Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ball stretcher

Uutiskirje

Ball stretcher nahka - Erection Maker

Maskuliininen, seksikäs ja uskomattoman mukava - Erektiomies! Laadukas, nahasta valmistettu ball stretcher vie nautintosi uudelle tasolle. Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta Erection Maker ei ainoastaan yhdistä kalurirenkaan, ball stretcher ja pallonjakajan toimintoja, vaan lupaa sinulle myös ainutlaatuisen ja intensiivisen stimulaation.

Lisätietoja

4613/00

29,90 €


-10,00 €

19,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Maskuliininen, seksikäs ja uskomattoman mukava - Erektiomies! Laadukas nahkamme ball stretcher vie nautintosi aivan uudelle tasolle. Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta Erection Maker ei ainoastaan yhdistä kyrpäsormuksen, ball stretcher ja pallonjakajan toimintoja, vaan lupaa sinulle myös ainutlaatuista ja intensiivistä stimulaatiota.

     

    Miehet vannovat sen nimeen - The Erection Maker!

     

    Tämä korkealaatuisesta vasikannahasta valmistettu poikkeuksellinen ball stretcher mukautuu täydellisesti penikseen ja kiveksiin ja tarjoaa optimaalisen käyttömukavuuden. Mutta se on paljon muutakin kuin pelkkä ball stretcher - sillä Erection Maker toimittaa sen, mitä sen nimi lupaa!

     

    Oletko koskaan miettinyt, mikä erottaa hyvän ball stretcher erinomaisesta ball stretcher? Löydät vastauksen osoitteesta Erection Maker. Siinä on integroitu pallonjakaja, joka tarjoaa sinulle täysin uudenlaisen stimulaatiokokemuksen. Pallonjakaja erottaa ja levittää kivekset. Tämä luo ainutlaatuisen, intensiivisen tunteen, jota monet miehet kuvaavat äärimmäisen kiihottavaksi. Tämä hienostunut yksityiskohta erottaa Erection Maker joukosta ja tekee siitä pakollisen, jos haluat viedä ball stretching seuraavalle tasolle.

     

    Erection Maker on kooltaan monisäädettävä, joten voit mukauttaa sen tarpeidesi mukaan. Varustettuna 4-6 cm:stä säädettävällä kalurirenkaalla ja 3,5 cm korkealla ball stretcher, se ei jätä mitään toivomisen varaa. Kyky säätää pallonvenyttäjän halkaisijaa painonapeilla takaa räätälöidyn ja mukavan istuvuuden.

     

    Erection Maker yhdistää korkean mukavuuden ja helpon käsiteltävyyden!

     

    Olemme ymmärtäneet asiakkaidemme tarpeet ja varustaneet Erection Maker painonapeilla. Näiden painonappien ansiosta se on helppokäyttöinen, nopea pukea ja täydellisesti säädettävissä eri penis- ja kiveskokojen mukaan. Tämä tarkoittaa, että Erection Maker voidaan säätää täydellisesti henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan riippumatta siitä, onko peniksesi pienempi vai suurempi tai ovatko kiveksesi hyvin suuret vai pienet. Voit säätää Erection Maker tarpeidesi mukaan ja optimoida käyttömukavuutesi.

     

    Erection Makerin ylimääräinen kohokohta:

     

    Pallonvenyttäjän alaosaan integroidun D-renkaan avulla voit kiinnittää lisäpainoja, jotta ball stretching tai kivespussin venytys olisi entistäkin voimakkaampaa. Vaihtoehtoisesti voidaan kiinnittää myös hihna. Laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet ja niitit viimeistelevät kokonaispaketin ja todistavat omistautumisestamme laadulle ja yksityiskohtien huomioimisesta.

     

    Verraton käyttömukavuus:

     

    Myös materiaali, josta Erection Maker on valmistettu, vaikuttaa osaltaan sen ainutlaatuiseen käyttömukavuuteen. Valitsimme tarkoituksella pehmeän vasikannahan sen erinomaisten ominaisuuksien vuoksi. Tämä korkealaatuinen nahka tarjoaa verrattoman miellyttävän tuntuman ja mukautuu täydellisesti kehoon. Vasikannahka on myös erittäin kestävä ja samalla miellyttävän pehmeä, mikä takaa maksimaalisen käyttömukavuuden. Meidän Erection Maker -sivustollamme koet molempien maailmojen parhaat puolet: Intensiivistä nautintoa ja optimaalista mukavuutta.

     

    Tutustu Erection Maker - ball stretcher, joka ei vain täytä odotuksiasi, vaan ylittää ne. Oletko valmis päivittämään seksielämääsi?

     

    Lisätietoja:

     

    • Erection Maker
    • Yhdistelmä ball stretcher, pallonjakaja ja kalurengas.
    • Materiaali: vasikannahka, niitit ruostumatonta terästä
    • Pallonjatkajan sisähalkaisija säädettävissä 3 cm:stä 4 cm:iin.
    • Korkeus ball stretcher n. 3,5 cm.
    • Kukkarengas mitat: säädettävissä 4 cm:stä 6 cm:n sisähalkaisijaan.
    • MEO, johtava kauppa kaikenlaisille ball stretcher, tarjoaa sinulle laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka vievät seksielämäsi uudelle tasolle. Meidän ball stretcher on suunniteltu erityisesti vetämään kiveksiä varovasti alaspäin niiden muodon tai painon ansiosta, mikä luo voimakkaan stimulaation tunteen. Olipa kyse sitten kivespussin kevyestä tai voimakkaasta venytyksestä, ball stretcher tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja yksilöllisten mieltymystesi täyttämiseksi. Eri materiaaleista, kuten korkealaatuisesta nahasta, kestävästä ruostumattomasta teräksestä tai mukavasta silikonista, tarjoamme ball stretcher jokaiseen makuun ja mukavuuteen. Säädettävistä painonapeista ja magneettikiinnikkeistä solkikiinnitteisiin hihnoihin - meillä on täydellinen ratkaisu optimaaliseen pallonvenytyskokemukseen. Tilaa mukavasti kotonasi verkkokaupastamme ja nauti huomaamattomasta ja nopeasta toimituksestamme. Asiakaspalvelutiimimme on aina käytettävissäsi vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua oikean pallonvenyttäjän valinnassa. Selaa laajaa valikoimaamme ja löydä täydellinen ball stretcher, jolla voit toteuttaa kauneimmat fantasiasi. Tutustu intensiiviseen nautintoon, jota MEO voi tarjota sinulle! ball stretching voi tarjota sinulle!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Hard to put on at first, great play tool after all with nice bal

    Hard to get on at first, needs to be used a bit before you easily can put in on and around your cock.
    Great for hard erections, nice to stretch your balls and it has some ball separator with some ring on in order to pull the balls very hard, attach some weights or even a water bucket on.
    Good play tool but as I said, the first few times is not so easy to get on.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Schön prall und empfindlich

    Da der Cockgurt und der Hodenstretcher-Gurt soviel Spannung erzeugen, dass die Hoden schön prall und empfindlich in Szene gesetzt werden und der Prügel hammerhart wird, gibt es aus Zürich volle 5 Sterne
    Sehr schöne Lederverarbeitung - duftet nach feinstem Rindsleder. LECKER!

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    praller hammer

    finde er ist mit der beste den ich je getragen habe!!!!!!
    sehr angenehm zu tragen sitzt super, und sieht noch besser aus!!!!
    hier sieht man dann auch wieder warum er von meoteam ist !!!!!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    I'd recommend buying one.

    My wife has had me wear this off and on for about a year now. About two hours every day. Last night when she had me put it on we had sex with it for the first time. We both loved it. She said she really liked the way my balls slammed her with every stroke and I loved the feeling when I ejaculated. She said I'd be spending a lot more time with it on now. I'd recommend buying one.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    it makes for some damn good blowjobs!

    received a couple weeks ago. leather was very stiff at first, so I did put some leather condition on it to soften it up some. Hard to get on at first, but goes on eaiser now(at least on the first snaps). My wife only gets in a few minutes of ball-sucking before I cum, and haven't lasted long enuff to fuck with while wearing it, but it makes for some damn good blowjobs!! last I tried to get it to the second set of snaps, and came all over before I could get it snapped. Man, this things is tight!

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Ball stretcher nahka - Erection Maker

    Ball stretcher nahka - Erection Maker

    Maskuliininen, seksikäs ja uskomattoman mukava - Erektiomies! Laadukas, nahasta valmistettu ball stretcher vie nautintosi uudelle tasolle. Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta Erection Maker ei ainoastaan yhdistä kalurirenkaan, ball stretcher ja pallonjakajan toimintoja, vaan lupaa sinulle myös ainutlaatuisen ja intensiivisen stimulaation.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: