintoa ja takaa nautinnon jatkuvan lisääntymisen, kun istut butt plug päällä ja annat sen liukua syvälle peräaukkokanavaan.

     

    butt plug Diamond on saatavana kolmessa koossa - lähtötason mallista hienostuneeseen ammattilaiskokoon - ja se vetoaa monenlaisiin anaaliseksin harrastajiin:

     

    • Koko S: pituus 68 mm, halkaisija 12-27 mm
    • Koko M: pituus 80 mm, halkaisija 17-36 mm
    • Koko L: pituus 95 mm, halkaisija 19-42 mm

     

    Tutustu butt plug ratsastuksen taiteeseen ja koe ennennäkemättömiä kliimakseja!

     

    Ratsastus butt plug, erityisesti butt plug Diamond , on ainutlaatuinen ja erityinen kokemus, jota monet asiakkaamme arvostavat. Tässä muutamia syitä, miksi butt plug Diamond sopii tähän erityisen hyvin.

     

    • Muotoilu: Butt plug Diamond kartiomainen pää helpottaa peräaukon käyttöä ja tarjoaa miellyttävän venytyksen työnnön ja vetämisen aikana. Butt plug ratsastaminen lisää tätä tuntemusta, sillä tulpan halkaisija muuttuu jatkuvasti sen liikkuessa ylös ja alas.

     

    • Pohja: Butt plug Diamond leveä, pyöreä pohja takaa täydellisen pidon. Sen ansiosta käyttäjä voi istua butt plug päällä ja ratsastaa sillä turvallisesti ilman, että on vaarana, että butt plug tunkeutuu liian syvälle.

     

    • Materiaali: Pehmeä mutta mittasuhteiltaan vakaa, ftalaatiton silikoni ei ainoastaan tarjoa miellyttävää kokemusta, joka on hellävarainen iholle, vaan se on myös tarpeeksi liukas tarjotakseen pehmeän ratsastuksen, etenkin kun se yhdistetään laadukkaaseen liukuvoiteeseen, kuten Aquameoon.

     

    • Stimulaatio: Pehmeät urat ja timantinmuotoiset harjanteet tarjoavat ylimääräistä stimulaatiota ratsastuksen aikana. Jokaisella liikkeellä, ylös ja alas, rakenteet hierovat peräaukkokanavaa ja aiheuttavat voimakkaita tuntemuksia.

     

    Unohda rodeo: Tämä butt plug antaa sinulle elämäsi hurjimman ratsastuksen! Kerromme sinulle miten!

    Parhaan kokemuksen saavuttamiseksi rentoudu ensin ja levitä riittävästi voiteluainetta sekä butt plug että peräaukkoon. Paras asento pepputulpan ratsastamiseen on polvillaan tai kyykyssä, jolloin pepputulpan pyöreä pohja lepää tukevasti lattialla tai sängyllä. Aloita butt plug yläosasta, ohuesta osasta ja työnnä se varovasti peräaukkoon. Kun butt plug on työnnetty sisään, varsinainen ratsastus voi alkaa. Nopeutta ja syvyyttä voi vaihdella mielialan mukaan, mutta pyöreä pohja antaa aina tarvittavan turvallisuuden ja vakauden. Butt plug , kuten Diamond, tarjoaa uuden ulottuvuuden anaalistimulaatiossa ja oikein ja turvallisesti käytettynä erittäin intensiivistä nautintoa.

     

    butt plug Diamond ei ole vain asiantuntijoidemme kehittämä, vaan myös läheisessä yhteistyössä joidenkin kokeneimpien asiakkaidemme kanssa. Nyt on sinunkin aika nauttia tästä innovatiivisesta anaalitulpasta....

     

    Extremeo Butt Plugin puhdistus ja käyttö:

     

    • Helppo käyttää: Pepputulpan asettaminen voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus, varsinkin jos tiedät, miten se tehdään oikein. Jotta pepputulpan asettaminen peräaukkoon olisi helpompaa, suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme. Lyhyt suihke rentouttaa sulkijalihasta ja tekee peräaukkotulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

     

    • Oikea liukuaine ja liukastin: Oikea liukuaine voi tehdä kaiken eron. Extremeo Butt Plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Ne antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Sen avulla voiteluaine jakautuu syvemmälle ja tasaisemmin peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa voiteluainetta, riittävä voiteluaineen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan kiinnityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    • Puhdistus: Extremeo Butt Plug on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Lämmin vesi ja mieto saippua poistavat helposti useimmat epäpuhtaudet. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Tyylikäs lisä: Anaalitulpan pohja on viimeistelty kimaltelevalla kristallilla, joka muistuttaa aidon timantin loistoa. Anaalitulpassa yhdistyvät ylellinen estetiikka ja käytännöllinen käyttö: Pohjan kimalteleva jalokivikristalli on helppo irrottaa. Tämä mahdollistaa anaalitulpan vaivattoman puhdistamisen ja korostaa tämän seksikkään lisävarusteen monipuolisuutta.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä anaalitulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Tähän anaalitulppaan suosittelemme Extremeo-tuotettamme: Tämä suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa sinua saavuttamaan hillittömän seksuaalisen ekstaasin.
    • Uusien Extremeo-pyllytulppien myötä tarjoamme sinulle nyt kaikin puolin huolettoman paketin anaaliseikkailuihisi. MEO ei ole vain edelläkävijä, kun on kyse maailmankuuluista tuotteista, kuten Extremeo Anal Relax Spray -suihkeesta, vaan myös aina etsimässä parhaita ja innovatiivisimpia tapoja parantaa anaaliseksiä. Looginen jatkumo intohimollemme anaalituotteita kohtaan on innovatiivisten Extremeo-sarjan pepputulppien lanseeraus. Vuosien kokemuksen ja uskollisilta asiakkailtamme saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet pepputulpat, jotka asettavat uusia standardeja muotoilulle, mukavuudelle ja toiminnalle.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Arviointi 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Arviointi 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Arviointi 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Butt plug Extremeo - perse Diamond

          Butt plug Extremeo - perse Diamond

          On olemassa monia klassisia pepputulppia, mutta tämä MEO Design Studiosin anaalitulppa on todella jotain erityistä. Vaikka markkinat ovat tulvillaan pylvästulppia, esittelemme ylpeänä tämän poikkeuksellisen anaalitulpan Extremeo-sarjasta. Butt plug Diamond asettaa uusia standardeja muotoilun, toiminnan ja stimulaation monipuolisuuden suhteen ja sopii erityisen hyvin ratsastukseen!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: