Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ball stretcher

Uutiskirje

Switch Hitter by Sport Fucker

Uusin ball stretcher osoitteesta Sport Fucker - sinun on yksinkertaisesti pitänyt nähdä se! The Switch Hitter alkaen Sport Fucker on ylivoimaisesti mukavin yhdistelmä ball stretcher ja kyrpärengasta, jonka voit kuvitella! Mutta mikä tarkalleen tekee siitä niin mukavan?

Lisätietoja

3316/00

39,90 €


-10%

35,91 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Uusin ball stretcher osoitteesta Sport Fucker - sinun on yksinkertaisesti pitänyt nähdä se! The Switch Hitter alkaen Sport Fucker on ylivoimaisesti mukavin yhdistelmä ball stretcher ja kyrpärengasta, jonka voit kuvitella! Mutta mikä tarkalleen tekee siitä niin mukavan? Ensinnäkin muotoilu, koska se on melko paksu ja luo kunnon painon kivespussille satuttamatta kuten metalliset pallovantaat voivat. Toiseksi sileä, silkkinen ja venyvä materiaali. Se on Sport Fuckerin omaa nestemäistä silikonia. Se on ainutlaatuinen silikonin ja termoplastisen kumin sekoitus, joka tarjoaa maksimaalisen elastisuuden, kestävyyden ja mukavuuden.

     

    Cock Ringin ja ball stretcher silikonin yhdistelmä on tuplasti hauskempi! Cock Ringin avulla, joka asettuu tiukasti peniksen tyven ympärille, erektiosta tulee voimakkaampi ja se kestää pidempään. Ball stretcher puolestaan ympäröi kivekset hellävaraisesti ja tehostaa nautintoa lisästimulaatiolla. Molemmat osat mukautuvat täydellisesti anatomiaan miellyttävän ja joustavan materiaalin ansiosta. Ainutlaatuinen seksilelu, joka vie rakkauselämäsi uudelle tasolle.

     

    ball stretcher on n. 3,6 cm korkea ja sen sisähalkaisija on n. 3,5 cm. Se voidaan helposti venyttää 130 mm:iin. Kukkarengas on 14 mm paksu, sen sisähalkaisija on 31 mm ja se voidaan venyttää 150 mm:iin. Yleiskoko, joka sopii jokaiselle miehelle.

     

    Mitä on Liquid Silicone tai nestemäinen silikoni?

     

    Nestemäinen silikoni on todellinen sisäpiirin vinkki seksilelujen materiaalien joukossa. Se on ehdottoman ihoystävällistä, mikä tarkoittaa, että sitä on turvallista ja miellyttävää käyttää - ilman kompromisseja. Se on myös uskomattoman kestävä, joten se kestää villeimmätkin seikkailut ja pysyy silti huippukunnossa. Sen joustavuus? Ylittämätön! Se mukautuu kaikkiin kuviteltavissa oleviin muotoihin ja tarjoaa samalla tarvittavan lujuuden. Ja mikä parasta, se tuntuu hämmästyttävän realistiselta. Lyhyesti sanottuna nestemäinen silikoni on seksilelujen materiaalien monitaituri, joka ei jätä toivomisen varaa turvallisuuden ja nautinnon suhteen!

     

    Nestesilikoni-seksilelujen puhdistus ja hoito?

     

    Seksilelu kannattaa puhdistaa perusteellisesti jokaisen käytön jälkeen. Pese se yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Älä huoli, materiaali on vedenpitävää ja se voidaan huuhdella helposti pois. Halutessasi voit jopa käyttää erityistä seksilelujen puhdistusainetta, kuten VERYCLEAN-suihkeemme. Puhdistuksen jälkeen sinun tulee antaa seksilelusi kuivua kokonaan. On parasta antaa sen kuivua ilmassa, ei suoraan auringossa tai lämmittimessä. Kun se on täysin kuiva, säilytä sitä puhtaassa ja kuivassa paikassa erillään muista seksileluista. Se on parasta laittaa erityiseen seksilelujen säilytyspussiin, joka suojaa sitä pölyltä ja lialta. Toinen vinkki: Käytä aina oikeaa liukuvoidetta. Silikoninen seksilelu toimii erittäin hyvin vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Silikonipohjaisia voiteluaineita kannattaa kuitenkin välttää, sillä ne voivat hyökätä materiaaliin. Jos noudatat näitä yksinkertaisia hoitovinkkejä, nautit silikonisesta seksilelustasi pitkään!

     

    Lisätietoja:

     

    • Switch Hitter by Sport Fucker
    • Double ball stretcher + Cock Ring
    • Aloittelijoille ja edistyneille
    • Tehostaa erektiota
    • Yhteensopiva vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa
    • Helppo puhdistaa VERYCLEAN suihkeella

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Teil

    Also, stell Dir vor, Du hast ein cooles Sexspielzeug, das gleich zwei Dinge auf einmal kann – ein bisschen wie ein Schweizer Taschenmesser des Vergnügens! Das ist im Prinzip eine Kombination aus Cockring und Ballstretcher aus Silikon.

    Der Cockring ist wie ein enger Freund, der sich um die Basis Deines besten Stücks schmiegt. Er sorgt dafür, dass das Blut länger dort bleibt, wo es gebraucht wird – nämlich in Deiner Erektion. So hält Dein Spaß nicht nur länger an, sondern fühlt sich auch intensiver an.

    Der Ballstretcher ist dann das Sahnehäubchen obendrauf. Er umschließt Deine Kronjuwelen und zieht sie sanft nach unten. Das sorgt nicht nur für ein verdammt sexy Aussehen, sondern bringt auch eine Menge Spaß. Denn die Dehnung erzeugt zusätzliche Stimulation und macht jedes Erlebnis noch intensiver.

    Und das Beste? Weil beides aus Silikon ist, fühlt es sich super angenehm an und passt sich perfekt an Deinen Körper an. Egal, ob Du gerade erst ins Spiel einsteigst oder schon ein alter Hase bist - dieses Toy wird Dein bester neuer Spielkamerad.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Switch Hitter by Sport Fucker

    Switch Hitter by Sport Fucker

    Uusin ball stretcher osoitteesta Sport Fucker - sinun on yksinkertaisesti pitänyt nähdä se! The Switch Hitter alkaen Sport Fucker on ylivoimaisesti mukavin yhdistelmä ball stretcher ja kyrpärengasta, jonka voit kuvitella! Mutta mikä tarkalleen tekee siitä niin mukavan?

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: