Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Titus Anal Trainer Kit - Setti, jossa 3 anaalitulppaa

"Titus Anal Trainer Kit" on eksklusiivinen setti anaalin tutkimiseen, joka koostuu kolmesta eri anaalitulpasta: pieni, keskikokoinen ja suuri. Jokainen näistä tulpista on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista ja tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Huomaamaton ja sitä voi käyttää 24/7.

Lisätietoja

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    "Titus Anal Trainer Kit" on eksklusiivinen setti anaalin tutkimiseen, ja se koostuu kolmesta eri anaalitulpasta: pieni, keskikokoinen ja suuri. Jokainen näistä tulpista on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista ja tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Huomaamaton ja sitä voi käyttää 24/7. Jokaisen pepputulpan ainutlaatuinen uurrettu rakenne on kehitetty erityisesti tarjoamaan intensiivistä nautintoa ja täyteläisyyden tunnetta.

    Harjoittelu Titusin kanssa Anal Trainer Kit ei käytetä ainoastaan anaalistimulaatioon tutustumiseen, vaan myös peräaukon laajentamiseen ja sulkijalihaksen laajentamiseen. Tämä on erityisen hyödyllistä valmisteltaessa suurempia seksileluja tai ennen nyrkkeilyistuntoa, koska se auttaa laajentamaan peräaukkoa asteittain ja turvallisesti.

    Toinen tärkeä näkökohta Titusin anaalitulpissa on Anal Trainer Kit on niiden hienovaraisuus ja mukavuus. Jokainen kolmesta anaalitulpasta on suunniteltu käytettäväksi huomaamattomasti ja huomaamatta normaalien arkivaatteiden alla 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Tämä mahdollistaa jatkuvan ja monipuolisen käytön, joka voidaan integroida ihanteellisesti jokapäiväiseen elämään.

    Asteittainen nautinnon lisääntyminen: Titus Anal Trainer Kit, jossa on 3 anaalitulppaa kolmessa täydellisessä koossa:

    Pienin Titus-anaalitulppa Anal Trainer Kit kokonaispituus on 10,5 cm, työnnettävä pituus 8,5 cm ja halkaisija 4 cm. Tämä pepputulppa sopii aloittelijoille, jotka haluavat hiljalleen tottua anaalistimulaation tunteeseen.

    Keskikokoisen pepputulpan kokonaispituus on 12,5 cm, työnnettävä pituus 10,5 cm ja halkaisija 4,5 cm. Tämä pepputulppa tarjoaa kohtuullisen kasvun koossa ja ympärysmitassa ja sopii niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta anaalistimulaatiosta.

    Suurin Titus-pipotulppa Anal Trainer Kit kokonaispituus on 13,5 cm, työnnettävä pituus 11,5 cm ja halkaisija 5 cm. Tämä pepputulppa sopii kokeneille käyttäjille, jotka haluavat intensiivisempää ja voimakkaampaa stimulaatiota.

    Jokainen Titus-pepputulppa Anal Trainer Kit on pyöristetty kärki, joka helpottaa pepputulpan asettamista peräaukkoon. Pistotulpassa on myös kapeneva muoto, joka muotoutuu luonnollisesti vartaloa myötäileväksi. Pistotulpan kaulassa olevat kylkiluut stimuloivat peräaukon herkkiä hermopäätteitä ja lisäävät sulkijalihaksen jännittämisestä ja rentouttamisesta saatavaa nautintoa. Pepputulpan leveä pohja stimuloi lisäksi välilihaa ja toimii myös turvalaitteena, joka estää liian syvälle tunkeutumisen peräaukkoon.

    The Titus Anal Trainer Kit on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat löytää tai tutkia anaalista nautintoa yksin tai pariskuntana. Laadukkaan valmistuksen ja kokovalikoiman ansiosta Titus Anal Trainer Kit on erinomainen väline omalle henkilökohtaiselle anaaliselle löytöretkellesi.

    Optimaalinen hoito ja oikea voiteluaine: Suositellut voiteluaineet ja puhdistusaineet Titus Anal Trainer Kitille:

    Optimaalisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme vesipohjaista voiteluainetta, sillä silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa anaalitulppien silikonimateriaalia. Suosittelemme MEO:n Aquameota tai Alphamale, jotka ovat molemmat vesipohjaisia liukuvoiteita, jotka on kehitetty erityisesti silikonisten seksilelujen kanssa käytettäviksi. Anal Trainer Kitin puhdistamiseen ja hoitamiseen suosittelemme seksilelujen puhdistusainetta VERYCLEAN, joka mahdollistaa yksinkertaisen ja tehokkaan puhdistuksen säilyttäen samalla silikonimateriaalin laadun.

    Lisätietoja:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • 3 anaalitulpasta koostuva setti
    • Materiaali: lääketieteellistä laatua oleva silikoni.
    • Pieni pepputulppa: kokonaispituus 10,5 cm, työnnettävä pituus 8,5 cm, halkaisija 4 cm
    • Keskikokoinen pepputulppa: kokonaispituus 12,5 cm, työnnettävä pituus 10,5 cm, halkaisija 4,5 cm
    • Suuri pepputulppa: kokonaispituus 13,5 cm, työnnettävä pituus 11,5 cm, halkaisija 5 cm
    • Käytä vain vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa.
    • Puhdista VERYCLEAN -suihkeella.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Arviointi 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Arviointi 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Arviointi 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Arviointi 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Arviointi 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Arviointi 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Titus Anal Trainer Kit - Setti, jossa 3 anaalitulppaa

                  Titus Anal Trainer Kit - Setti, jossa 3 anaalitulppaa

                  "Titus Anal Trainer Kit" on eksklusiivinen setti anaalin tutkimiseen, joka koostuu kolmesta eri anaalitulpasta: pieni, keskikokoinen ja suuri. Jokainen näistä tulpista on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista ja tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Huomaamaton ja sitä voi käyttää 24/7.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Muut asiakkaat ostivat myös:

                  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: