Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Käsiraudat

Uutiskirje

Nahkaiset käsiraudat, pehmustetut - musta / sininen - AMSTERDAM

Erikoisnahan ja huolellisen valmistuksen ansiosta käsiraudat takaavat optimaalisen käyttömukavuuden orjuuden aikana. Kiinnitettyihin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin renkaisiin voidaan koukuttaa bondage-köysi tai karabiinilla varustetut ketjut, jotta voit aina kiinnittää Sub -osoitteesi riittävästi.

Lisätietoja

2558/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Erikoisnahan ja huolellisen valmistuksen ansiosta käsiraudat takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden sidontasession aikana. Kiinnitettyihin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin renkaisiin voidaan koukuttaa bondage-köysi tai karabinereilla varustetut ketjut, jotta voit aina kiinnittää Sub riittävästi. Säädettävä solki varmistaa myös, että käsiraudat istuvat täydellisesti.

     

    Voit valita näistä aidosta nahasta valmistetuista kaksivärisistä käsiraudoista eri värejä, kuten musta, vihreä, punainen, sininen ja valkoinen. Nämä värit ovat analogisia kaikkialla maailmassa tunnetun Hanky-koodin kanssa. Tämä värikoodi ei jätä mitään kysymyksiä avoimeksi, ja sen avulla Sub voi kertoa mahdollisille kumppaneille etukäteen, mistä he pitävät tai mikä heidän fetissinsä on.

     

    Integroitujen teräsrenkaiden avulla voit integroida käsiraudat täydellisesti bondage-istuntoon, esimerkiksi kiinnittää ketjuja napsautuskoukuilla tai bondage-köysiä. Nahkaiset käsiraudat ovat säädettävissä vyönsoljen avulla, ja ne voidaan sovittaa lähes minkä tahansa ranteen kokoon.

     

    Mitä erityistä näissä nahkaisissa käsiraudoissa on?

     

    MEO ®:n Amsterdam Bondage -mallistonkäsintehtyihin käsirautoihin käytetään vain valikoitua naudannahkaa, mikä tekee käsiraudoista erityisen tukevat ja takaa, että niitä on erittäin mukava käyttää bondage-käytössä.

     

    Bondage-käsiraudat istuvat tiukasti ranteiden ympärille. Nämä käsiraudat voidaan kiinnittää ja niiden kokoa voidaan säätää metallisoljella. Kumpaankin käsirautaan on kiinnitetty rengas, jotta molemmat käsiraudat voidaan yhdistää ketjulla, köydellä tai yhdistävillä kaksoiskoukuilla. Näitä renkaita voidaan tietysti käyttää myös jonkun sitomiseen sänkyyn.

     

    Laadukkaat soljet ja niitit MEO ® -logolla tekevät käsiraudoistamme paitsi peukalointisuojattuja, myös niin kestäviä, että ne sopivat täydellisesti pidempiin mutta myös kovempiin BDSM-sessioihin.

     

    Voinko yhdistää nämä käsiraudat muihin bondage-tarvikkeisiin?

     

    Näiden nahkaisten käsirautojen lisäksi "Amsterdam"-sarjaamme kuuluvat myös nilkkahihnat ja BDSM-kaulus. Voit valita eri värejä. Varsinkin jos yhdistät käsiraudat nilkkahihnoihimme, suukapulaan tai vaikkapa silmäsidontaan, on tarjolla hienoja mahdollisuuksia. Tai voit käyttää neopreeninaamiota, joka tarjoaa eroottista havaintokyvyn kohottamista ja tekee vallan ja luottamuksen jännittävästä vuorovaikutuksesta bondageissa entistäkin vaikuttavampaa. Haluatko mennä hieman pidemmälle? Sitten ehkä jopa integroit siveysvyön, kuten CELLMATEn, istuntoonne. Käsirautojemme hyödyllisiä lisävarusteita ovat ehdottomasti bondage-köytemme tai erityiset napsautuskoukkumme ketjujen kiinnittämistä varten.

     

    Seuraavat vinkit auttavat sinua pysymään turvassa käsiraudoilla tapahtuvan orjuuden aikana ja yksinkertaisesti päästämään itsesi irti:

     

    Niin sanotusta turvallisuussanasta sopiminen auttaa varmistamaan turvallisuuden orjuuden aikana. Tämä tarkoittaa, että bondage-sessio voidaan peruuttaa milloin tahansa. A Safeword on osa BDSM-periaatetta "SSC" (Safe, Sane & Consensual). Tämä tarkoittaa turvallista, vastuullista ja yhteisymmärrykseen perustuvaa, koska subin turvallisuus on tärkein prioriteetti bondage-istunnoissa. Molemmat bondage-kumppanit ottavat vastuun sopimalla etukäteen seuraavista asioista Safeword ja tabuista, jotta istunto voi tapahtua turvallisesti ja yhteisymmärryksessä.

     

    Miten hoidan ja puhdistan nahkaiset käsiraudat?

     

    Puhdista käsiraudat yksinkertaisesti kostealla liinalla. Nahkakäsirautojen hoitoon käytetään joskus hyvää sileän nahan nahkarasvaa. Tämä pitää käsirautojen nahan erityisen joustavana. Vain jos nahkakäsiraudat hoidetaan asianmukaisesti, ne pysyvät optimaalisessa kunnossa ja ovat vastaavasti kestävät ja sitkeät.

     

    Mitä minun pitäisi huomioida ostaessani käsirautoja?

     

    MEO ®:n käsiraudoilla et ole vain turvallisella puolella, vaan voit myös nauttia orjuudesta kumppanisi kanssa 100-prosenttisesti. Käsirautoja ostaessasi kannattaa varmistaa, että valitsemasi käsiraudat sopivat ja ovat yksilöllisesti säädettävissä kooltaan! Tämä lisää käyttömukavuutta ja takaa sinulle vuosien nautinnon. Käsirautojen materiaalin tulisi olla kestävää ja kestävää, kuten käyttämämme korkealaatuinen nahka. Jotta pysyisit hyvällä tuulella myös kahleiden jälkeen, sinun kannattaa myös noudattaa hoito-ohjeitamme, jotka luonnollisesti liitämme jokaisen käsirautaparin mukaan.

     

    Parhaat käsiraudat MEO ®:ssa:

     

    Bondage ja SM tekevät seksielämästäsi jännittävämpää ja eroottisempaa. Tykkäätkö sinäkin olla sidottuna ja alistettuna? Tai haluaisitko itse sitoa kumppanisi dominoidaksesi häntä? Silloin MEO ® on oikea paikka sinulle! MEO ®:sta löydät laajan valikoiman nahkaisia ja neopreenikäsirautoja, poliisikäsirautoja ja teräsrautoja, mutta myös nilkkahihnoja, nahkanaamioita ja muita BDSM-tarvikkeita, jotka tekevät seksielämästäsi jännittävämpää. Käsiraudoilla ja niihin sopivilla nilkkamanseteilla kumppanisi on vain muutamassa vaiheessa liikkumattomana ja seksuaalisten halujesi ja käskyjesi alaisena. Selaa bondage-myymäläämme ja tutustu bondage-tuotteidemme laajaan valikoimaan - olivatpa ne sitten nahasta, teräksestä tai neopreenista valmistettuja BDSM-kaulapantoja, nilkkahihnoja tai käsirautoja: MEO:sta löydät juuri sinulle sopivat rajoitukset ja SM-lelut.

     

    Lisätietoja:

     

    • 1 pari nahkaisia bondage-käsirautoja, joissa kummassakin on teräsrengas.
    • Jos etsit edullisia, mutta kestäviä ja pitkäikäisiä käsirautoja BDSM-perusvarusteeksi, "Amsterdam"-sarjamme käsiraudat ovat erinomainen valinta.
    • Mitat: n. 6,5 cm leveä ja 23 cm pitkä
    • Säädettävä koko, solkikiinnitys
    • Kohokuvioidut niitit ja soljet MEO ® -tavaramerkillä
    • Saksassa valmistettu malli
    • Materiaali: aitoa nahkaa, metallisia solkia ja niittejä
    • Laatu: Huolellinen käsityötaito takaa korkeimman laadun.
    • Luonnontuote: Nahka on luonnonmateriaali, joka soveltuu erityisen hyvin käsirautojen valmistukseen.
    • Ainutlaatuisuus: Bondage-käsiraudat ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä.
    • Hienovaraisuus: Ne lähetetään neutraaleissa pakkauksissa.
    • Suuri valikoima: Olipa kyseessä SM-ruoska, siveysvyö, spandex-naamari, nahkanaamari, käsiraudat, nilkkahihnat, BDSM-kaulapanta, Hogtie -rauhoituslaitteet, suukapula, nahkaiset päävaljaat, self bondage -tuotteet ja paljon muuta; löydät kaiken orjuuden verkkokaupastamme.
    • MEO ® yhdistää klassisen muotoilun estetiikan ja valikoitujen nahkojen lujuuden ja vakauden. Tuloksena on häikäisevän kauniit nahkaiset käsiraudat, jotka ovat täysin vakuuttavia ja tekevät jokaisesta istunnosta äärimmäisen bondage-kokemuksen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Vera pelle!

    Vera pelle! Accessorio fondamentale per una dominatrice come me!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Nahkaiset käsiraudat, pehmustetut - musta / sininen - AMSTERDAM

      Nahkaiset käsiraudat, pehmustetut - musta / sininen - AMSTERDAM

      Erikoisnahan ja huolellisen valmistuksen ansiosta käsiraudat takaavat optimaalisen käyttömukavuuden orjuuden aikana. Kiinnitettyihin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin renkaisiin voidaan koukuttaa bondage-köysi tai karabiinilla varustetut ketjut, jotta voit aina kiinnittää Sub -osoitteesi riittävästi.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: