Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

Gynekologian tuoli "äärimmäinen tottelevaisuus" BDSM-istuntoja varten

Ammattimainen BDSM-gynekologinen tuoli tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset jännittävään BDSM-seksiin kumppanisi kanssa. Täydellinen, kun haluat sitoa hänet, rangaista häntä, hemmotella häntä, tutkia häntä tai antaa yhden seksikoneistamme ottaa hänet koville.

Lisätietoja

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Ammattimainen BDSM gynekologinen tuoli tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset kiihottavaan BDSM-seksiin kumppanisi kanssa. Täydellinen, kun haluat sitoa hänet, rangaista, hemmotella, tutkia tai antaa yhden seksikoneistamme ottaa hänet koville. Tämä monipuolinen, säädettävä BDSM-gynekologinen tuoli on kestävä, vakaa, mukava ja superseksikäs. Se sopii täydellisesti play room, makuuhuoneeseen tai vankityrmään!

     

    Mikä BDSM gynekologisessa tuolissa "Extreme Obedience" on niin erityistä?

     

    Haluatko ostaa gynekologisen tuolin? Inspiroidu huippuluokan gynekologisesta tuolista ja täytä toiveesi ammattilaatuisesta BDSM-gynekologisesta tuolista, joka on helppo asentaa ja jota voi käyttää pienimmässäkin tilassa. Yleiskäyttöisten BDSM-kalusteiden vankka rakenne on valmistettu jauhemaalatusta metallista ja varustettu pehmustetuilla, helposti puhdistettavilla vinyylinahkaisilla tyynyillä reisille, pakaroille ja selälle.

     

    Extreme Obedience on englanninkielinen ja tarkoittaa äärimmäistä tottelevaisuutta - ja gynekologinen tuolimme kantaa tätä nimeä syystä! BDSM-gynekologisen tuolin "Extreme Obedience" sivuilla ja yläosassa on D-renkaat, joihin voit kiinnittää käsiraudat, nilkkahihnat, ketjut tai köydet. D-renkaat tarjoavat sinulle täydellisen mahdollisuuden sitoa kumppanisi tai kiinnittää suosikkiseksilelusi ja tutkimusinstrumenttisi BDSM-gynekologiatuoliin, jotta ne ovat helposti ulottuvillasi. Gynekologinen tuoli on varustettu myös nailonista valmistetuilla rinta-, lantio- ja reisihihnoilla, joissa on ABS-soljet. Niiden avulla voit kiinnittää alistuvan kumppanisi ilman suurempaa vaivaa pakkotutkimusta tai bondage-istuntoa varten. Hihnat ja soljet on myös suunniteltu niin, että ne voidaan irrottaa nopeasti, jos kumppanisi on vapautettava kiinnityksistään istunnon jälkeen ilman suurempaa vaivaa.

     

    Selkänojaa voidaan säätää joustavasti, jotta voit käyttää sitä mukavasti itsellesi sopivassa kulmassa tai mitä ikinä oletkaan suunnitellut Sub kanssa! Pidä hänet (tai itsesi self-bondagessa) sidottuna ja alistuvassa asennossa tuntikausia!

     

    Kaikki tuet ovat mukavasti pehmustettuja ja mukavia. Vaikka et käyttäisikään ammattimaista BDSM-gynekologista tuolia "Extreme Obedience" kumppanin kanssa, voit silti käyttää sitä itsesidontaan elektronisten aikalukkojemme MEOBondin tai jonkin seksikoneemme kanssa.

     

    Kohokohdat:

     

    • Säädettävä selkänoja: Säädettävän selkänojan avulla voit käyttää kumppaniasi hänen istuessaan tai maatessaan. Kiinnitä hänet ja siirrä selkänojaa ylös tai alas valitaksesi täydellisen kulman, jotta pääset optimaalisesti käsiksi aukkoihin!
    • Mukava, pehmeä pehmuste: Täydellinen pitkiin istuntoihin! Pehmuste on erittäin mukava ja vaimentaa kovimmatkin iskut tai nykivät liikkeet.
    • Optimaaliset jalkatuet: Täydellisesti sijoitetut, hyvin pehmustetut ja korkeussäädettävät jalkatuet tekevät gynekologisesta tuolista ammattimaisen gynekologisen tuolin pakkotutkimuksia ja anaali- tai emätinpunkeutumista varten.
    • Vankka rakenne: Ammattimainen BDSM-gynekologinen tuoli "Extreme Obedience" kestää todella kovaa käsittelyä, vaikka asiat menisivät todella koviksi istunnon aikana. Tukeva runko on valmistettu korkealaatuisesta metallista ja teräksestä, mikä tekee siitä kestävän BDSM-kalusteen.
    • Pikavapautuvat soljet: Bondage-hihnojen soljet on valmistettu ABS-muovista, ja ne voidaan vapauttaa helposti, jos kumppanisi tarvitsee vaihtaa asentoa, haluat säätää kiinnitystä uudelleen tai keskeyttää istunnon.
    • D-renkaat bondage-lisävarusteiden kiinnittämistä varten: Kiinnitä käsiraudat tai muut bondage-lisävarusteet D-renkaisiin lisätäksesi toisen elementin istuntoon tai pakkotarkastukseen!
    • Yhteensopiva seksikoneiden kanssa: Vittuilukone ei sisälly toimitukseen, mutta tuoli sopii täydellisesti seksikoneisiimme(katso myös pidike seksikoneille - klikkaa tästä)!

     

    Miten käytän BDSM gynekologista tuolia "Extreme Obedience"?

    Heti kun olet asentanut BDSM-gynekologiatuolin "Extreme Obedience", voit istua siihen itse saadaksesi tuntumaa korkeuteen, vakauteen ja mukavuuteen. Jos haluat käyttää sitä kumppanisi kanssa, anna hänen istua BDSM-gynekologiatuolissa ennen ensimmäistä istuntoa, jotta hän voi tutustua siihen perusteellisesti. Säädä selkänojan kallistusta ja vie se asentoon, jonka molemmat kokevat mukavimmaksi kinky istuntoa varten! Kun olet tehnyt säädöt, kiinnitä kumppanisi hihnoilla ja vedä ne tiukalle ja napakasti. Kiihota ja piinaa alistuvaa kumppaniasi haluamallasi tavalla, kunnes hän on täysin avuton ja armoillasi, kiemurtelee nautinnosta ja ekstaasista ja anelee vapautusta! Käytä spekulumia, anaalin levittimiä, floggernännipuristimia, kutittimia, dildoja ja paljon muuta, kun kumppanisi on sidottu ja fantasioidesi armoilla. Jos haluat käyttää BDSM gynekologista tuolia "Extreme Obedience" yksin, ilman kumppania, tee olosi mukavaksi gynekologisella tuolilla, kiinnitä itsesi hihnoilla, vedä ne tiukalle ja nauti tuesta, jonka jalkatuet tarjoavat sinulle, kun jalkasi ovat levällään. Yhdistä BDSM gynekologinen tuoli "Extreme Obedience" yhteen kauko-ohjattavista seksikoneistamme ja anna itsesi naida todella kovaa levitetyssä kotka-asennossa!

     

    Käytön jälkeen voit puhdistaa BDSM-gynekologiatuolin "Extreme Obedience" suihkeellamme INSTACLEAN ja pehmeällä liinalla.

     

    Lisätietoja:

     

    • Bondage-kalusteet ja gynekologinen tutkimustuoli
    • Mitat: Kokonaispituus 102 cm x kokonaisleveys 55 cm x kokonaiskorkeus 145 cm. Ylävartalotyyny 79 cm pitkä x 24 cm leveä, istuintyyny 56 cm pitkä x 24 cm leveä, jalkatuet: 18 cm pitkä x 20 cm leveä.
    • Paino: noin 40 kg
    • Enimmäispaino: 200 kg
    • Materiaalit: rauta, puu, vaahtomuovi, PVC-nahka, nailon, ABS-muovi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Gynekologian tuoli "äärimmäinen tottelevaisuus" BDSM-istuntoja varten

    Gynekologian tuoli "äärimmäinen tottelevaisuus" BDSM-istuntoja varten

    Ammattimainen BDSM-gynekologinen tuoli tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset jännittävään BDSM-seksiin kumppanisi kanssa. Täydellinen, kun haluat sitoa hänet, rangaista häntä, hemmotella häntä, tutkia häntä tai antaa yhden seksikoneistamme ottaa hänet koville.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: